Съновник

Риба

Рибата е един много мощен и положителен образ в много страни по света.

1. За вавилонци, финикийци и асирийци, рибата е символ на плодородието.

2. В Америка, рибата е символ на мистични тайни, могат да плуват в най-дълбоките части на океана и означава опознаване на скритите ви познания.

3. В Британската култура, се е смятало, че яденето на риба преди секс може да позволи на двойката да зачене дете.

4. Ранните християни използват рибата като символ на Христос. Смята се, че този символ е резултат от гръцко съкращение "Исус Христос, Синът Божий ". Факт, че идването на Исус поставя начало на епохата на Риби - риба, отразява, мистична любов и щастие, това е символ, който всички световни традиции й приписват.

5. В Скандинавия, рибата се приема за афродизиак и е популярно да се яде в петък, на празника на Фрея, богинята на любовта - и в нейна чест петък е деня, посветен на секса. 

Има, много тълкувания, ако сънувате риба, но в повечето случаи всичко ще бъде добре, дори, когато рибата е хищна или прилича на акула. Ако има възможност за бременност, сънят на риба може да означава, че едно дете е на път, бременността и раждането ще бъде спокойно и ще се роди здраво бебе.

Ако сънувате риба и търсите връзка с любовта и все още не сте сигурен за чувствата на другия, сънят категорично показва, че чувствата са споделени. 

Ако в съня ловите риба, с въдица  или мрежа, показва, успех и просперитет. 

Ако сънувате, че гледате риба която плува в басейн показва, че тайни около вас ще излезнат на яве.


Думи с буква Р

реклама