Венера в Скорпион

Венера в Скорпион

На 9 септември в 12.00 часа Венера, планетата на любовта и парите е в зодиакалния знак Скорпион. Какво може да очакваме от тази позиция на планетата?

Преминаването на Венера от балансиращия и хармоничен знак Везни в страстния и подозрителен знак Скорпион рязко промена и енергиите в любовта и това ще се отрази на всички ни, независимо в кой знак сме родени и каква Венера имаме. Разбира се, нещата ще бъдат по-драматични при тези, които по принцип трябва да се борят със скорпионски уроци в живота, т.е. със справяне с различни емоционални сигурности. През изминалия месец всички бяхме потопени в хармония и любов и мислихме, че едва ли не цял живот ще е така, а сега изведнъж изпадаме в подозрения, сцени на ревност, силни страсти, чупене на чинии... Много бързо трябва да се пренастроим за новите изисквания на Венера, защото неподготвените може направо да изпаднат в недоумение, да не напиша по-силна дума, от поведението на половинките си, а дори и от собственото си поведение.

Самата Венера не се чувства много комфортно в знак Скорпион, защото това са плутонови енергии и сферите, за които тя отговаря – любовта, партньорските отношения, парите, изкуството малко или повече ще бъдат оцветени в тези плутонови цветове, но въпреки това Венера си носи своите бонуси в любовта, независимо по какъв начин са изразени и това разбира се, ще се отрази най-силно на родените в зодия Скорпион, защото тази прекрасна планета ще направи точни съвпади със Слънцата им. И родените в останалите водни знаци ще се почувстват приятно осветени в нейните области. Девите и Козирозите също ще имат добри възможности.

Венера е много силна в проявлението си, където и да се намира, а още повече, когато е в зодия Скорпион. Няма нужда да ви казвам, че любовта под тези скорпионски енергии е много страстна. Сега всичко ще е на „живот и смърт“, всички силно ще обичаме и мразим.

Скорпион е свързан със секса, затова не се изненадвайте, ако имате желание за интензивен сексуален и емоционален живот, но не се радвайте предварително, това може да бъде доста труден период. Скорпион активира голям диапазон от чувства – от изискана романтика през изпепеляваща огнена страст до фатална любов, но не трябва да забравяме, че най-характерното за Венера в Скорпион е търсенето на емоционална сигурност, а това може да се прояви като желание за обсебване, за притежание и претенции, за пълно отдаване. Точно в това се състоят проблемите през периода и ако тези нездрави чувства ни завладеят, възможно е да се стигне дори до истерична ревност. Не се изненадвайте, ако и не толкова ревнивите по природа станат подозрителни. Ето защо, за да ви е мирна главата и да ви е по-спокоен живота, не дразнете скорпионските енергии и избягвайте да давате поводи за ревност.

Съвет от звездите: за да задържите половинката си в този напрегнат момент, не започвайте анализ на отношенията, не правете бакалски сметки за това какво стига и какво не достига на връзката ви, образно казано не правете от мухата слон, за да не разрушите всичко постигано, когато Венера беше в хармоничния знак Везни. Всички знаем, че Скорпионът е знак на кризите, затова не дърпайте дявола за опашката.

За какво мечтаят мъжете в любовта, когато Венера е в Скорпион? Как вие, жени, може да ги изкушите?

Разбира се, че мъжете на първо място мечтаят за секс. Не, че когато Венера е в други зодии мъжете не мечтаят винаги на първо място за секс, но когато е замесен Скорпион, става дума за подчертано първо място. Ето сега е моментът вие, жени, да бъдете загадъчни, сексуални, прелъстителни. Може да изненадате мъжете с ново еротичното бельо, но внимавайте да не преминете границата и да не станете вулгарни. Тук не става дума за чалга, а за дълбоки чувства.

А за какво мечтаят жените, когато Венера е в Скорпион? Как вие, мъже, може да ги изкушите?

Жените също мечтаят за новости в секса, въпреки че не всички ще си го признаят открито, но пък е сигурно, че силно искат секс с повече любов. Вие мъже, сега е момента да докажете силата си във всяко едно отношение - от секса до парите. Не забравяйте, че летвата в любовта при Венера в Скорпион е много висока и ще трябва да се постараете доста.

Освен за любовта и секса, Венера отговаря за парите и властта. Да, да, знам, ще кажете, че едното не може без другото, но когато става дума за Скорпион, наистина тези две неща са симбиотично свързани. По-точно става дума за властта, която парите дават. В този период финикийските знаци ще са на особена почит от всички зодиакални знаци. Най-лесно ще ги печелят тези, които се занимават с частен бизнес, политика, хазарт, както и всички рискови професии. Парите, както всичко останало, също са енергия и тя трябва да бъде управлявана много внимателно! Ако тази енергия не протича свободно, т.е нямате пари, сега е моментът да се замислите, да стигнете до дъното на блокажите за да ги отстраните.

Скорпионът управлява големия бизнес, затова е добре скорпионските пари да се вложат в инвестиции. Важно е да не се забравя основният принцип, който е много съществен точно в този момент - парите трябва да правят още пари.

Външният вид и облеклото също са в сферата на Венера. Плутоновите енергии на подземното царство се оцветяват предимно в тъмни тонове, но с тъмните цветове се подчертават сексапила и загатва за бъдещи сексуални изкушения. Но звездите предупреждават отново да внимавате да не преминете границата. Дрехите не трябва да са вулгарни, само малко предизвикателни, да показват добър вкус, защото Скоприона е сексуален, но не развратен и колкото и да е изненадващо в него има дълбоко закодирано чувство за морал. Но… все пак, сега е момента да си позволите и да облечете най-еротичното си бельо или роклята с голямото деколте и да направите търсеното впечатление.

Подходящи бижута с камъни по време на Венера в Скорпион, които ще ви донесат късмет, са топаз, аквамарин, гранат и александрит.


Още Статии

Свети Валентин

Защо празнуваме Св. Валентин

ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ

Какво да очакваме от планетата на късмета и добрите възможности?

Уран в Телец

Какво да очакваме следващите 7 години?

реклама