близнаци

Избери зодия:

19 май

неделя

За представителите на най-любопитната зодия, които могат да направят контакти навсякъде - в рейса, в трамвая, на опашката за вестници, а за влака пък да не говорим. За тях днес звездите вещаят:

Бизнес

Апатия, песимизъм, депресия, огорчение. Досадно настроение, забавяне в работите, вялост и нерешителност, които могат да доведат до неправилни решения. Възможни са и проблеми със здравето - най-вече активизиране на хронични заболявания. Периодът може да е благоприятен за работа в усамотение.

Любов

Ще се почувствате вътрешно самотни и необичани, нежелани, което се отразява дори и на най-добрите отношения и силни чувства. Тежат ви дори отношенията с децата, но внимавайте те да не страдат от това. Напълно изключено е да обявявате или сключвате брак.

Здраве

Сериозно влошаване застрашава хронично болните. Специално за заболявания на опорно-двигателния апарат, кожни заболявания. Здравите хора имат усещане за липса на енергия, намаляване на устойчивостта и жизнеността на тялото. Болки в гърба. Зъбите може да напомнят за себе си. Този ден е добър за вадене на зъби, но не и за лечение или протезиране. Може да страдате от депресия, инстинктивен страх, а към лекарите да изпитвате недоверие. През тези дни са вероятни медицински грешки. Пазете се от наранявания, злополуки, падане от височина. Може да станете жертва на злополука или природни бедствия.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама