дева

Избери зодия:

Месец ноември по принцип за зодия Дева е добър период, независимо, че навън е доста тъжна картинка. Изпопадали листа… вятър вее… Зодиите от водната стихия са си приятелските настроени към земните, нищо че казват, скорпионите много жилели.

Но какво става през ноември при родените Деви? Много добър старт…

За представителите на зодия Дева, родени в по - топъл период на годината, това съвсем не е най – подходящото време, но този ноември за вас Деви, ще бъде необичайно наситен със събития, тъй като Слънцето е в Скорпион, по-голямата част от събитията ще бъдат от положителен характер за това, не трябва да се тревожите за появата на нови проблеми. Звездите  ще ви помогнат, да надскочите дори и собствените си постижения, особено ако през миналия месец сте били недоволни от себе. Ще покажете изключителна упоритост и постоянство при определени обстоятелства, които ще покажат вашата най-добрата страна, както в службата, така и в семейството. Възможно е да имате нов кръг от приятелства, които ще ви помогнат да вземете за себе си много отговорни решения.

Укрепване на семейните връзки и създаването на ред в семейството ще бъде основната ви цел в началото на ноември, като Слънцето навлиза в знака и този факт ще се отрази на психологическата атмосфера в дома. Вие ще бъдете доминиращия член във връзката и ще се нагърбите с повечето от домакинските задължения. През този период е важно да поддържате чувство на такт. През месеца е добре да направите профилактика на целия организъм, да не жалите време и пари, за да поддържате жизнеността на тялото и духа си.  Хармония и баланс в семейните отношения ще зависи най-вече от настроението ви.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Дева. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама