дева

Избери зодия:

20 яну

четвъртък

За представителите на най–сериозната и трудолюбива зодия, въпреки че и там се срещат някои по мързеливи екземпляри, но в сравнение с другите зодии са по-малко… Могат да си се занимават с дреболии от сутринта до вечерта, но да внимават, възможно е и да загубят нещо сред многото информация. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Този аспект дава знак за оптимистично настрое­ние, придружено от популярност и естествено състояние на нежност. Пригответе вечеря заедно с вашия партньор или излезте на среща с при­ятели. Под това влияние има добри резултати от финансови или бизнес споразумения, но бъдете сигурни, че сте разгледали и възможните ри­скови моменти, тъй като може лесно да ви убягнат детайлите. Също така това е добър период за пазаруване, пълна промяна и нова прическа.

Любов

Днес сте артистични, повърхностни, привлекателни и може да стигнете до екстравагантност, но с добър вкус. Използвайте този ден за хармонизиране на своите романтични и семейни отношения. Играйте с децата. Не се изключва любовно приключение, но не забравяйте и за възможността за зачеване и полово предавани болести. Днес сте склонни към предателство, но не и злонамерено, както и към лесни удоволствия. Ще получите много комплименти, можете да разчитате на подаръци. Забавлявайте се, вашата представа за красота днес е неограничена.

Здраве

Транзитът се характеризира с прилив на жизненост, увеличаване на привлекателността и свеж вид. Това е съществена причина за добро настроение и подобряване дори на неизлечимо болни хора. Хубав ден за козметични процедури и операции. Може да го използвате и за закаляващи процедури, както и за всички развлекателни дейности, за започване на лечение на заболявания на щитовидната жлеза, бъбреците и репродуктивните органи, за терапевтични или козметични процедури. Ултравиолетовата светлина ще бъде с полезни ефекти върху тялото и ще поддържа здравословния тен.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама