риби

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това е AstroLife препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2023 година

За вас, Риби, най-важната тема, върху която трябва да работите през 2023 година, е изграждането на точния ви образ. Защо точно това? Защото не ви стига, че сте подвластни на най-мъгливата планета Нептун, ами в допълнение тази мъглива планета Нептун прави точни съвпади със Слънцата ви през следващите няколко години като подчертава вашата отнесеност, състрадателност, жертвеност, творчески потенциал, непрактичност и още много дразнещи другите характеристики. И как точно трябва да стане това изграждане? Като преосмислите всичко, което ви се случва в духовен план. През годината всичко зависи от духовното ви ниво. Някои от вас ще смятат, че личните отношения са центърът на нещата, други - че кариерата и личната себереализация е най-важна и там трябва да проявят повече смелост и практичност. През тази година ще трябва да приложите пословичната си интуиция в това, което смятате за най-важно в живота, но няма да сбъркате, ако вложите и по-голямо старание. А ако искате да се чувствате добре, задължително ще трябва и да намерите разумен компромис между тези две крайности – личен живот и кариера.

Звездите предупреждават, че от април до юни са възможни противоречия в личния ви живот. По това време се опитайте да бъдете по-толерантни в отношенията с половинката си и повече се съобразявайте с мнението на другите. На каква тема могат да бъдат тези противоречия? Ами на обичайната, ще имате желание да получавате от  половинката си повече чувственост и  нежност. През втората половина на годината, половинката може да ви обвини, че витаете някъде в облаците, което когато и да ви го кажат, не е далеч от истината. Въпреки това през лятото при добро желание е възможно да разрешите проблемите и в двете посоки - и в личния живот, и в кариерно отношение, за тази възможност освен звездите може да ви помогнат и приятели. Знам, знам,  ще кажете, че щом си решите основните проблеми през тази година, какво ще правите в следващите. Не се притеснявайте, има задачи за всички години.

Но да се върнем на тази година. От юни до септември е  добър момент да преосмислите професионалното си развитие. Не се изненадвайте, ако започнете да чувствате, че изразходвате твърде много енергия в това, с което се занимавате и ви се появи желание да промените работата и дори професията си. Възможно е да получите подходяща оферта в края на зимата и през пролетта, но окончателния избор ще направите през есента. Точно за есента звездите ви обещават нови познанства. Хората, които ще срещнете в живота си през тази година, ще бъдат много интересни и полезни за вас.

Любовта, семейството

През първата половина на 2023 година в любовта много от вас – Риби, може да преживеете криза в партньорските отношения, но ако тези отношения оцелеят въпреки въпросната кризата, това ще ви направи за в бъдеще по-близки и по-сплотени. Нещо като мисълта на Ницше – това, което не ви убие, ще ви направи по-силни. Каква може да е причината за кризата? Разбира се идеалистична - може внезапно да осъзнаете, че идеалите ви се разминават с това, което се случва в живота. И наистина е така, защото идеалите винаги са прекрасни и безгрешни, а  най-близките ни дават най-важните уроци в живота. Вие, Риби, както винаги и през тази година ще търсите романтиката във всичко, а в действителния живот понякога тя остава на втори и дори трети план. Звездите ви съветват да гледате на тези различия по друг начин и да разберете, че всъщност не е нужно хората да са еднакви, а е по-добре да се допълват. Тези, които успеят да разберат това навреме, ги очаква направо нов меден месец.

Пари, финансии

През 2023 година вие, Риби, е възможно да имате приятни изненади във финансово отношение в периода от февруари до април. Тогава всички нови инициативи, предприети от вас в това отношение, ще ви донесат добри доходи. Въпреки това през първата половина на годината трябва да се въздържате от съвместни действия с приятели, които изискват големи разходи. Внимавайте, звездите съветват, че това не е най-доброто време да предприемате финансови акции с други хора, колкото и доброжелателни да са те. Последните три месеца на 2023 година са благоприятен момент за вземане на заеми или провеждане на други важни финансови сделки.

Кариера, работа, бизнес

През 2023 година вие, Риби, е възможно да преосмислите важните неща за вас в кариерно отношение. Това ще е особено актуално през лятото, но все пак звездите съветват да не се впускате в съдбоносни промени в работата, дори на пръв поглед да изглежда безопасно. Разбира се, нещата в живота ни са динамични и още през есента ситуацията ще се промени. До края на годината е възможно да получите добра оферта за работа в позиция, където още не сте имали възможност да работите. А вие, Риби, които имате собствен бизнес, в края на годината ще имате добър успех.

Лични Хороскопи

реклама