дева

Избери зодия:

20 окт

вторник

Вие сте фокусирани върху любовта, партньорство­то, хората и връзките като цяло. Съвпадът често е аспект, при който се сключва брак или става обвързване, но останалите трудни аспекти мо­гат да бъдат както позитивни, така и негативни, водещи до раздяла или до започването на сериозна връзка. Също така ще имате повишен ин­терес към красотата и модата; неразумното харчене на пари сериозно може да се отрази на бюджета ви.

Отношенията в семейството не са перфектни и има възможност от скандали. Прекаленото търсене на удоволствия може да съсипе личните и семейни взаимоотношения и това ще се отрази на доверието на децата ви. По-добре е да стоят на разстояние, защото днес сте силно податливи на лошо влияние и деспотизъм, както и на лошо настроение.

Въпреки че значителен здравен проблем не се наблюдава, може да се появи намаляване на зрението, което ще се отрази върху настроението ви. Погрижете се за гърлото, не започвайте лечение на щитовидната жлеза, бъбреците и репродуктивните органи. Откажете се от козметични процедури и операции. Повишените ви изисквания към другите ще се обърнат срещу вас, което ще ви изнерви, натъжи и ще ви развали настроението. Пазете се от полово предавани болести

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама