Венера в зодиакален знак Телец

Венера в зодиакален знак Телец

  Венера в зодиакален знак Телец

Наистина в много удобно време Венера влиза в Телец и няма нужда  да стоим будни за да станем свидетели на това събитие, защото видимо нищо няма да се случи, но независимо от това енергиите на Венера ще са съвсем други. Не се изненадвайте, ако в областите, за които отговаря планетата се чувствате по - спокойни, състезателният дух ви е напуснал, нямате желание за съревнования, които се изкривяват в конкуренция.

Знаем, че Венера отговаря пред звездите за зодия Телец, за това тук, тя се чувства у дома си. Енергиите на зодиакалния знака й дават възможност да се прояви в пълния си блясък. Това разбира се ще се отрази най - силно на родените зодия Телец, защото тези прекрасна планета на любовта и парите, ще направи точни съвпади със Слънцата им и те ще имат много добри възможности. Направо ще си е като още един рожден ден. Родените през останалите земни знаци Дева и Козирог, също ще се почувстват приятно осветени и хармонизирани и Рибите, и Раците  ще имат добри възможности.

Венера е много силна в проявлението си в зодия Телец, тя  ще ви даде, постоянство, сигурност, ще провокира усета ви към изкуство и красота и в този период всичко това ще се активира осезателно. Ще кажете отново ли от огнените чувства ще трябва да се приспособим към романтични енергии. Не, Венера в Телец ще провокира Любовта да бъде материална, а не абстрактно романтично, както беше при Рибите, сега ще имате желания да я пипнете.  Може ли Любовта да бъде материална, може, може. Това примерно става чрез докосване, хващане за ръце, целувка, подарък или най - малкото кафе с кроасан сутрин в леглото, като по – придирчивите трябва да забравят за трохите.

За да не направите грешка подробно ще се спра на всички темите свързани с Венера и как те ще бъдат оцветени, когато планетата е в зодия Телец. На първо място разбира се е:

Любовният живот

Каква ще бъде Любовта на Венера в Телец -  ще бъде по - чувствена, по - пасивна, ще имате желание към скъпи неща и  разкош. Зодията Телецът е любвеобвилна, страстна, сензитивна и Любовта ще бъде такава. Ще имате желание за плътски наслади, допир, физическата близост.

В този период дори и родените в по – дистанцирани и сдържани Венери ще станат по - чувствени и сензитивни. Ще имате нужда да изразявате емоциите, чрез физически допир от повече ласки.

Все пак за какво мечтаят мъжете в любовта, когато Венера е в Телец? Как Вие, жени, може да ги изкушите?

Когато Венера е в Телец, вие жени не трябва да се  притеснявате от килограмите си, защото в този период мъжете харесват по - закръглените и според тях по - секси жени. Мъжете винаги са си падали по  изразителните и пищни форми, а през юни не само ще харесват, но и направо ще се заглеждат някои тайно, а други по - явно по представителките с тези форми.  В тази подчертано женска Венера ключът към Любовта на мъжа е, да бъдете мили, гальовни, любвеобвилни! Това е формулата за успех за всяка жена!

За какво мечтаят жените в любовта, когато Венера е в Телец? Как Вие, мъже, може да ги изкушите?

Когато Венера е Телец жените също ще променят желанията си в любовта и вие мъже ако искате да спечелите някоя от тях трябва да проявите грижа, внимание, да им направите подарък и да говорите за любовта си с мили думи.

През този месец жените ще оценят материалната сигурност, която вие може да им предложите. Това ще впечатли дори и много влюбените и не толкова материални дами.

Телецът е знак, който цени материалната сигурност и обезпеченост. Сега  може да съблазните жените само с много милувки, прегръдки и подаръци. Бъдете нежни, проявете загриженост, покажете чувствата си. Дайте  доказателства, че ще обичате половинката завинаги, защото енергиите на Телеца са малко демодирани, той цени трайните и предани връзки.

В този период жените ще искат да се чувстват сигурни във вашите чувства и намерения.

Освен за любовта и взаимоотношенията, Венера отговаря и за парите.

Телецът е знакът, който търси материална сигурност, за това и Венера в Телец ще ви накара да имате много положително отношение към парите, материалната обезпеченост и сигурността. През този период ще имате много благоприятни обстоятелства свързани с увеличаване на доходите. Не се изненадвайте, ако решите да потърсите допълнителни възможности за печелене на пари, а спечелените пари ще имате желание да ги съхранявате. Няма да имате желание за рискови операции, ако решите да ги вложите в нещо, то трябва да е много сигурно и разумно, което ще ви донесе печалба в бъдещето.

Външният вид и облеклото също са в сферата на Венера.

Когато Венера е в Телец чувството за красота ще бъде подчертано. Ще се предпочитате естествени приятни тъкани, меки на допир, които стоят красиво и елегантно.

Кадифето, особено коприненото  ще ви привлича, както и всички копринени платове. Може да имате желание да се обличате в красиви, класически костюми. Няма да се влияете от последните тенденции на модата, а ще обърнете внимание на всичко, което е издържало теста на времето. Ще предпочитате дрехи, които никога не излизат от мода, които са скъпи и качествени.

Цветовете на Венера в Телец са: розово и светлосиньо, всички разновидности на  нежно-зеленото, резеда, кремави цветове. За по-строгите тоалети се препоръчва тъмно-зеленото и тъмно-кафявото. Телецът е земен знак и тези цветове му подхождат.

Бижутата:  трябва да са масивни от естествени минерали и метали. Може да са украсени с: изумруд, сапфир, розов кварц, топаз, ахат. Не забравяйте, че Телецът обича стойностното, скъпото и престижното.

 

 


Още Статии

ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ

Какво да очакваме от планетата на късмета и добрите възможности?

Уран в Телец

Какво да очакваме следващите 7 години?

Обиди и Прошки

Защо е необходимо да прощаваме?

реклама