овен

Избери зодия:

За вас, представители на най - смелата зодия, които не се страхувате да правите пъртини през зимата, да тичате запъхтени в цъфналата ръж през лятото, да изкачвате Еверест през пролетта, или да минавате там, където не е стъпвал човешки крак през есента, тази година звездите съветват:

През годината ако имате намерение да се отдадете на учете, ще можете да се изявите в най – благоприятната си страна. Ако това стане главна цел за годината – добре е да се запишете на различни допълнителни курсове. Не се притеснявайте, ще се справите с натоварването всички знаем приказката „ Баба знае две и двеста“. За тези от Вас, които вече са завършили обучението си, звездите съветват, отново да се включат по някакъв начин в този процес. Наистина може да Ви бъде по - трудно, ако се налага да носите две дини под една мишница т.е работа и учене, но ако успеете да преодолеете съпротивата на здравия си разум, в крайна сметка ще имате истинско удовлетворение. Не се притеснявайте за липсата на време – всичко, както винаги е въпрос на приоритет и на точно разпределение на времето.

Първоначално може да опитате с повишаване на квалификацията, участие в състезания - ще имате отлични шансове да успеете. Дори и да не стигнете по-далеч от получаването на сертификат, няма да е излишно да го имате в СВ то си.

Ако сте от тези Овни, които обичате да пътувате – годината е подготвила някои изненади, но за съжаление - не всички ще бъдат приятни. В този период не си струва да предприемате дълги експедиции – по- добре е да заложите на кратки и дори импровизирани пътувания, без особена предварителна подготовка. Не се притеснявайте да променяте плановете си в движение - това само ще направи живота ви по-интересен. Ако тези промени не нарушават плановете на други хора -  ще направят живота ви интересен. Най-добрите месеци за пътуване са първата половина на годината, без май, а втората половина без декември. В коя посока е благоприятно – няма значение – навсякъде,  където Вие имате желание.

През годината няма да бъдете лишени от вниманието на околните - без значение за какво става дума. Ще бъдете едни от първите във всяко отношение, което наистина е мечтата Ви. Ще направите впечатление във всички сфери и на всички хора около Вас. Ще бъдете желан гост на всички събирания и няма да забравят да Ви поканят на всички рождени дни.  Няма да се оплаквате от скука, напротив, на моменти тази популярност може да Ви отклони от решаване на по-важните въпроси и донякъде да Ви умори.

През цялата година ще изглеждате страхотно и няма да имате никаква конкуренция.

Любовен хороскоп за Овен.

В любовта, Вие, Овени няма да имате сериозни промени. Още от началото на годината ще се чувствате добре, защото ще сте в приятна среда. Дори и самотните представители на знака, ще водят активен социален живот и ще могат да намерят своята сродна душа - с когото ще прекарат цялата година. Пролетта и лятото са период на спокойствие и прекратяване на огъня дори и в семейства с дълбоки противоречия. Това е добър момент да съберете мислите и силите си и да решите какви са следващите стъпки. Изобилието от връзки и любовни приключения, през  пролетта и лято, не винаги ще Ви дадат възможност да направите правилния избор, но и няма да имате възможност да се отегчавате сами. За съжаление, края на годината не е толкова благоприятна в любовната сфера. Тогава са възможни противоречия, които могат да преминат в сериозни проблеми във връзка с противоположния пол. Завистта, предателството, откровената глупост и скъсването на отношенията могат да станат нещо обичайно, Вие ще имате трудната задача да поддържате стабилността в отношенията си.

Здравен хороскоп за Овен

Вашето здраве, ще зависи  от това какви грижи полагате за себе си. Ако можете да реагирате своевременно на сигналите на тялото, ще бъдете  в добра форма. Наистина през годината ще трябва да обръщате повече внимание на себе си, дори и това да не ви прави удоволствие. Предишни заболявания могат да се превърната в хронични, а инфекциите и новопоявилите се заболявания могат да бъдат по продължителни и да доведат до различни усложнения. Ще трябва да обърнете внимание на профилактиката, да намерите време за упражнения, релакс и спорт. Безразличието към здравето впоследствие може да бъде скъпо.

Хороскоп за кариера и финанси

Във финансово отношение година ще бъде благоприятна , разбира се ако работите здраво. Може да се наложи да работите под опеката на някой друг, но все пак в кръга от приятелски настроени хора. Изберете цел и преминете към реализирането й - така ще спечелите заслуженото уважение. Поредицата от промени вече са в ход. Може да имате известни ограничения, както и промени в условията на работа, които не  винаги ще смятате за приемливи. Може би броят на служителите ще намалее или не искате да работите по часовник и да преминете на свободна професия. Каквато и да е работата Ви, ще имате някакъв вид свобода, ако приемете условията, поставени Ви от шефовете Ви от миналата година. Ще имате интересни планове и добри партньори. Заедно с екипа, с подкрепата на шефовете, нещата ще вървят добре. Дори да имате малка загуба, резултатът от работата Ви ще бъде доверие към Вас, разширяване на личните перспективи. Ще трябва да вземете важни решения, от които зависи бъдещето - и не само вашето.
 

 

 

Лични Хороскопи

реклама