ЕДИНСТВЕНАТА НИ ЗАЩИТА, КОЯТО ИМАМЕ Е ДА СЛУЖИМ И ДА ВЯРВАМЕ В БОГ!

ЕДИНСТВЕНАТА НИ ЗАЩИТА, КОЯТО ИМАМЕ Е ДА СЛУЖИМ И ДА ВЯРВАМЕ В БОГ!

ЕДИНСТВЕНАТА НИ ЗАЩИТА, КОЯТО МОЖЕ ДА ИМАМЕ Е ДА СЛУЖИМ И ДА ВЯРВАМЕ В БОГ!

Ехоо, здравейте, както всички знаем, все още няма светлина в тунела. Като че ли от окопи се преместихме в тунел. В тази война, с този враг е спорно къде е по – безопасно.  В миша дупка да се скрием и там ще ни намери. Нашият генерал за сега само констатира обстановката, а победното „ Ура“ след всеки нов свален наш войник се чува от пикиращите  с корони вирусчета. Да бяха кърлежи, комари, които също са си доста пакостливи, щяхме да се мобилизираме и един по един да ги изловим или най - малкото да ги напръскаме с нещо, но комарите пред вирусите са дори повече от слонове в стъкларски магазин.

Явно още трябва да бъдем сами, още не сме си научили урока. Ние, както повечето ученици се опитваме да минем по допирателната, но ако в училище става, с учители като Плутон и Сатурн направо забравете!

Вече говорихме за ГОРДОСТ и КОРОНИ… днес ще разгледаме нещата от друга гледна точка.

За рождени дни, Нови години и други лични и не само лични празници най – често си пожелаваме здраве и късмет. Здравето ясно, но какво е късмета? Късмета не е ли желание да получим нещо повече, да получим нещо което не сме заработили, да получим нещо, а да сме платили по - малко пари или нещо друго за него. За най - голям късмет се смята печалба на голяма сума пари от тото или от друга лотария. Дори всичко, хубаво което ни се случва, а не сме го заработили – казваме  „ Направо ми се падна шестица от тотото!“… радваме се, скачаме, черпим, споделяме с другите късмета си, защото споделена радост – двойна радост. Другите тайно ни завиждат, искат и те да са на нашето място, за да получат нещо без да го заработят и т.н.

Има изследване в Щатите, спечелилите джак под, освен че са получили пари, дали това ги е направило щастливи? Оказа се че повечето, да не кажа всички са съжалявали за този късмет... Получените пари  съвсем не им са донесли щастие. Т.е. в един момент им се е наложило да платят късмета си, но по друг начин. Отново стигаме до крайностите, а дяволът е в крайностите, следователно и в късмета. Защо? Защото човек иска да получи различни жизнени блага, но не иска да жертва нещо от себе си нито на външо, нито на вътрешно ниво, т.е да не се озори малко. Късмета е само в материален план и така се нарушава баланса между проявени и непроявен свят, между Бог и материята.

Късмета ни слага КОРОНА на главата и започваме да се мислим дори не за царски особи, а за богоизбрани, нещо повече от другите и съдбата веднага ни удрят през пръстите. С една дума, когато имаме нещо повече от другите забравяме за Бог и ние заставаме на мястото Му.

Може би в последно време доста късметлии сме били и авансово сме си взели доста неща. В момента сме под прицела на Сатурн, който както знаете е безпристрастния Съдия в небето. Ако по негова преценка сме имали незаслужен късмет, сега трябва да си платим аванса, който ни е бил отпуснат. Както навсякъде, взетото нещо предварително, нещо от бъдещето, се връща тъпкано. Взетата чаша брашно, трябва да се върне натъпкана до горе. На същият принцип са взетите пари от банки или нещо друго -   връщаме с лихвите. Не зная какви лихви трябва сега да върнем, за да изплатим нещата, които сме получили в земен план, а сме забравили за духовният им еквивалент, но по всичко личи, че точно за това става дума.

Повтарям, имаме ли нещо повече от другите забравяме за Бог, но той със сигурност не забравя. Когато в земен план имаме късмет се чувстваме сигурни, материално защитени, че може да си купим всичко… Само здраве не може да се купим… ЕДИНСТВЕНАТА НИ ЗАЩИТА, КОЯТО МОЖЕ ДА ИМАМЕ Е ДА СЛУЖИМ И ДА ВЯРВАМЕ В БОГ!


Още Статии

За витамините с РАДОСТ първа част

Как се усвояват витамините от езотерична - астрологическа гледна точка. Веднага отговарям - с радост и слях - хахахаха

За витамините с РАДОСТ- втора част

Как се усвояват витамините от езотерична - астрологическа гледна точка. Веднага отговарям - с радост и слях - хахахаха. втора част

Уран в Телец

Какво да очакваме следващите 7 години?

реклама