везни

Избери зодия:

25 окт

понеделник

За представителите на най-балансиращата зодия, която търси красота и хармония във всички отношения, нещата от доста време са  трудни, тъй като пакостливите планети Уран и Плутон дават не леки уроци и това ще продължи и в следващите години. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето. Когато този аспект е в сила, се долавя склонност към независимост, подтик към безпокойство и желание да се освобо­дите от всички ограничения. Това е добра възможност, ако сте във ва­канция, но не е най-добрият вариант, ако работата ви изисква внимание. Направете нещо за себе си: вземете си почивка или отидете на разходка. Може да се появи промяна или нещо неочаквано, което да изисква от вас да се адаптирате. Бихте могли да влезете в конфликт с приятели или някаква група.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето. Ден на конфликти. Сблъсъци с битови проблеми, недоразумения в романтичните отношения ще доведат до неочаквани и често нежелани промени. Ще настоявате за пълна лична свобода, но ще изисквате от съпруг/а или партньора пълно подчинение в домакинството и дисциплината. В любовта и приятелството сте склонни да експериментирате. Искате нови и необичайни усещания.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето. Много слаб ден. Прекомерна тревожност и излишни вълнения. Чувствата ферментират и това води  до превъзбуждане на нервната система и нарушения на сърдечния ритъм. Ще влияе отрицателно дори при здравите хора. Опасност от нервни припадъци, инфаркти и инсулти. Може да се появи нова болест или рязко да се влоши  вече налична. Трябва да бъдете много внимателни, защото съществува опасност от злополуки, наранявания, телесни повреди, токови удари и експлозии. Опасност от спонтанен аборт при бременните.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама