лъв

Избери зодия:

Месец май, най - хубавия месец на годината. Всичко се е раззеленило…Цъфнали цветя, дръвчета, жужат пчелички, добро настроение…

През май, Вие Лъвове, може да бъдете доста нервни, но въпреки това, ще постигнете добри резултати в работата си. Този месец ретроградния Плутон в Козирог ще окаже положително въздействие върху професионалната Ви дейност. Бързо ще се справяте с проблемите, без това да се отрази на качеството. Предприемчивостта е ключът за успеха, което ще даде положителен тласък и на финансовото Ви благосъстояние. През месеца, ще можете лесно да се освободите от досадните контакти, които са Ви потискали и това ще Ви даде възможност да намерите своето призвание. Бъдете сигурни, че  ще почукате на най -подходящата врата, която ще Ви се отвори. Ще нарасне бизнес доверието във Вас.

В началото на май, за Вас Лъвове са възможни някакви пречки, но ще сте в състояние да ги преодолеете, като приложите разумен подход към решаването им. През този период, Нептун е в зодия Риби, и това може да даде в живота Ви нова фаза. В професионален план, ще се чувствате като риба във вода, лесно ще контактувате с нови хора и това ще Ви даде по-големи възможности. Ще бъдете в състояние да прекъснете някои стереотипи в работата и да започнете нещата по принципно нов начин. Много от Вас ще намерят  и нов начин за контактуване с хората. Ще имате възможност да покажете добрите си качества в работата. Момента е подходящ за благотворителни дейности, които ще се върнат многократно.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Лъв. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама