Омъжи се за мъж, който умее да те докосне

Омъжи се за мъж, който умее да те докосне

Омъжи се за човек, който използва своята силата, чувственост, мекота и сексуалност, за да те докосва ... физически, интимно и дълбоко в ума, тялото и душата ти.

Омъжи се за човек, който първото нещо, което прави сутрин е да те докосне, преди тялото ти напълно да се е събудило, чиито пръсти са преплетени с твоите през деня, и чиито устни притискат с целувки клепачите ти, който маха косата от лицето ти всяка вечер, преди да заспиш.

Бъди влюбена в човек, който знае, че възрастните мъже плачат и треперят понякога и са уязвими от загубата на любов и възможната самота. Уязвимостта му е това, което нежно докосва скритите части от теб...

Омъжи се за човек, който не се страхува да те дръпне и затвори прозореца, когато бурята идва, който знае,че докосването му е мощна сила, когато духа вятърът и над вас са надвиснали черни буреносни облаци.

Бъди обожавана от човек, който е достигнал до твоите несъвършенства, който гали заплетените свободни кичури от косата ти, който се впива в костите на бедрата ти, крайността на хаоса ти, и магически зарасналите дълбоко вкоренени рани, докато бавно движи ръката си по твоите белези.

Омъжи се за човек, чиято успокояваща прегръдка те държи винаги в безопасност. Където и по света да се намираш, колкото и пътища да бродиш, независимо каква част от пътуването си изминала, докосването му те връща винаги във вкъщи.

Той трябва да е човек, който никога не е прекалено зает, за да легне под звездите и да говори за тайните на Вселената. Мъж, който намира за чудо това, как звездите се нуждаят от тъмнината, за да блестят и който иска да се докосне до историите, които се намират във водовъртежа на сърцето ти.

Сподели животът си с мъж, който е със свободен дух, безстрашен, безгрижен и див; който живее без граници, правила и разпоредби; който се грижи за важните неща и който не се интересува от тези, които не го правят. Омъжи се за човек, който не разбира защо светът е изграден от неписани правила, социални норми и очаквания.

Мъж, който не се страхува да събори стените, да премахне бариерите и да проникне през твърди слоеве, за да достигне сърцевината.
Един човек, който е истински, реален и автентичен и който иска да се докосне до голата истина и не се страхува от това, което може да намери там.

Омъжи се за човек, който знае, че е смесица от мъжкото и женското начало и това е в основата на алхимията на живота. Омъжи се за някой, който е щастлив да чуе и да приеме и двете страни, и не поставя под въпрос или съмнение думите ти, дори и да е на противоположно мнение.

Бъди влюбена в човек, който изящно докосва душата ти, когато поема отговорност за своите мисли, думи и действия. Този, който вижда грешките ти не като недостатъци, а по-скоро като уроци, необходими, за да се направят промените и надгражданията в духовният ни път

Омъжи се за човек, който никога не ще се опита да смекчи тоналните ти цветове, заглади острите ти ръбове или затъмни светлината ти, някой който знае, че когато ти светиш, неговият свят също блести  Бъди докосната от човек, който има честта да бъде този, който те държи здраво, но знае, че трябва да бъде достатъчно далеч, за да те огрява като фар и да вижда какво става около вас в пространството, с пълната си яснота.

Бъди с човек, който те отърсва от тежкия багаж, големите тежести и болезнени минали преживявания, на който на раменете се чувстваш лека, в ръцете му - свободна, за нови спомени, които да заменят тези, които те преследват.

Той трябва да знае, че за да се докосне дълбоко, трябва първо да види ума ти - да е готов да те погледне отвътре, а не само около теб, човек, който знае как да прави любов с ума и е в състояние да те съблазни без физическо докосване.

Мъж, който се губи в миг на приятните усещания, които възникват в тялото му, когато докосва жената до себе си.
И заради повечето от всичко се омъжи за човек, който знае, че да обичаш някой друг, първо трябва да знаеш как сам да се обичаш. Мъж, който знае, че една жена не е част от него, а бонус в живота му.

Струва си да се омъжиш за човек, който вижда себе си в брак и клетва, който е готов да даде, но също така и да приеме.
Мъжът, чието докосване означава най-много за вас, този, който изпраща тръпки по тялото и ума ти и ти напомня, че е великолепно да бъде до вас и е този, който сте избрали и ден след ден, ще имате привилегията да ви докосва доживот.


Още Статии

Любовни отношения между Лъв и Риби

Разбират ли се двата знака?

Любовни отношения между Лъв и Дева

Разбират ли се двата знака?

Любовни отношения между Лъв и Овен

Разбират ли се двата знака?

реклама