лъв

Избери зодия:

24 апр

сряда

За представителите на най-артистичната и великодушна зодия до средата на август годината е много благоприятна, тъй като планетата на щастието и добрите възможности Юпитер е на разходка напред-назад в техния знак и това подпомага решаването на проблемите им, но разбира се, не е достатъчно. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Денят е добър за сключване на сделки, подписване на договори и за оправяне на отношенията с влиятелни хора и институции. Може да възникнат нови  делови връзки, може да получите и финансова помощ за реализиране на нови проекти.

Любов

Успех в любовната сфера. Ще намерите романтични наслади и ще участвате в социални събития. Възможност за нестандартни приключения или отдаване на любовни приключения. Днес имате нужда от повече лична свобода, под внимание сте на приятелите си и искате да изпитате вълнуваща тръпка. Може да се срещнете с необикновени хора.

Здраве

Транзитът се характеризира с известно увеличение в дейността на различни системи на тялото, но и повишаване на чувствителността на нервната система. Характеризира се повишено настроение, дори и за тежко болни хора. Един добър ден за зачеване.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама