дева

Избери зодия:

25 авг

неделя

За представителите на най–сериозната и трудолюбива зодия, въпреки че и там се срещат някои по мързеливи екземпляри, но в сравнение с другите зодии са по-малко… Могат да си се занимават с дреболии от сутринта до вечерта, но да внимават, възможно е и да загубят нещо сред многото информация. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Ще почувствате оптимизъм и щедрост, доброта към вас и от вас към другите хора. Може да имате желание за спонсорство, покровителство, филантропия и алтруизъм. Това е един от най-успешните и щастливи дни в годината. Използвайте го по най-добрия начин! Безопасно може да извършвате финансови операции и да разчитате на печалби. Подходящ момент за контакти с властите и влиятелни хора: ще получите подкрепа,  разбиране, материална помощ, похвали, награди, може да постигнете развитие, обучение,  по-високо професионално положение. Има възможност за печалби от  лотария, различни състезания и турнири. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Добър период за хармонизиране на отношенията в семейството и в партньорската двойка. Вие сте привлечени от близките си и се разбирате добре с тях. Жените могат да очакват подаръци  и жестове от мъжа си. Подходящо време за почивка, работа с деца. Някои хора през този транзитен период ги обхващат мързел, апатия и желание само да се забавляват. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Периодът е придружен от весел дух, от физическа и психическа издръжливост. Трябва да се избягват преяждането и прекомерно търсене на удоволствия. Особено важно е в тези дни да не се претоварва черния дроб и сърцето. Пациенти с чернодробно заболяване получават облекчение, затова е добре този транзит да се използва за започване на лечение на заболявания на черния дроб. Обикновено тези дни са проблемни за наддаване на тегло. Периодът е благоприятен за зачеване.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама