водолей

Избери зодия:

РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това разгледаните тенденции дали правят точни аспекти с личните планети. За това е AstroLife препоръчва прогнозите да се синхронизират с рождената карта.    

Общ хороскоп за 2023 година

През 2023 година важна роля в живота ви за вас, Водолеи, ще изиграят различни обществени организации. Предполагам за вас това не е никаква изненада, тъй като по принцип си имате желание да бъдете малко или повече ангажирани с този вид дейности. Общуването ви с приятели, съмишленици и групи ще отворят пред вас много перспективи, особено в периода между февруари и април. Хората, които ще срещнете по това време, може да ви станат близки приятели за дълго време и да изиграят важна роля в живота ви. Въпреки добрите възможности, през пролетта и лятото звездите ви съветват внимателно да обмисляте нещата, преди да харчите парите си по проекти с нови приятели или да давате пари на заем, тъй като има вероятност да се заблудите или да не предвидите нещо важно и по-късно да съжалявате. Това ще бъде в сила до началото на есента.

През втората половина на годината е подходящ момент да отидете на интересна екскурзия в чужбина, която е възможно да промени живота ви в много отношения. Не се изненадвайте, ако точно тази екскурзия по някакъв начин е свързана с вашата обществена дейност, с която сте се занимавали през първата половина на годината. Последните три месеца на година са благоприятен момент да започнете  да изучавате нещо ново или да пътувате в чужбина.

Любов и семейство

През първата половина на годината вие, Водолеи, може да усетите страстно влечение към някой представител от приятелския ви кръг. Възможно е връзката да започне изненадващо и за двама ви. През този период, ако вече сте намерили сродна си душа, ще имате възможност за много приятни изживявания. Ще желаете да експериментирате много неща в любовта. Водолей е знакът, за който интимна част от връзка не е водещата в любовта, но през този период изненадващо и за вас ще бъдете обсебени точно от нея. Възможно е да запомните периода от март до юли със спиращи дъха интимни изживявания. Не се изненадвайте, ако имате желание да изпробвате различни екзотични практики, свързани с чувствеността. През зимата и пролетта звездите ви предупреждават да не влизате в конфликти с близки роднини, особено братя и сестри, тъй като през този период има предпоставка за влошаване на отношенията ви. Звездите ви съветват да прекарвате повече от времето си на обществени места, в кръга на приятелите си или с хора с общи интереси, това ще бъде много удовлетворяващо за вас. През 2023 година, особено през втората половина на годината, духовното единство ще бъде много важно за връзката ви.

Пари, финанси

През първата половина на годината за вас, Водолеи, звездите препоръчват да се въздържате от необмислени финансови авантюри. Трябва да внимавате във финансово отношение, тъй като е възможно някакво заблуждение или неяснота. В края на пролетта и началото на лятото звездите не ви препоръчват да вземате банкови заеми и да не разчитате на финансова помощ от други хора, тъй като има висок риск нещо да пропуснете и да забравите. В този период внимавайте и не се поддавайте на манипулации. Въпреки това от юли до септември късметът във финансово отношение ще ви се усмихне и вие ще имате възможност да се сдобиете с по-голяма сума от някакъв неочакван и за вас източник. Възможно е да получите дори и наследство.

Кариера, работа

През 2023 година вие, Водолеи, е възможно да работите за някаква идея или в полза на някаква група не толкова за вашата собствена себереализация и това е, което ще ви донесе успех и в личен план. Годината е подходяща да се включите в участие в различни политически, социални и благотворителни организации. От тази активна социална дейност през първата половина на годината и отдаване на безвъзмездна енергия в тези организации,  възможно е това усилие в края на годината да бъде възнаградено и да получите добри възможности. Това може да бъде под формата на повишение в работата или най-малкото -подобряване на имиджа ви в очите на другите. Подкрепата ви от съмишленици в този момент за вас ще означава много. Важен период в кариерно отношение може да бъде през месеците юни и юли. Месец юни е подходящ момент да планирате нов вид проект, но трябва да работите много задълбочено върху възможните предизвикателства, за да предотвратите грешките, а през месец юли, независимо, че е лято и имате желание за почивка – е подходящ момент за стартиране на проекта.

Лични Хороскопи

реклама