близнаци

Избери зодия:

Ето вече сме в средата на зимата. На вън всичко се е свило от студ и бърза да се прибере на топло. Но за представителите на зодия Близнаци, нещата не са замръзнали, Слънцето огрява хармонично всички родени през вторите и третите десет дена. Уран също, обединен със Слънцето и родените през втората половина на знака може да си опитат късмета в началото на февруари.

През февруари вие Близнаците, ще имате възможност да проявите силните качества на характера си и това ще играе важна роля във вашето лично и професионално развитие. Този месец за вас Близнаци, звездите не препоръчват да използвате в своите действия агресия и да започвате открита борба с конкурентите. Трябва да положите всички усилия за облекчаване на положението и да изглаждате нещата. Вие ще имате невероятна сила, с която може да преодолеете всички препятствия и да проправите пътя си за по-нататъшно развитие. През февруари, ще попадате в най-различни ситуации, в които трябва да показвате търпение и това ще ви помогне да завършите започнатите неща.

Първите десет дена на февруари ще бъдат  по - спокойни за вас Близнаци, тъй като Слънцето е в знак Водолей, което ще допринесе за хармонизиране на всички области на живота ви. Вие ще се стремите да подобрите качеството на живота си, ще изградите взаимоотношения си в обществото и семейството и това ще ви помогне за развитието ви и ще ви даде нов поглед към събитията, които се случват около вас. Всичко това ще  ви се отрази по един много благоприятен начин. Някои събития от този период, ще ви помогнат да поправите минали грешки и да вземете решение за започване на нов живот. През февруари ще имате мощна енергия, която може да проникне в съзнанието на другите и да преобърне някои от събитията във ваша полза.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Близнаци. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувстват

Лични Хороскопи

реклама