дева

Избери зодия:

Вие Деви, през декември драматично ще повишите енергийния си потенциал, ще можете максимално да организирате работата си и ще успеете всичко да завършите навреме. Мотото Ви през този месец трябва да е търпение и постоянство. Само така ще бъдете в състояние да постигнете професионален успех без много шум. Всичко това ще се отрази благоприятно върху качеството и силата, на тези Деви, които съвестно изпълняват задачите, поставени от ръководството им. Вродената Ви деликатност и чар ще Ви помогнат да обедините около себе си голям брой хора за една обща цел, след което може да направите научно откритие или създаване на нов съвместен бизнес проект. Вашата обективна оценка на ситуацията ще Ви помогне да не се затормозявате с излишни неща.

В началото на декември може да имате значителни промени в личния живот. Сега е момента да се отдадете на семейството и да се реализирате пълноценно като съпрузи или родители. Възможно е да бъдете погълнати от грижи за близките си. Всичките Ви намерения ще бъдат насочени от желанието да направите възможно най-доброто за хората, които обичате. В същото време ще се опитате по всякакъв начин да вземете нещата в свои ръце. Независимо от това, което се случва ще имате възможност да се поучите от грешките си и ще сте в състояние да постигне компромис с други хора, както в семейството, така и в бизнеса.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Дева. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни

Лични Хороскопи

реклама