скорпион

Избери зодия:

25 ное

събота

Сега можете да бъдете в центъра на Вселената или да преживеете чувство за неудовлетвореност, когато събитията не се развиват според вашите планове. Резултатът от този аспект е свързан с това как се справяте с егото си. Дръжте го под контрол и тогава е много вероятно светът да откликне на желанията ви, защото сега имате цялата необходима решимост. Но не се преуморявайте много. Бъдете внимателни с ума и тялото си.

Неблагоприятен период за справяне с партньора и проблемите в семейните отношения, както и с децата. Желанието да убедите половинката си в правотата на вашите възгледи само ще засилва настойчивостта му/й да отстоява своето мнение и това ще се отрази негативно на отношенията ви.

Тревожност, понижено настроение, намалена жизненост, загуба на бдителност и подкрепа от близки. Повишена емоционалност и агресия, както и външно потискане могат да изиграят лоша роля в отношенията с другите и да ви разстроят още повече. През този ден е по-добре да останете вкъщи, без да пречите на околните. Макар и без надежда за бърз успех, все пак добър ефект имат пречистващите процедури, почивката, както и всички дейности, които ви осигуряват отдих.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

реклама

Лични Хороскопи

10166