Хороскоп за месец януари

Хороскоп за месец януари

Януари през 2018 г. ще бъде месецът на любовта и победата.

Тъй като Марс показва действието и амбициите в хороскопа ще проследим какви аспекти сключва планетата през януари и как това се отразява в живота ни.

Марс ще е в знак Скорпион до 26 януари. Там той е на трон, което означава, че може да изрази точно енергиите си. Затова през това време в негативен план бъдете готови за коварни действия, манипулация и задкулисни игри.

В позитивен план това е добър момент е за финансови операции, разузнавателни и контраразузнавателни действия, за медицински (особено хирургическа) намеси, в личен план ще има много страст, ревност, решителни действия, може да се движите успешно по ръба на острието на живота. А това острие е възможно да бъде като приключенски филм и вие да сте в главната роля, особено, ако в картата ви преобладават водни или земни знаци.

Ще се спрем на възловите дати през януари: 

Първата важна дата е 6-и - може да разчитате на чужди пари (това се дължи от срещата между Марс и Юпитер), но успехът е за кратко. Още на 7-8 януари бъдете с повишено внимание, възможни са някакви разрушителни действия. 9-10 януари Марс ще се свърже с мощните енергии на Плутон, възможно е да се отключат Марсови – Плутонови енергии, това са страст, ревност и подозрителност.

Като цяло, първото десетдневие на януари може да бъде много богато и продуктивно, без значение какво правите. Искате да спортувате – моля качвайте се на ските, желаете любов – моля сега е момента, отдавате се на бизнес – също имате ОК от звездите, затова не си губете времето в гонене на махмурлук, а действайте!

Независимо, че е студено и не е сезона не е любовта, любовта и страстта ще са навсякъде и ще я забелязвате дори с просто око и най – силно ще я усетите на 9-10, но не изпадайте в крайности например като да решите, че това е завинаги, защото не е вярно, независимо, че най-вече мъжети ще са в състояние да се борите за любовта си дори с дузина опоненти, защото Марс е мъжка планета.

Страст и любов, чудесно звучи особено за началото на годината, но няма пълно щастие, по това време Меркурий ще създава клюки и интриги, но това ще бъде до 12 януари и след това нещата постепенно ще се успокоят.

До 12-13 януари може да се наложи да вземете някакво окончателно решение, защото това е времето да се задълбочите в нещата.

17-ти януари е Новата Луна и тя прави аспект с Венера и Уран. Възможно е да се случат невероятни събития, които ще са свързани едновременно с творчество, красота и бъдеще. Тези събития ще отговарят на естетическите критерии на утрешния ден.

В средата на януари 6 планети ще бъдат в Козирог, това е своеобразен парад на планетите! Как ще ни се отрази – не се изненадвайте, ако всички сме много сериозни и замислени. Но изведнъж - хоп изненада - всичко се променя и всички оставаме изумени.

Случващото се през януари, ще има сериозно въздействие върху следващите 2 години и половина, защото сега се определят много тенденции точно за този период.

През май 2018 г. Уран – планетата на революциите влиза в Телец и ще ни изненада по някакъв начин. На първо място това може да бъде свързано с пари, банки, материална сигурност. Както знаете в живота на земята няма никаква сигурност още по-малко материална. В тези сфери са възможни резки и неочаквани промени. 

Но защо ви пишем за май като сега сме още януари? Защото проблемите, които ще определи майския Уран, ще бъдат решени в много отношения от позициите на Сатурн и това може да стане на 15-19 януари.

На 18 януари Венера ще премине във Водолей и ще развали Парада на планетите, но ще зарадва родените във въздушните знаци.

На 26 януари Марс влиза в Стрелец и започва нов танц, нов живот, нови истории свързани туризма, международните отношения и идеологията, и огнените знаци ще бъдат с предимство над останалите.


Още Статии

Плутоновите кризи

Какво дава транзитът на Плутон за родените Везни, Овен и Козирог?

Хороскоп за 2018 година

Какви са тенденциите за различните зодии тази година?

Годишен хороскоп за зодия Овен 2018

Какво ги очаква Овните през следващата година?

реклама