Звездна прогноза за месец март

Звездна прогноза за месец март

Ето вече настъпи месец март. Баба Марта, както винаги е непредсказуема и ни изненада със студено време, а ние сме се настроили за пролет, живот, а не студ и лед, но това е тя - Баба ви Марта и нищо не може да направим.

Как стоят нещата в небето? До 20 март 18:15 часа сме във владение на зодия Риби, а след това влизаме в зодия Овен и тогава настъпва астрономическата пролет или астрологическата Нова година, която както знаете няма нищо общо нито с европейската, нито с китайската Нова година. Докато сме във владение на зодия Риби всички ще усещаме влиянието им, тъй като всички ние имаме в хороскопа си дом, в който присъства знак Риби и в момента е активиран. Този дом се определя от точния час на раждане и за всеки е различен. И така в някоя област от живота ни в момента в която е активирана от Слънце в Риби, ние проявяваме творчество, състрадание, съчувствие, желание да помагаме и много други характеристики свързани с Рибите. До 20 март негативно са аспектирани всички родени във вторите и трети десет дена на Дева, Стрелец и Близнаци, а благоприятно са огряни родените в Рак, Скорпион, Телец и Козирог, но времето бързо тече и нещата се променят, след 20 март вече е благоприятен момент за родените в първите десет дена на Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци, а да внимават родените в първите десет дена на Козирог, Рак и Везни.

Почти с настъпването на пролетта, Меркурий - планетата на контактите и комуникациите решава да тръгне в ретро движение. През изминалите години много се писа по темата и аз също подробно ще се спра на въпроса, когато му дойде времето, но от сега внимавайте с плановете, ако нямате в наталната карта ретро Меркурий, активните действия планирайте до 21 март, след това намалете оборотите, починете си, останете си в къщи, обърнете внимание и на вашето духовно израстване, все пак става въпрос за 20 дена, а не за цял живот. Винаги, когато една планета е стационарна, т.е когато е спряла и се колебае дали да тръгне назад и или да продължи напред енергиите са най - пакостливи, в случая това е 22 и 23 март. Внимавайте - тогава са възможни инциденти, защото Меркурий отговаря за пътуванията. В реален план нещата се активират от чувствата ни. Чувството за ощетеност в живота, точно тогава – на 22 и 23 март е много опасно. Не непразно във всички духовни учения положително мислене е препоръчително, точно за това, за да не реализираме негативните аспекти в небето.

Тежката квадратура между Плутон и Уран вече се разпадна, но дребни квадратурки пилещи нервите ни на бързите планети има всеки месец. През първите десет дена на март, Слънцето прави пакостлив аспект с Марс, ако не канализирате Марсовата енергия в правилна посока е възможно тя да избие в конфликти и спорове. Внимавайте, на 10 март има точна квадратура на Венера и Меркурий със Сатурн – тогава може да се чувствате самотни и необичани, не правете драма от това, защото след седмица ще забравите за тези чувства. На 20 март Венера и Меркурий правят точна квадратура със Плутон, възможни са сцени на ревност, подозрения и борба за власт.

Желаем на всички успех и не забравяйте за положителното мислене.


Още Статии

19 март

Какво казва днешния ден?

Венера в Овен

Какво ни очаква в любовта?

Обиди и Прошки

Защо е необходимо да прощаваме?

реклама