риби

Избери зодия:

За вас представители на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при вас. Тук планетата се чувства като риба във  вода и ще подчертава всичките ви качества, за ужас на околните и за щастие на самите вас. За вас Риби, тази година ще бъде трансформираща. 

През първата половина на годината може да се дразните от липсата на разбиране от страна на другите. Въпреки  забавния живот който водите, в крайна сметка добре е всички да играят по правилата, както самите Вие се стараете да го правите. През годината голяма част от успеха Ви ще се дължи на помощ от вън. Следователно, основната Ви задача е да спечелите доверието и съчувствието на онези, които може да са Ви полезни. Звездите препоръчват  да обръщате внимание не само на хора, които смятате, че ще имате полза от тях, но и на всички останали, тъй като не знаете точно кой може да Ви помогне в определен момент. Така че добре е да бъдете учтиви със всички. В разумни граници, разбира се, няма гаранция, че през годината няма да се сблъскате с хора, които не заслужават уважение, но това няма да се превърне  в проблем. Най-стресовите периоди през 2020 г. ще бъдат юни и юли, както ноември и декември. Не планирайте големи дейности или пътуване през тези периоди, защото е възможно да промените плановете си и това  да  доведе до финансови загуби.  През годината можете да разчитате на късмет по въпроси, които  до момента не са Ви се стрували печеливши, това може да се случи в началото на пролетта и средата на есента.

Любовен хороскоп за Риби 2020

За Вас, Риби, в любовната сфера в началото на 2020 г. е възможно да усетите леко охлаждане на чувствата, но тази ситуация няма да продължи дълго, още до края на януари, любовта отново ще се върне в сърцата Ви и ще усетите радост и надежда за възможното бъдеще за Вас и хората около Вас. През пролетта дори и самотните представители на зодиата ще имат късмет и ще усетят полъха на любовта, който ще Ви съпътства през целия период, обещавайки нови интересни срещи и завладяващи романтични романи. Целият летен период, още от самото му начало ще бъде благоприятен момент и ще се насладите на приятните отношения в семейството, което ще подсили любовните съюзи, но не разбирането от страна на половинката може да Ви провокира до избухване на малка революция, т.е. независимо от външния конфликт, причините за създаването му са много по-дълбоки. Точно тогава е момента, когато половинката Ви трябва да разбере, че се нуждаете от постоянна промяна в емоционалната среда и всеки застой, дори и с положителен характер, може да бъде възприет от Вас като собствен недостатък. Преминавайки през малки недоразумения през летния период, през есента Ви очаква приблизително стабилен период, но самите Вие няма да престанете да желаете повече от себе си, и от партньора си, и конфликтът, който се заражда в душата Ви, може отново да избухне. Възможно е в края на годината да бъде повратен момент за Вас, в който има  два варианта или ще продължите по-нататъшно търсене на Вашия идеал или ще осъзнаете, че не само Вие съществувате в света,  а трябва да обърнете внимание и на желанията на любимия човек.

Здравен хороскоп за Риби 2020

За, Вас, Риби през годината в здравословен план, може да Ви изиграят лоша шега предишни натрупани здравословни проблеми, умора, нервно напрежение, сега ще ги почувствате по осезаемо. Те може да се отразят неблагоприятно на сърдечно-съдовата система. Добре е да обърнете внимание на билките. През пролетта си правете супа коприва, тя почиства кръвта, премахнете възпалението и е добре за кръвоносната система. Съберете пъпките на младата бреза, те ще  Ви помогнат през лятото и есента, ако имате проблеми в коремната област и долната част на гърба. Различни инхалации са полезни за гърлото. Звездите препоръчват през лятото, да посетите СПА център и да се отпуснете в минералните води. Избягвайте многото пътувания в началото на годината, през август и в средата на третото десетилетие на декември. През декември внимавайте в храненето. Възможно е да има обостряне на стомашно-чревния тракт.

 Хороскоп за кариера и финанси за Риби 2020

За, Вас, Риби тази година ще можете да реализирате своите идеи и планове. Успешни ще са новите проекти и новите начала. Ще имате покровители, които ще Ви подсигурят средства за тяхното изпълнение. Сферата Ви на влияние ще се разшири. Многобройни приятели и хора, които Ви обичат, ще Ви помогнат. Ще се занимавате със социални дейности и популярността Ви ще порасне. Но внимавайте, възможно е противници, хора отвън да се намесят във Вашите начинания. Те ще се опитат да пречат на бъдещето Ви и може да успеят някои проекти да Ви провалят. Но все пак истината ще бъде разкрита и справедливостта ще възтържествува. През пролетта шефовете може да окажат натиск върху Вас, но все пак още ще сте свободни в дейностите си. Значителна помощ ще имате през есента и нещата отново тръгнат нагоре. Предишните дейности ще Ви донесат печалба и успех. Дори спорове с противници, противно на очакванията, ще Ви донесат успех. Звездите Ви препоръчват екипната работа. Началото на годината ще завърши важен период, който определя бъдещето Ви, и в същото време ще отворите нов етап, в който ще бъдете заети с нови неща, ще започнете да се подготвяте за нов бизнес, учене, натрупване на знания, планирайте многобройни промени, базирани на предишен опит. Годината ще завърши с блестящи резултати. Вашата дейност ще получи огромен резонанс. Вие ще празнувате успеха си с  приятели.

Лични Хороскопи

реклама