близнаци

Избери зодия:

За представителите на най-любопитната зодия, които могат да направят контакти навсякъде - в рейса, в трамвая, на опашката за вестници, а за влака пък да не говорим. За тях днес звездите вещаят:

Бизнес

Вие се стремите към по-голяма свобода на действие,  търсите възможност за оригинален творчески израз в колективна работна група. Може да станете лидер.

Любов

Ще усетите желание за промяна в личните взаимоотношения, начина на живот и реорганизация на семейния отношения. Характерно е актуализиране на лични отношения, търсене на нови романтични партньори. Можете лесно да се отдадете на измяна, без да предвидите последиците. Ако сте мислили за скъсване на изчерпани отношения, то моментът е тъкмо този следобед. Ще усетите радост и удоволствие от общуването с приятели и развлекателни дейности.

Здраве

Транзитът се характеризира с известно увеличение в дейността на различни системи на тялото, но и повишава чувствителността на нервната система. Характеризира се с повишено настроение, дори и за тежко болни хора. Един добър ден за зачеване.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама