близнаци

Избери зодия:

Приети сме успешно в лятото и то без наша заслуга. Дори  най - горещите дни предстоят през юли. Караме я повече на вентилатор, а който може – на климатик. Мислим си за морето с всичките му подробности. Някои от родените под знак Близнаци вече може да си джапат във водата, други, останали по работните места тайно им завиждат, но какво става горе в небето и какви възможности дават звездите.

През юли, Вие Близнаци, може да очаквате повишаване на енергията, което ще доведе до много приятни промени в живота Ви. Ако сте имали желание да промените нещо, но по някаква причина сте отлагали, сега е момента да преодолеете страха си и да действате.  Смело променяйте установените правила, бъдете различни, уникални и неповторими. Това е подходящ момент, за себеизразяване и завладяване на нови висоти. Не се страхувайте да експериментирате и да реализирате нови идеи. Сега е момента да завършите вече започналите проекти, ще имате възможност за професионален възход и израстване в кариерата. Финансовото Ви положение ще бъде устойчиво. Момента е подходящ за дълги пътувания.

В началото на юли, Вие Близнаци, ще усетите допълнителна сила и способности, както и непреодолимо желание да започнете нови неща. Чрез активност и настояване  не само перфектно ще се справите с всички задачи, но също така ще научите  нещо ново и изключително интересно, което ще Ви отвори нови хоризонти. Може да предприемете дълго пътуване. Там ще срещнете сериозни и влиятелни хора. Първите десет дена на месеца е подходящ момент за завършване на стари проекти, за търсенето на нова работа и повишаване на квалификацията. За да имате успех В решаване на проблемите трябва да използвате креативност, оригиналност и творчески подход.

Все пак от 23 юли Слънцето по традиция огрява хармонично родените в началото на знака и това им дава добри шансове до края на месеца.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Близнаци за месец юли. Водещи в живота на всеки човек са личните транзитни аспекти, а те се активират от чувствата ни.

На добър час

 Астролайф

Лични Хороскопи

реклама