везни

Избери зодия:

23 апр

вторник

За представителите на най-балансиращата зодия, която търси красота и хармония във всички отношения, нещата от доста време са  трудни, тъй като пакостливите планети Уран и Плутон дават не леки уроци и това ще продължи и в следващите години. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Успешен период за решаване на правни проблеми, съдебен процес, завеждане на дело, речи, брифинги, срещи, сделки и подписване на важни документи. Денят е благоприятен за откриване и разширяване обхвата на дейност, както и за започване на нов проект. Дългосрочни пътувания на дълги разстояния ще имат отлични резултати.

Любов

Добър период за хармонизиране на отношенията в семейството и в партньорската двойка. Вие сте привлечени от близките си и се разбирате добре с тях. Жените могат да очакват подаръци  и жестове от мъжа си. Подходящо време за почивка, работа с деца. Някои хора през този транзитен период ги обхващат мързел, апатия и желание само да се забавляват.

Здраве

Периодът е придружен от весел дух, от физическа и психическа издръжливост. Трябва да се избягват преяждането и прекомерно търсене на удоволствия. Особено важно е в тези дни да не се претоварва черния дроб и сърцето. Пациенти с чернодробно заболяване получават облекчение, затова е добре този транзит да се използва за започване на лечение на заболявания на черния дроб. Обикновено тези дни са проблемни за наддаване на тегло. Периодът е благоприятен за зачеване.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама