риби

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това, разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това AstroLife.bg препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2021-ва година

През 2021-ва вие Риби, ще претърпите много промени, но те в повечето случаи ще са предимно вътрешни. Промените биха могли да бъдат в сферите на любовта и парите. Не се изненадвайте, ако вашата съпричастност и състрадателност, която е продиктувана от желанието ви да сте полезни на другите, се изрази в допълнителна щедрост и всеотдайност.

През тази година ще се обърнете към духовността. Месеците от март до юли са благоприятен момент да се посветите на реализиране на творчески проекти. Ако вече сте от семейните Риби, това е времето да си помислите за увеличаване на семейството. В този период могат да бъдат решени много от противоречията в семеен план, които сте преживяли в последните няколко години. Това е и подходящ момент да преосмислите миналото си. Все пак избягвайте по това време да планирате нещо важно, по-добре е да се посветите на философски размишления и да разберете как духовното израстване ще се отрази на работата ви.

От септември до края на годината много от вас, Риби, направо ще се чувстват като духовно преродени. Не се изненадвайте, ако дори имате желание да направите голямо дарение като благотворителност. Звездите ви препоръчват да не се страхувате, че ще бъдете ощетени, още до края годината това добро дело ще ви бъде върнато с лихвите.

Любов, семейство

През първата половина на годината вие Риби, ще бъдете заети в преосмисляне как да действате за подобряване на атмосферата във взаимоотношенията. Ако миналата година сте имали желание да бъдете потопени в океан от чувственост и романтика, през тази година нещата коренно ще се променят и ще искате да видите в половинката си по-сериозно отношение към връзката ви. Времето от февруари до април е благоприятно за решаване на въпроси, свързани с дома и семейството. Тогава е подходящ момент да направите големи съвместни покупки. В периода от април до юли внимавайте да не се намесят в личните ви конфликти някои приятели. Не се поддавайте на нездраво чувство на ревност, което ви е твърде познато, като смятате, че половинката ви е по-популярна от вас в кръга на приятелите ви.

Ако сте все още от неангажираните Риби, втората половина на 2021-ва година ще запомните с нова любов. Тези, които вече са намерили сродна душа, може заедно да откриете много духовни практики, които ще подсилят любовта ви. Това ще бъде вашата голяма тайна за добрите отношения в любовта, на които околните ще завиждат.

Пари, финанси

В началото на 2021-ва година вие, Риби, може да бъдете  по-икономични, но с течение на времето това ще се промени. В периода от февруари до април е възможно да получите неочаквано предложение за работа, което ще ви донесе добра печалба. Звездите ви съветват да не се страхувате от поемане на инициативата, а да действате активно. През лятото – внимавайте, независимо, че е моментът за отпускане и релаксация, специално за вас това не е най-доброто време за големи разходи. По това време са възможни неочаквани разходи, свързани бизнеса или с децата ви. От септември до края на годината е благоприятен момент за благотворителност. Тогава може да дарите пари за сиропиталище или за нуждите на бездомни животни.

Кариера, работа, бизнес

През 2021- ва година за вас Риби, е по-подходящо да работите в екип, отколкото сами. Вие направо ще бъдете незаменими в отбора, това ще направи добро впечатление и ще бъдете оценени по достойнство. Най-подходящ момент за вашата екипна работа е края на зимата и пролетта. Въпреки тези тенденции звездите не са забравили за Рибите, които имат собствен бизнес и са подготвили приятна изненада за тях. Обърнете внимание, от юли до септември ваш познат може да ви предложи нови възможности. Звездите съветват да активирате в работата цялата си творческа мисъл, тогава ще имате добър успех.

Лични Хороскопи

реклама