близнаци

Избери зодия:

21 май

събота

За представителите на най-любопитната зодия, които могат да направят контакти навсякъде - в рейса, в трамвая, на опашката за вестници, а за влака пък да не говорим. За тях днес звездите вещаят:

Бизнес

Бъдете внимателни. Бързото темпо и чувството за неуязвимост са съвършеното съчетание за различни инциденти. Физи­ческите упражнения или друга физическа активност могат да ви помог­нат да неутрализирате влиянието на гнева, агресията и безсънието, както и да ви дадат допълнителна енергия, която да насочите към дейности за самоусъвършенстване и позитивни цели. Също така в такъв период е добре да цените мнението на другите и да бъдете осъзнати, че вашите неоспорими възгледи могат да са, но могат и да не са правилни.

Любов

Повишена конфликтност в семейството и личните отношения. Противопоставяне на интересите, вижданията и мненията на партньора (съпруга). Възможност от физически битки, кавги и скандали. Дрязгите възникват предимно по повод на разпределението на бюджета и поддържането му. Бъдете внимателни при работа с деца - те могат да страдат от вашата импулсивност. Днес те са склонни да излязат извън контрол като отстояват неразумни искания, затова имат нужда от цялата мъдрост на един възрастен човек.

Здраве

Днес трябва да избягвате физически сблъсъци. Бъдете внимателни при работа с режещи инструменти, огън и химикали. Възможни са наранявания по време на работа  поради непредпазливост и безразсъдни действия. Хората със слаба нервна система, слабо сърце и нарушения на мозъка трябва внимателно да обмислят своите чувства. Значително се увеличава опасността от сърдечни удари и инсулти. Внимавайте за децата, има вероятност да се наранят при игри и спорт.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама