близнаци

Избери зодия:

Вятърът разпилява жълти листата. Щъркелите и пойните птички вече са в топлите страни. Може би е малко тъжно без техните песни, но така е в природата…

През октомври, Вие Близнаци, бъдете готови да отделите повече време и усилия, за решаване на текущите въпроси. Възможно е да има забавяне в развитието на някои важни събитията. Не е необходимо да хабите излишни нерви, ако не може да свършите нещата в срок. Сега е момента да се отпуснете и да изчакате по активно време, но все пак не се увличайте и не чакайте твърде дълго. Желанието Ви за решаване на веднага проблемите, само ще влоши ситуацията. В момента е важно да поддържате вътрешното си равновесие и да използвате времето си пълноценно. Ако проявявате самодисциплина, тя ще Ви помогне да се справите успешно дори и с неочаквани на пръв поглед непреодолими ситуации. Опитът ще Ви помогне да избегнете много грешки, както в професионалната сфера, така и в личните взаимоотношения.

В началото на октомври, бъдете готови за събития, свързани с професионалното Ви развитие, но не се настройвайте за големи успехи, тъй като не всичко ще стане, както сте очаквали. Парадоксално е, че в този период ще имате възможности, за които дори не сте мечтали, но въпреки това, изпълнението на големите проекти няма да доведе до нови професионални перспективи. Не се изненадвайте, ако някои от инициативите Ви бъдат възпрепятствани на самия финал. Не винаги ще сте в състояние да влезете в конструктивен диалог, както няма и да приемате критики. За да избегнете евентуални конфликти, звездите Ви съветват да не участвате в сериозни спорове, както и в изясняване на лични взаимоотношения на работното място.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Близнаци. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

На добър час от екипът на ASTROLIFE.BG!

Лични Хороскопи

реклама