лъв

Избери зодия:

За, вас, представителите на най-артистичната и великодушна зодия, годината е много благоприятна, тъй като сте галениците на съдбата, но въпреки това е необходимо и още нещо... Каква е годината ви според звездите? През 2020г. вие Лъвове и Лъвици,       ще имате възможност да демонстрирате своята власт.

 Вие, Лъвове, и тази година няма да се задоволите с нещо, което не е на ниво. В тези крайности ще попадате не от съдбата, а от характера си. Колкото по-ярко са изразени във Вас специфичните черти на лъва, толкова по-ясно ще разберете, че златна среда не съществува и, а желаейки да намерите нещо, със сигурност ще трябва да пожертвате нещо. Проблемът с избора през цялата година ще бъде на дневен ред - поне за най-ярките представители на тази зодия. Тези, които разчитат на лесен начин на живот, трябва да се запитат - дали са истински Лъвове? Но, разбира се, Вие не сте от тях. Тази година ще имате особено въздействие върху околната среда. Тези от Вас, които не се опиянят от убийствения си чар, ще трябва да се вслушат в гласа на разума. Така ще успеете да се справите със значителен брой противници, които ще се прехвърлят в лагера на Вашите съюзници. В средата на есента са възможни проблеми у дома - този период е ,възможно взаимно неразбиране с близки хора. За всеки случай, ако можете да прекарате това време  някъде далеч от тях, примерно да предприемете самостоятелно пътуване или поне да сведете до минимум контактите си, така ще е по- безопасно за всички. Ако въпреки всичко останете в къщи, звездите предупреждават, че дори и да си покриете главата, възможно е и това да доведе до конфликти. Първата половина на юни може да получите някакви новини. Не се радвайте, каквито да са, тъй като по- късно може да се опровергаят. За това вярвате на всичко, което чувате, и още повече - не действайте въз основа на непроверена информация. Внимавайте, възможно е определени хора умишлено да се опитат да Ви подведат.

Любовен хороскоп за Лъв 2020 г.

Вие, Лъвове, още в началото на годината в областта на личните отношения може да очаквате относително спокойствие. От една страна може да бъдете прекалено заети с други проблеми, за да обърнете внимание на това, което става в семейството, или на забавленията, а втория вариант, през този период може да станете твърде самостоятелни и няма да имате желание да правите допълнителни усилия за по-нататъшното развитие. Както и да е, идилията и периода на спокойствие няма да трае вечно, приблизително в средата на пролетта е възможно да възникне конфликт на интереси във вашите отношения. Новосъздадените двойки, които не са имали достатъчно време да свикнат с особеностите на поведението на половинките си, ще бъдат под най-големия удар. Но ако успеете да преживеете пролетната криза, лятото ще постави всичко на мястото си и ще Ви позволи да се насладите отново на живота, под лъчите на топлото слънце, изпълнени с нежността на взаимните чувства. След лятото, до края на годината, в любовната сфера, ще имате още един кризисен период в края на септември, началото на октомври. По това време отношенията с половинката може да се променят драматично, отново ставайки отрицателни. Взаимната враждебност, нетърпимост към половинката, кавги и скандали, могат сериозно да накарат да излезете  извън не кожата, а дори извън „гривата“ си. Увереността в собствената си правота не е най-добрият Ви съветник, опитайте се да бъдете по - сдържани, така до края на година отново ще имате спокойствие.

.Здравен хороскоп за 2020 г. Лъв

Слабите места, за Вас Лъвове през тази година ще са гърба и краката. Защо точно те? Защото, те носят тежкият товар на тялото и ако Вие Лъвове мислите, че носите всичко и всички на гърба си ще имате проблеми. За да поддържате краката се в добро, здравословно състояние, звездите препоръчват да не надвишавате дневното натоварване на краката, да правите масажи, да вземате вани със релаксиращи соли, разтриване на стъпалата, прасците. Не правете, и не се увличайте в масаж на гърба - това може да повлияе негативно на сърцето, а то за Вас е много важно! Леки потупвания, лек масаж, редуващи се с водни процедури, облекчават умората. Вие, Лъвове, обичате водата, но плуването рядко Ви става страст. Обичате спорта, но спорт, където печелят най-силните, както и спортове, където можете да демонстрирате своята сила и красота. Добрите компании Ви импулсират и развеселят. Там се чувствате необходими, обичани, емоционалното Ви състояние се повишава и дори се чувствате по-здрави. През тази година може хронични проблеми да напомнят за себе си. През февруари, средата юни, началото на юли, август, може да имате проблеми със сърцето. Ако сърцето Ви е притеснявало и  преди, през тези периоди може да има обостряния. Погрижете се здравето си, за да избегнете кризите,  почивайте повече. През зимата спазвайте режим и не се преуморявайте. Щом се почувствате уморени полегнете дори за кратко,  така силите Ви ще се възвърнат.

Хороскоп за кариера и финанси за Лъв 2020г

Годината във финансов план е  добра. Ще имате много работа, която ще Ви донесе успех. Успехът ще идва от работа в  миналото, но ще има и някакви промени, какви ще бъдат, Вие решавате. Работата Ви през годината е печеливша, но може да се наложи да използвате и някакми спестявания. Добре е да инвестирате в строителството, или в бъдещето на Вашия бизнес. Нещата се променят под влиянието на социалните промени, ще трябва да работите усилено, за да докажете своята професионална годност, въпреки успеха и покровителството на началниците си. Стремите се към самореализация, но само в екипната работа можете да успеете. Помощта на другите и мнението на другите ще играят много важна роля във Вашите дела. Ще бъдете назначени да ръководите екипа и ще си вършите работата с чест. Ще трябва да оправдаете гласуваното Ви доверие, с която сте били в предишния период на успех. Може би понякога умората или обстоятелствата ще Ви склонят към мързел и липса на внимание. Ще искате да се отпуснете, можете да изпълнявате задълженията си през пръсти. Липсата на внимание и концентрация може да Ви струва скъпо. Началниците ще Ви простят пропуските, но това ще изисква още по-голямо усилие от Ваша страна. Благоприятно е да започнете собствен бизнес, да вземете заем за бизнес, строителство, но без участието на силни партньори, не си струва да започнете нищо ново. Ще имате добра печалба, ако инвестирате в бизнес, строителство, имоти и икономика.
 

Лични Хороскопи

реклама