дева

Избери зодия:

03 дек

неделя

Възможно е неспазване на графика, липсата на ясни идеи, както и емоционални намеси в работата ви. При бизнес с жени са възможни емоционални изблици, безразсъдни решения, желание за спонтанно решаване на проблемите. Вашите действия могат да спечелят популярност, особено сред жените началници. Помислете за следващия си ход и направете планове.

Днес показвате повишена активност в отношенията си с противоположния пол. По-добре е да останете при семейството си и да се отдадете на любовни приключения. Организиране на семейна вечер и занимания с домашни дейности или интимна вечер с някого, може да ви накара да почувствате прилив на емоционална енергия, благодарение на която ще усетите топлина и уют. Посветете се на децата. Отношенията с противоположния пол са придружени от емоции, но често с преувеличено значение. Възможност за зачеване.

На този ден сте склонни към силен емоционален израз. Депресивно настроение, хипохондрия, може би главоболие и неприятни усещания в различни части на тялото. Лесна възбудимост, еуфория, нервност – за да не навредят на здравето ви, опитайте се да ги комбинирате с весел дух. Силните чувства и крайните емоции нямат реално основание, но могат да доведат до намаляване на физическата сила. Полезни са разходка, отдих, процедури за прочистване, диети, гладуване. Периодът е благоприятен за зачеване.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама