дева

Избери зодия:

За представителите на най–сериозната и трудолюбива зодия, въпреки че и там се срещат някои по мързеливи екземпляри, но в сравнение с другите зодии са по-малко… Могат да си се занимават с дреболии от сутринта до вечерта, но да внимават, възможно е и да загубят нещо сред многото информация. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Известността ви нараства, успоредно с оптимизма и позитивното мислене, и вие можете да имате късмет в каквото пожела­ете. Опитвайте се, все пак, да държите събитията от живота си под контрол и да ги планирате в перспектива, тъй като има тенденция да правите твърде много неща, които са излишни. Стремете се към личностно израстване.

Любов

Добър период за хармонизиране на отношенията в семейството и в партньорската двойка. Вие сте привлечени от близките си и се разбирате добре с тях. Жените могат да очакват подаръци  и жестове от мъжа си. Подходящо време за почивка, работа с деца. Някои хора през този транзитен период ги обхващат мързел, апатия и желание само да се забавляват.

Здраве

Периодът е придружен от весел дух, от физическа и психическа издръжливост. Трябва да се избягват преяждането и прекомерно търсене на удоволствия. Особено важно е в тези дни да не се претоварва черния дроб и сърцето. Пациенти с чернодробно заболяване получават облекчение, затова е добре този транзит да се използва за започване на лечение на заболявания на черния дроб. Обикновено тези дни са проблемни за наддаване на тегло. Периодът е благоприятен за зачеване.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама