близнаци

Избери зодия:

22 апр

понеделник

За представителите на най-любопитната зодия, които могат да направят контакти навсякъде - в рейса, в трамвая, на опашката за вестници, а за влака пък да не говорим. За тях днес звездите вещаят:

Бизнес

Този аспект дава знак за оптимистично настрое­ние, придружено от популярност и естествено състояние на нежност. Пригответе вечеря заедно с вашия партньор или излезте на среща с при­ятели. Под това влияние има добри резултати от финансови или бизнес споразумения, но бъдете сигурни, че сте разгледали и възможните ри­скови моменти, тъй като може лесно да ви убягнат детайлите. Също така това е добър период за пазаруване, пълна промяна и нова прическа.

Любов

Получавате радост от общуването с близки и роднини. Този ден може да се използва успешно за хармонизиране на отношенията с противоположния пол, да се установи мир и хармония в семейството или в партньорските отношения. Един добър ден за ангажименти, сватби, изразяване на чувства и привързаност. Склонни сте към любовни приключения, внимавайте за изневяра.

Здраве

В този период се повлиява силно здравето. Засилване на смелостта и психическата сила, но и на стреса, както и натрупаните негативни емоции. Идете на концерти, изложби, театри и развлечения. Опитайте се да получите максимално удоволствие, но трябва да се избегнат преяждането и големите разходи. Това е добър ден за започване на лечение, особено на бъбречни заболявания, щитовидната жлеза, гърлото, както и за всички дейности, свързани с отдих и пътешествия.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама