везни

Избери зодия:

24 юни

понеделник

За представителите на най-балансиращата зодия, която търси красота и хармония във всички отношения, нещата от доста време са  трудни, тъй като пакостливите планети Уран и Плутон дават не леки уроци и това ще продължи и в следващите години. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Колеги ще ви помогнат за разрешаването на много проблеми, свързани бизнеса. Въпреки това, за нови инициативи, проекти, откриване на бизнес, подписване на договори е по-добре да изберете друг ден. Избягвайте сделки с недвижими имоти. Не очаквайте успех от бизнес пътувания, беседи, представления. Добър момент за планиране на по-нататъшни действия.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Този ден е добър за полагане на повече усилия за подобряване на отношенията в дома и с близките. Перфектен ден за изграждането на съвместни планове и решения на съвместни задачи. Особено успешни са отношенията с по-големи и по-възрастни партньори. Понякога транзитът задълбочава неангажиращите отношения и ги превръща в лични, дори интимни.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Период на подобряване здравния статус на пациенти с хронични заболявания. На този ден е добре да се направят  изследвания и да се планира допълнително лечение и рехабилитация. В този период има най-малка вероятност от медицинска грешка или неправилно лечение. Денят не е съвсем удачен за началото на лечение или за развлекателни пътувания. Ако чувствате увеличаване на жизнените функции на тялото,  можете да се доверите на това чувство и да увеличите натоварването си. Един добър ден за третиране, лечение и протезиране на зъбите.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама