дева

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това е AstroLife препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2023 година

През 2023 година вие, Деви, получавате от звездите следния съвет: да се съсредоточите върху проблемите на семейството и дома. Погрижете се за домашния уют и укрепване на отношенията с роднините. Това го можете перфектно, затова няма да ви коства много усилия и няма нужда да ви давам съвети как да го направите. Ако вече сте създали този домашен уют, а и ако вече сте на ръководен пост, може да пренесете уюта и в работата си. Така с целия колектив ще се чувствате като едно семейство. Вие сте тези, които ще носите през годината специалната отговорност за благополучието в колектива, но това няма да ви тежи, а напротив, ще изпитвате вътрешно удовлетворение. Въпреки това, в периода от април до юни е добре да се постараете и да избягвате конфликти както в семейството, така и с бизнес партньорите. В този период може по някаква причина да се чувствате като между чука и наковалнята. Как да се справите с това положение? Звездите ви препоръчват да не напомняте само задълженията и отговорностите на другите, т.е. да не сте толкова критични, а да обърнете повече внимание на собствените си задължения.

Периода от март до юли е добър момент да реализирате дълго планирани творчески проекти, а тези които още нямат деца – сега е времето сериозно да се замислят по въпроса.

От септември до края на годината вие, Деви, ще преживеете много приятни моменти, свързани с дома. Ако имате намерение да се сдобиете с недвижими имоти или да инвестирате в семейния бизнес, това е моментът. Като цяло втората половина на годината ще бъде много по-спокойна от първата. Тогава ще може да се наслаждавате на плодовете на своя труд. През януари, май и септември Меркурий - планетата отговаряща за вас пред звездите, ще бъде ретроградна, в тези моменти е по-добре да се въздържате от активни действия, ако разбира се вашият Меркурий не е ретрограден.

Любовта, семейството

Както миналата година, така и през 2023 година вие, Деви, ще изпитвате подчертана нужда от романтика в любовта.  За тази потребност е виновен Нептун, с когото Слънцата ви правят шпагат. Затова за вас през цялата година  изключително важни са партньорските отношения, дали те ще са в брак или само със съвместно съжителство - това не е от значение.

През пролетта и началото на лятото са възможни конфликти  с половинката. Въпреки тази потенциални кризи връзката ви няма да бъде фатално застрашена. През първата половина на годината ще имате желание да преразгледате въпроси, свързани с интимния ви живот. Възможно е да решите да опитате нещо ново в любовта, но не настоявайте, ако половинката ви не е готова за това.

В края на есента и зимата може да имате приятни изживявания, свързани с дома и семейството. Възможни са големи подаръци от роднини.

Пари и финанси

През първата половина на 2023 година във финансовия сектор вие, Деви, не очаквайте драстични промени. Въпреки това, звездите ви съветват до април да се въздържате от  ненужни разходи или да вземате пари на заем. По-добре да изчакате до есента, когато желанията ви ще отговарят на вашите възможности. През есента на 2023 година ще навлезете в нов период, който би могъл да подобри драстично финансовото ви състояние. Тогава е моментът да си купите ново жилище, да давате жилище под наем или да започнете семеен бизнес. Каквото и да направите във финансово отношение, най-успешни ще са последните няколко месеца на годината.

Кариера, работа, бизнес

В кариерно отношение звездите ви съветват да се съсредоточите върху периода от март до юни. По това време ще бъдете в състояние да се придвижите нагоре по професионалната стълбица и да се реализират всичките ви инициативи. Това е времето, когато ще можете да си подсигурите подкрепата на околните. Тогава е подходящият момент да започнете своята дейност и ако тя е свързана с някакво творчество, още по-добре. Възможно е в края на годината роднина да ви помогне да си намерите добра работа.

Лични Хороскопи

реклама