дева

Избери зодия:

17 юни

четвъртък

За представителите на най–сериозната и трудолюбива зодия, въпреки че и там се срещат някои по мързеливи екземпляри, но в сравнение с другите зодии са по-малко… Могат да си се занимават с дреболии от сутринта до вечерта, но да внимават, възможно е и да загубят нещо сред многото информация. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Няма да възприемате реалността обективно. Не бързайте да вземате решения, и не изразявайте своите идеи и мнения. Може да се намали възможността за възприемане, усвояване на знания, както и да възникнат проблеми с паметта. Възможни са трудности в работата, объркване, намеса в бизнеса ви.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Вашата невъзможност да възприемате обективно заобикалящата ви среда поставя акцент върху емоциите и лабилните настроения могат да повлияят на личните и семейните ви взаимоотношения. Това положение се утежнява от факта, че ще ви бъде трудно да изразявате своите идеи, мнения, позиции и интереси.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Транзитното преминаване не е свързано със сериозно нарушение на здравето. Влошаване  чувстват само хора с хронични заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища, увеличен недостиг на въздух при астматици. Внимавайте с гласните струни и гърлото. Възникващи конфликти допринасят за нервна умора. По-добре да се откажат разходки и дихателни упражнения. Треперене, чувство за несигурност на ръцете.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама