везни

Избери зодия:

21 май

събота

За представителите на най-балансиращата зодия, която търси красота и хармония във всички отношения, нещата от доста време са  трудни, тъй като пакостливите планети Уран и Плутон дават не леки уроци и това ще продължи и в следващите години. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Ще бъдете в състояние да преодолеете много пречки и намеси. Добър период за сделки, откриване на нов бизнес или реорганизация на производството. Подходящ момент за бизнес посещения, призив към официални органи и структури. Използвайте това време за планиране и отговорни бизнес срещи. Не е изключено да срещнете силна съпротива от други гледни точки и интереси.

Любов

Добро време за любов и секс запознанства. Увеличава се привличането към противоположния пол и сексуалните партньори. Имате желание да бъдете лидер в семейството, но трябва да помислите как може това да се отрази на връзката ви. Добър ден за обяснения, ангажименти, сватби, а също и за семейни тържества, партита и отдих.

Здраве

Повишена жизненост, устойчивост на различни заболявания. Това е съпроводено от нарастване на духа, чувство за мощ и физическа сила. Яснота на ума, свежи идеи. Не е изключено, изправени пред устойчивостта на действията си, да изпитате повишена нервност, желание да участвате в конфликти. Добър ефект в този период ще имат движението и почивката.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама