Венера в зодия Рак

Венера в зодия Рак

Венера  в зодия Рак

Венера навлиза в знак Рак, отново енергиите на Любовта и Парите сменят вибрациите си. Почти цял месец в тези сфери цареше някаква закачливост, флиртът беше нещо обикновено, никой не търсеше сериозни отношения. В любовните отношения цареше лекота и комуникация, всичко беше на бързи обороти… и пак отново промяна. Отново  нещата ще се променят, отново романтичност, отново дълбоки чувства, сълзи, обиди, реплики от сорта на: „Аз какво ти казах, ти какво разбра“… „Докога ще слушаш само майка си и тя докога ще ти казва какво да правиш?“

За да не направите грешка и да не приемате лично нещата, подробно ще се спра на всички теми, свързани с Венера, и как те ще бъдат оцветени, когато Венера е в зодия Рак. На първо място, разбира се, е:

Любовният живот

Каква ще бъде любовта, когато Венера преминава през зодия Рак?

Не се изненадвайте, ако отношенията, които до скоро са били фриволни, повърхностни, флиртаджийски настроени, изведнъж преминат в дълбоки, чувствени, но същевременно деликатни и романтични. През този месец ще се цени на първо място предаността и верността, затова, за да си спестите цупенето и скандалите с половинката, избягвайте явните или дискретни заглеждания по улиците, забравете за флиртовете, а за изневерите дори няма нужда да говорим. Да, да, зная как ще реагирате: как толкова бързо да се пренастроите от така приятните неангажиращи отношения в сериозни и задълбочени чувства? Това е положението, звездите изобщо не се интересуват колко време ви трябва за пренастройване. При тях всичко става в точната минута - до 08.33 часа имало флирт, след 08.33 вече няма флирт. За това астрологията предупреждава, за да няма оправдания: „Ама, аз не знаех… Ех, само ако знаех, нямаше да допусна подобни грешки“…  Да… сега е моментът да създадете здрави връзки, които завършват с брак или от нас да мине, може и по по-щадящ начин - със съвместно съжителство.

По-добре е романтичните срещи да бъдат в домашна обстановка, придружена от дискретна музика и мека светлина. Добре е да приготвите нещо домашно за хапване, може да не е като в ресторанта, но важното е да е  приготвено с Любов. Както Петър Дънов, който е бил зодия Рак и с Венера в Рак, е съветвал: „Любящата съпруга трябва по-често да прави баница“. Ето сега е времето, когато половинката ще оцени вкусната баничка, направена с Любов.

Все пак за какво мечтаят мъжете в любовта, когато Венера е в Рак? Как вие, жени, може да ги изкушите?

Тези от вас, жени, които искате да започнете сериозна връзка, сега е моментът, но това може да стане само с мъж, който също има сериозно желание за обвързване. Вие ще му направите впечатление, ако показвате към него майчинско отношение. Той ще бъде привлечен само от жена, която дава индикации, че ще бъде добра съпруга и майка и която харесва семейния уют.

Приберете за един месец всички ексцентрични дрехи в гардероба, забравете за панталоните. Сега трябва да сте много женствена, романтична и естествена. Отдайте се на чувствата си и ги изразявайте. Филмите от преди век и половина ще ви помогнат. Бъдете много ранима и чувствителна, обидчива, не забравяйте да си изпуснете кърпичката и да пророните няколко сълзи. Забравете за мъжкото момиче, което бяхте през миналия месец.

Смело демонстрирайте своите домакински и кулинарни възможности, можете да сте сигурни, че това ще го покори. Ако тези ваши умения са твърде скромни, има 24-часови кулинарни канали. Успеете ли и да загорите яденето както майка му, трябва да знаете, че сте ударили десетката.

За какво мечтаят жените в любовта, когато Венера е в зодия Рак? Как Вие, мъже, може да ги изкушите?

Мъже, трябва да сте готови, че жените също ще бъдат променени, когато Венера е в Рак. За да имате успех, бъдете  внимателни и деликатни с тях, защото сега те са много уязвими, обидчиви и раними. Не бъдете груби и незаинтересовани, бъдете мили, правете им изискани комплименти. Не се притеснявайте да им показвате любовта си. За да ги спечелите, трябва да им докажете, че те могат да разчитат на вас и сте в състояние да им дадете сигурност и защита. Ще се грижите за тях, ще ги обичате и най-важното, ще им бъдете верни… Това за верността наистина ще ви е много трудно, но не се притеснявайте, Венера е по- малко от месец в знак Рак.

Освен за любовта и взаимоотношенията, Венера отговаря и за парите.

Как се променя отношението към парите? В този период нараства потребността от сигурност и в парично отношение. Вниманието на всички ще е насочено към повишаване на доходите. Повечето спечелени пари ще похарчите за дома и близките, ще се опитате и да спестите нещо за „черни дни“.

Парите в този период няма да излитат от ръцете ви.

Външният вид и облеклото също са в сферата на Венера.

Цветовете, в които ще имате желание да се обличате, ще са в пастелни тонове. Актуални ще са всички  преливащи гами. Сините цветове, като небето и морето, са чудесни за този период.

Външният ви вид трябва да е естествен. Гримът – по-деликатен и ненатрапчив. Актуални са всички дрехи от естествени материи и с национални-мотиви.

Дрехите трябва да са женствени, с дантелки и воали. Препоръчваме ви големи шаловете, които обгръщат тялото и създават загадъчност и чувство за защита… спокойно далеч съм от бурката или фереджето, но по - близо до бронята на Рака. Дрехите трябва да загатват красотата ви и да дават материал на мъжкото въображение.

Бижута

Подходящи бижута, които ще ви донесат късмет в този период, са селенит, лунен камък, котешко око, аметист.

 

 

 

 


Още Статии

Меркурий e ретрограден в зодия Дева

Помощ,отново ретрограден Меркурий в Дева. Какво да правим?

Видове любов

Видовете любов, които различните двойки изпитват.

Юпитер във Везни

Възможностите според щастливата планета Юпитер във Везни

реклама