дева

Избери зодия:

Месец май, най - хубавия месец на годината. Всичко се е раззеленило…Цъфнали цветя, дръвчета, жужат пчелички, добро настроение…

Вие, Деви през май драматично ще повишите енергийния си потенциал, ще можете  максимално да организирате работата си и ще успеете всичко да завършите на време. Мотото Ви през този месец трябва да е търпение и постоянство. Само така ще бъдете в състояние да постигнете професионален успех без много шум. Ретроградния Плутон в Козирог, ще окаже влияние върху качеството  и силата, на тези Деви, които съвестно изпълнява задачите, поставени от ръководството им. Вродената Ви деликатност и чар  ще Ви помогне да обедините около себе си голям брой хора за една обща цел, след което може да направите научно откритие или създаване на нов съвместен бизнес проект. Вашата обективна оценка на ситуацията и ще Ви помогне да не се затормозявате с излишни неща.

В началото на май, за Вас Деви, Нептун в Риби може да направи значителни промени в личния живот. Сега е момента да се отдадете на семейството и да се реализирате пълноценно като съпрузи или родители. Възможно е да бъдете погълнати от грижи за близките си. Всичките Ви намерения ще бъдат насочени от желанието да направите възможно най-доброто за хората, които обичате. В същото време ще се опитате по всякакъв начин да вземете нещата в свои ръце. Независимо от това, което се случва ще имате възможност да се поучите от грешките си и ще сте в състояние да постигне компромис с други хора, както в семейството, така и в бизнеса.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Дева. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама