дева

Избери зодия:

24 юни

понеделник

За представителите на най–сериозната и трудолюбива зодия, въпреки че и там се срещат някои по мързеливи екземпляри, но в сравнение с другите зодии са по-малко… Могат да си се занимават с дреболии от сутринта до вечерта, но да внимават, възможно е и да загубят нещо сред многото информация. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Осуетяване на много от вашите планове, тежки отговорности, напомняне за дългове и ангажименти, това създава негативна бизнес атмосфера. Вие се чувствате самотни в екипа, колегите ви се струват безсърдечни. Традиционният начин на водене на бизнес може да ви се вижда ограничен и да създава допълнителни затруднения. Подгответе се за загуби и щети, както и за неуспех, който се дължи  на вас.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Близките отношения с партньорите у дома могат да бъдат в тежест за вас. Тези няколко дни е по-добре да ограничавате личните контакти, тъй като има опасност да се сблъскате със спор с роднини, проява на безсърдечие, пристрастие, егоизъм и диктатура.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Понижена жизненост, издръжливост и устойчивост на тялото при видимо здрави хора, придружени от депресия и умора. Пациентите с хронични заболявания се влошават, особено тези с кожни заболявания и заболявания на опорно-двигателния апарат. Зъбите могат да припомнят за себе си. Денят е благоприятен за придобивки, но при всички случаи не е подходящ за лечение или протезиране. Да се избягва претоварването, защото съществува опасност от падане от височина и наранявания (особено фрактури). Може да станете жертва на злополука или природно бедствие. За жените този транзит може да означава също така всичко посочено по-горе, по отношение на съпруг, баща, брат, шеф или любим човек. Опасност от спонтанен аборт при бременните.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама