​ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ПРЕДИЗВИКАХМЕ ТОЗИ БОЖИ ГНЯВ?

​ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ПРЕДИЗВИКАХМЕ ТОЗИ БОЖИ ГНЯВ?

ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ ДА СИ ОБЯСНИ ЗАЩО ПРЕДИЗВИКАХМЕ ТОЗИ БОЖИ ГНЯВ?

Ехо, здравейте. Как се справяте  с военното положение? През студеното време като, че ли  беше по - лесно, гледахме снегът през прозореца… но сега е по – трудно…  Врагът, като всеки враг напада най – коварно, когато се отпуснем и не се пазим… Да беше война като война между човешки генерали, все нещо можеше да  разгадаем, да купим информация, да внедрим нов д-р Зорге, Мата Хари или дори ново семейство Розенберг… Но този враг не се купува, не може да му схванем логиката, стратегията, тактиката, дори и мислите му не може да подслушаме, защото няма такива. За него няма делник, няма празник, няма  Цветница, Великден, няма Христос Воскресе… изобщо нищо свято. Дори и Папата с всичките си кардинали е вдигнал ръце от него… Кон са капаци - признава само собствения си критерий - имаш ли КОРОНА – бум в леглото - мой си! Нямаш ли КОРОНА – не заслужаваш дори да те разболея.

Стана дума за КОРОНАТА. Как вървят нещата? Успявате ли да я свалите или това се отнася за другите.  Като гледам как не се стряскаме от нищо и всичко живо е по улицата… Повечето от нас смятат, че  „ и това ще мине“ … Тук е мястото да цитирам крилатата фраза на другаря Тодор Живков за перестройката „ …ще се снишим, ще се снишим…  недоизказаното е … докато отмине, след това пак ще надигнем глави и както си знаем, всичко по старому…  Всички знаем какво се случи с въпросния другар и снишаването … Ще припомня на младите, става дума за промени, които искаше да направи таварищ Горбачов.  Това не се хареса на нашите другари, но шефа от Москва го изискваше, защото му беше дошло времето. Но едно време Москва, както и на вируса не можехме да противоречим, а само да се снишим… Да, и сега не става с противоречие, спор, кандърми, носене на вода от десет кладенеца… някои смятат от опит, че става със снишаване… Да, ама не… и със снишаване не става.   

До сега ви съветвах, че ако станем по - добри, нещата ще се променят. Достатъчно е да спазваме написаното в Библията – НЕ ПРАВИ НА ДРУГИТЕ, ТОВА КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ПРАВЯТ НА ТЕБ. Да, това е един от начините да си свалим КОРОНАТА, но за съжаление това беше само първата крачка. Да изпълняваме съветите от тази вечна книга не е достатъчно. Дори да сме добри, вече няма гаранция, че ще се спасим. Зная какво ще кажете - защо да не се спасим? Нали вече работим върху себе си и правим опити? Да сме добри е толкова трудно…  нали така КОРОНАТА ни пада? Освен това в Библията така пише. Какво нова Библия ли ни трябва?

Нова Библия не ни трябва, защото продължението е закодирано между редовете й. Ако само сме добри, но  все още не сме разбрали, за каква става дума, много бързо може да забравим за тази доброта след като отмина вируса и като става в казармата – марш на място.

Трябва не да сме добри, а да си обясним случващото се в духовен план. Да разберем истината за случващото се, т.е трябва да сме ИСТИННИ. Това, което ни се случва не е обикновен вирус, дори не е обикновен вирус с КОРОНА, а гняв Божи… Както не може да има обикновено оздравяване, а е необходима промяна, както не може да има снишаване, а поемане на отговорности… Истинен значи, всеки за себе си да си обясни защо предизвикахме този Божи гняв… Не трябва само за момента да сме добри, а да преразгледаме целият си живот. Да обърнем внимание на сигналите, които от Бог сме получавали в годините, когато сме бъркали и не сме правили нищо. Трябва да станем осъзнато добри, а не да се снишим… Зная някои от вас ще кажат - дрън, дрън… Ще видим какви ще ги дъвча, когато нещата свършат и си продължим по старому с бирички и чака - рака, чака - рака… Модерно е сега да се плашат хората с апокалиптични картини… Може би друг път е било така, но горе в небето планетите са намислили други неща, какви са те ни предстои да разберем.   


Още Статии

НИЕ ИЗБИРАМЕ В КАКВИ ВИБРАЦИИ ДА ВЛЕЗНЕМ И С КАКВИ ЕНЕРГИИ ДА СЕ СРЕЩНЕМ

Корона вирус -НИЕ ИЗБИРАМЕ В КАКВИ ВИБРАЦИИ ДА ВЛЕЗНЕМ И С КАКВИ ЕНЕРГИИ ДА СЕ СРЕЩНЕМ

ЗАЩОТО БОГ НЕ НИ Е ИЗОСТАВИЛ, А НИЕ СМЕ ИЗОСТАВИЛИ БОГ.

Корона вирус -ЗАЩОТО БОГ НЕ НИ Е ИЗОСТАВИЛ, А НИЕ СМЕ ИЗОСТАВИЛИ БОГ.

БОГ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА СВОИТЕ ОВЦЕ, А ЗА КОЗИТЕ СИ ИМАТ ДЯВОЛ.

Корона вирус - БОГ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА СВОИТЕ ОВЦЕ, А ЗА КОЗИТЕ СИ ИМАТ ДЯВОЛ.

реклама