риби

Избери зодия:

Вие, Риби, през 2024 г., ако сте в състояние точно да прецените кои са силните Ви и слаби страни ще успеете да решите много проблеми. Но за да имате успех трябва да бъдете постоянни в работата си. Както винаги и тази година може лесно да обещаете нещо, а след това също толкова лесно го забравите. Обичате да правите планове, но не да ги изпълнявате. През тази година ще се наложи да предприемете решителни действия за решаване на проблемите.  Ако знаете, че това, което правите си струва, не се отказвайте и вървете уверено към целта. Независимо от любимия Ви навик да захвърляте всичко по средата, през 2024 г. ще трябва да се откажете от това удоволствие. Още от първия месец на годината ще трябва да си планирате приоритетите за цялата година. Пролетта може да Ви донесе романтични приключения, но е възможно и някаква интрига. През май, е благоприятно за започване на нови проекти. Най-важното е да останете верни на себе си. Звездите не препоръчват да се поддавате на изкушения и пристрастия. Не забравяйте половинката си, увлечени в работа.

Мъже Риби

Вие мъже Риби, още в първите месеци на годината е възможно да бъдете завладени от рискована идея, но важно е да не се изхвърляте във внезапни хрумки. Ако обмислите всичко внимателно, възможно е тази идея да Ви донесе добри плодове и успешен бизнес. Околните трябва да Ви оставят да се потопите във Вашето творческо мислене, така ще покажат своята подкрепа и търпение. Що се отнася до неангажираните Риби, звездите са приготвили романтично приключение, но все пак лайт – мотива за Вас през годината е  кариерата, а не от водовъртежа на страстта.

Жени Риби

Вие, жени Риби, както винаги ще имате нужда от внимание и желание да бъдете в светлината на прожекторите.  През 2024 г., за да будите така нужното Ви възхищение, е необходимо да прибегнете към някои женски хитростите. Няма нужда от нещо специално достатъчно е да промените цвета на косата си или да си купите нов тоалет. Добавете ярък акцент, който се забелязва, знаете как да го направите за да омагьосате половинката. През годината ще имате много приятни изненади от мъжкото внимание, което много ще Ви радва. Може да се завърне мъж, който отдавна е изчезнал от живота Ви. Сега е момента да забравите бунтовете, няма нужда да си късате нервите за невъзможни ситуации, защото в края на краищата, всички проблеми ще изчезнат от само себе си.

Любовта на Рибите

През 2024 г. Вие Риби, ще се потопите в истински океан от любов. Той ще Ви донесе много романтични, светли емоции и ще събуди стари чувства. Ако още не сте си намерили точната половинка не изпадайте в депресия останете спокойни и трезви. Добра възможност в любовта ще имате в край на годината, тогава  някои приятни познанства може да се превърнат в дълбоки чувства. Ако вече имате сериозна връзка, обърнете внимание на половинката, показаната грижа и изслушаното мнение, ще направят връзката Ви хармонична. Ако е необходимо направете компромиси и да се опитайте да не правите конфликти за нищо. 

Парите на Рибите

През 2024 за Вас Риби, във финансово отношение всичко ще зависи от Вас самите и трябва да разчитате само на двете си ръцете си. За да имате успех, на първо място, трябва да преразгледате отношението си към хората. Необходимо е да  избягвате ненужните емоции. В сложни финансови операции ще може да разчитате на приятели, те ще Ви подкрепят в труден момент. С тази подкрепа, можете дори да започнете свой собствен бизнес.

Здраве на Рибите

През 2024 г. за Вас Риби, няма да има някакви изненади в здравословен план. Необходимо е само да се обърне специално внимание  на профилактиката  и още при  първите  симптоми не отлагайте посещенията при лекар. Възможни са  простуди през зимните месеци. Звездите Ви съветват да избягвате нервното напрежение, тъй като е възможно психичното здраве да се разклати. Това е особено опасно, ако нямате подкрепа на близък човек.

Лични Хороскопи

реклама