близнаци

Избери зодия:

21 сеп

петък

!За представителите на най-любопитната зодия, които могат да направят контакти навсякъде - в рейса, в трамвая, на опашката за вестници, а за влака пък да не говорим. За тях днес звездите вещаят:

Бизнес

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Поръчките, обажданията, срещите и писмата могат да погълнат вашето време, така че опитайте да планирате деня си предварително. През цялото време вашият ум работи на бързи оборо­ти, което може да ви създаде проблеми със заспиването и съня. Затова релаксирайте или медитирайте, преди да си легнете. Също така е важно да бъдете възприемчиви за гледните точки на околните, тъй като под въз­действието на този аспект сега вашите идеи са по-силно повлияни от егото.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Вашата невъзможност да възприемате обективно заобикалящата ви среда поставя акцент върху емоциите и лабилните настроения могат да повлияят на личните и семейните ви взаимоотношения. Това положение се утежнява от факта, че ще ви бъде трудно да изразявате своите идеи, мнения, позиции и интереси. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Транзитното преминаване не е свързано със сериозно нарушение на здравето. Влошаване  чувстват само хора с хронични заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища, увеличен недостиг на въздух при астматици. Внимавайте с гласните струни и гърлото. Възникващи конфликти допринасят за нервна умора. По-добре да се откажат разходки и дихателни упражнения. Треперене, чувство за несигурност на ръцете.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама