близнаци

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това е AstroLife препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2023 година

През 2023 година вие, Близнаци, е възможно да промените отношението си към живота. Колкото и изненадващо да е за вас и околните, може да станете по-сериозни, по-замислени и по-принципни. Това най-много важи за въпроси, свързани с неприкосновеността на личния ви живот. През годината могат да възникнат различни кризисни ситуации, но бъдете спокойни, накрая те ще бъдат благоприятно разрешени. От полезрението ви ще отпаднат всички връзки с хора, които по една или друга причина не ви подпомагат във вашия житейски път и ще останат само тези, на които може да вярвате и разчитате. Възможно е да проявите интерес към духовни практики и да имате желание да прекарвате повече време сами. През годината може да се активират въпроси, свързани с дома и семейството, както и теми, свързани с брак или сериозно съжителство.

Не се изненадвайте, ако от септември някои от вас изведнъж се замислят за деца и потомство, но инициатор за тези разговори няма да сте вие, а половинката ви. През есента и зимата отново ще се върнете към обичайната си роля и както винаги ще бъдете душата на компанията. През тази година ви очакват огромен брой нови приятели. Тези от вас, които все още не са срещнали голямата любовта, ще бъдат в състояние да я открият.

Особено успешен период в любовно отношение ще бъдат ноември и декември, независимо, че този период не се свързва с романтичните преживявания. Звездите препоръчват да бъдете с повишено внимание през януари, май и септември. През тези месеци планетата Меркурий, отговаряща за вас пред звездите, ще бъде ретроградна, което означава, че е по-добре да посветите свободното си време на анализ на миналото. По това време не се препоръчват нови проекти, ако вашият натален Меркурий не е ретрограден.

Любов и семейство

През първата половина на 2023 година, особено през периода от март до август, за вас, Близнаци, в любовно отношение е добре да преосмислите интимните си връзки. Ще имате желание да се срещате с хора, които споделят вашите интереси и виждания за живота. Не се изненадвайте, ако изведнъж някое дългогодишно приятелство премине в интимна връзка. Двойките, които имат желание да работят по проблемите в отношенията си, получават добра възможност да укрепят любовта си през този период. В началото на годината, както и през юни и септември са възможни конфликти с любимия човек на тема работа. Възможно е да се наложи някои от вас, Близнаци, да избират между личния живот и себереализацията си. През първата половина на годината изненадващо за всички и за вас самите ще бъде желанието ви да си стоите повече вкъщи, да се отдадете на домакинска работа, която ще ви достави дори удоволствие. Неочаквано ще станете домошари, но спокойно, това няма да е за цял живот. Още през втората половина на годината отново ще сте си същите Близнаци, които искат да научат първи всичко ново.

Пари и финанси 

През 2023 година за вас, Близнаци, е възможно да имате изненади във финансово отношение. Звездите ви предупреждават да не се  възползвате от парите на другите хора по какъвто и да е начин в периода от януари до април. По това време ще ви бъде трудно да изчислите правилно финансовите си възможностите, а целите ви могат да бъдат много амбициозни. Най-успешният месец  във финансов план ще бъде юли. Тогава е възможно да получите добри пари, свързани с  творчески проекти. Някои, които имат благоприятни аспекти в наталната карта, по това време може да спечелят дори и от лотария. Тогава е моментът и да поискате увеличение на заплатата.

Кариера, работа

В началото на 2023 година вие, Близнаци, е възможно да получите помощ в кариерно отношение от приятели. За това в този период спокойно може да планирате някои проекти, за които се изисква умерен риск. От април до юни по-полезно е да забавите малко темпото на работа и да изчислите правилно силите си. През лятото за тези от вас, които притежават собствен бизнес, звездите са подготвили следния съвет: „Опитвайте се да избягвате всякакви кавги с бизнес партньорите си, тъй като това не е във ваша полза. С претенции може да раздразните тяхната практичност и така нещата да забоксуват“. През последните два месеца на година ще имате възможност за много печеливши контакти. Тогава е добър момент да се съсредоточите върху кариерното си развитие.

Лични Хороскопи

реклама