Венера в Лъв

Венера в Лъв

На 28 юли в 05.00 часа Венера влиза в зодия Лъв и ще битува там до 21август в 12.00 часа.

Венера навлиза в знак Лъв, отново енергиите на Любовта и Парите сменят вибрациите си. Почти цял месец в тези сфери цареше някаква романтичност, дълбоки чувства, сълзи, обиди, реплики от сорта на: „Аз какво ти казах, ти какво разбра“… и  отново за нула време трябва да се пренастройваме за купон, закачливост, флирт, драматични чувства, артистичност. В любовните отношения ще има лекота, всичко отново ще е на бързи обороти.

За да не направите грешка и да не приемате лично нещата, подробно ще се спрем на всички теми, свързани с Венера, и как те ще бъдат оцветени, когато Венера е в зодия Лъв. На първо място разбира се, е:

Любовният живот

Каква ще бъде Любовта, когато Венера преминава през зодия Лъв?

Любовта в знака на огнените чувства ще е главната тема за почти всички възрасти. Затова трябва бързо да се пренастроите за новите вибрации, за да не пропуснете новите възможности, завладяващите флиртове и страстните развръзки, като в турските сериали. Да, да, знаем как ще реагирате: как толкова бързо да превключите от сериозни и задълбочени чувства в нови флиртаджийски настроения?

Не е трудно, вече го направихте миналият месец, само че в обратния вариант. Това е положението, звездите изобщо не се интересуват колко време ви трябва за пренастройване. При тях всичко става в точната минута - до 05.00 часа е нямало флирт, от 05.00 вече има. Затова астрологията предупреждава, за да няма оправдания: „Ама, аз не знаех… Ех, само ако знаех, нямаше да допусна подобни грешки, да си губя времето и да пропусна добрите възможности“…  Да… сега е моментът да се повеселите, да купонясвате, защото звездите се грижат за всичко и точно това може да сте чакали цяла година.

Ключовите думи през този период са страст, романтика и драма. В тези дни всичко се пречупва през призмата на Любовта. Сега е времето за развлечение и купони, шампанско, музика, веселби, подаръци и всички земни радости. Демонстрирайте своите чувства, не ги крийте, защото ако пропуснете ще трябва да чакате няколко месеца, когато Венера влезе в последната огнена зодия Стрелец .

Все пак, за какво мечтаят мъжете в Любовта, когато Венера е в Лъв? Как вие, жени, може да ги изкушите?

За да засилите интереса към вас от мъжката половина, трябва да показвате самоувереност,  сега е момента да се държите като кралица. Задължително е да бъдете артистична и да показвате свобода в поведението. Всичко по вас трябва да бъде драматично, ярко и атрактивно - от грима, до деколтето и поведението. Външността ви сега е решаваща, за да ви обърнат внимание. Щом вие сте кралица, съответно мъжът до вас също трябва да бъде крал, защото не може да се задоволите с нещо по-малко. За това направете така, че той да си мисли, че е неповторим. Не го критикувайте, а напротив: окуражавайте го и му правете комплименти.

За какво мечтаят жените в любовта, когато Венера е в зодия Лъв? Как Вие, мъже, може да ги изкушите?

Ако този период искате да намерите най - прекия път до женското сърце, трябва колкото и да ви е трудно да се научите да боравите с комплименти. За да имате успех трябва да накарайте жената до вас да се почувства като кралица. През този период трябва да проявявате щедрост във всичко, на думи и на действия!

Колкото и демодирано да ви се струва, трябва да бъдете кавалери. Да предлагате романтични срещи, да правите скъпи подаръци, екскурзии и почивки – всичко това ще ви донесе много бърза победа и ще се запомни за дълго време от половинката ви.

Освен за любовта и взаимоотношенията, Венера отговаря и за парите.

Как се променят отношението към парите, когато Венера е в знак Лъв? Парите, ще печелите най-лесно, ако идват от сферата на изкуството, шоубизнеса и търговията със скъпи и изящни стоки, но ще привличате повече доходи, ако подходите творчески към работата си, бъдете по-смели и уверени. Не се изненадвайте, ако през този период харчите парите си бързо и лесно, най - вече за развлечения, мода, бижута и украшения. Добре, че когато Венера беше в Рак, успяхте да спестите нещо, ето сега ще го похарчите с удоволствие.

Външният вид и облеклото също са в сферата на Венера.

Дрехите, които ще привлечете погледите на хората около вас трябва да са в ярки цветове, наситени, но не крещящи. Подходящи са цветовете на Слънцето - златисто, жълто, оранжево, червено.

Облеклото трябва да е ярко и атрактивно. Дори и тези от вас, които са били по-скромни и непретенциозни жени сега може да имат желание да направят впечатление. Може облеклото да е атрактивно, но трябва да го съчетаете с царственото ви поведение, което е сдържано, уверено в своята красота и излъчване.

Бижута

Подходящи бижута, които ще ви донесат късмет в този период са от естествени метали и минерали. Не използвайте евтини заместители. Подходящи минерали за бижута са злато рубин, яспис, родонит, авантюрин, лазурит.


Още Статии

ЮПИТЕР В СТРЕЛЕЦ

Какво да очакваме от планетата на късмета и добрите възможности?

Уран в Телец

Какво да очакваме следващите 7 години?

Обиди и Прошки

Защо е необходимо да прощаваме?

реклама