везни

Избери зодия:

28 юли

сряда

За представителите на най-балансиращата зодия, която търси красота и хармония във всички отношения, нещата от доста време са  трудни, тъй като пакостливите планети Уран и Плутон дават не леки уроци и това ще продължи и в следващите години. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Силата и енергията са централни теми, независи­мо дали сте от даващата или получаващата страна. Бъдете инициативни, ако се чувствате хванати в капан в трудна ситуация у дома, на работата или в приятелство или романтична връзка, и не се поддавайте на ма­нипулация. Също така можете да използвате този аспект за позитивна лична трансформация, например като промяна на отношението и въз­гледите си, или за здравословен начин на живот, който включва хранителен режим, физически упражнения и позитивни разговори със самите вас.. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Критичен ден за лични и семейни отношения. Може да доведе до принудителна раздяла, загуба на съпруг или партньор, действия за развод. Възможно е да ви бъдат нанесени щети от задкулисни дейности и интриги. Усилват се сексуалните потребности, но комуникацията с партньора може да се отрови от ревност, подозрителност, както и от повишената агресивност. Има вероятност да се решават въпроси за наследството, издръжки. Може да проявите жестокост към децата или да установите нежелана бременност. Много характерно за този транзит е криза в брака.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Кризисен ден. Влошаване на симптомите при хронични заболявания, по-специално тумори, отравяния, инфекции и други, свързани с радиационно увреждане. Здравите хора трябва да бъдат особено внимателни, когато с помощта на апаратура се провеждат опити на публични места, както и с такива свързани с транспорта. Жените трябва да се притесняват от непознати. Пазете се от чуждата енергия - магически ефекти. Възможни атаки, злополуки, наранявания, телесни повреди, причинени от аварии и природни бедствия. Заплаха за бременността.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама