близнаци

Избери зодия:

28 яну

събота

Бизнес

Не предприемайте нищо важно! Възможни са загуби и проблеми! Може да показвате лицемерие, арогантност, самонадеяност, екстравагантност, липса на такт. Това ще ви създаде допълнителни трудности при решаването на  бизнес въпроси. Прекомерното разточителство - друг враг на този период. Въздържайте се от прибързани обещания. Обърнете внимание на детайлите, не пропускайте подробностите. Може да почувствате  мързел, апатия. Въздържайте се от участие в хазартни игри, от финансови спекулации. Отложете сключване на сделки, преговори и важни речи,  призиви към властите и официалните организации.

Любов

Дисхармония в личните и семейните отношения, раздор с другите. По принцип дисхармонията е причинена от прекомерните ви претенции по отношение на признанието на вашата личност и качества. Избягвайте прояви на догматизъм и ограничения в отношенията, обърнете внимание на детайлите. През този период може да се разочаровате от липсата на дипломация в отношенията с вашия партньор.

Здраве

Влошаващо се здравословно състояние. Може да има дискомфорт в черния дроб. Претоварването му може да повлияе на функцията на сърдечно-съдовата система. Трябва да се избягва преяждане, ограничавайте и пиенето. При пациенти с хронични заболявания на черния дроб и жлъчните пътища е възможно да бъде достигната критична точка. Да не се влиза в ситуации, опасни за живота. Пазете се от злополуки, пожари, битки, избягвайте сблъсъци с органите на реда.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама