везни

Избери зодия:

22 апр

понеделник

За представителите на най-балансиращата зодия, която търси красота и хармония във всички отношения, нещата от доста време са  трудни, тъй като пакостливите планети Уран и Плутон дават не леки уроци и това ще продължи и в следващите години. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Може да проявите безсърдечие и отхвърляне на чуждото мнение, което да ви изиграе лоша шега. Повишени амбиции и арогантност могат да ви  донесат материални загуби. Опитайте се да не влизате в бизнес отношения, откажете се от отговорни изказвания, бизнес срещи, дори и обичайните обмен на мнения с колеги. Не е подходящ момент за търсене на подкрепа, финансова помощ. Не разчитайте на получаване на заеми и кредити,  трудности при изпълнението на обещания и задължения.

Любов

Не чувствате увереност, но в този период сте доста привлекателни за противоположния пол. В този период се срещат връзки, обикновено мимолетни, сексуални и не носещи удовлетворение. Възможно е да имате чувство на неудовлетвореност и разочарование  в романтична връзка. Вашите текущи отношения може да бъдат сериозно засегнати, ако мислите, че желанията и нуждите на партньора ви не са приоритет, както и неговите интереси и становища. Децата ви ще изискват повече внимание.

Здраве

Този транзит има слабо влияние върху тялото, но може да страдате от дисхармония в сферата на чувствата, сексуални неуспехи, липса на внимание от страна на противоположния пол. Влошаването на състоянието на пациенти с проблеми на щитовидната жлеза, бъбреците и репродуктивните органи. Противопоказни са козметични процедури и операциите. Погрижете се за гърлото и ставните връзки. Закаляващи процедури са противопоказани и могат да причинят вреда. Да не забравяме за съществуването на полово предавани болести. Пазете се от преяждане и не се отдавайте на лошите си навици.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама