лъв

Избери зодия:

22 юли

неделя

За представителите на най-артистичната и великодушна зодия до средата на август годината е много благоприятна, тъй като планетата на щастието и добрите възможности Юпитер е на разходка напред-назад в техния знак и това подпомага решаването на проблемите им, но разбира се, не е достатъчно. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Весели, оптимистично настроени, не се колебаете, с желание за сътрудничество, правене на творчески планове. Успешен момент за шоу-бизнес, спонсорство, търсене на покровителство. Склонност към екстравагантност. Можете да разчитате на финансова помощ, подкрепа и разбиране от началници и колеги. Периодът е благоприятен за бизнес посещения и  откриване на нов бизнес.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Периодът е благоприятен за общуване с противоположния пол, ангажираност, сватби, тържества и семейни тържества. Вие сте привлечени от романтични партньори, възможно е да са повече от един. Внезапна любов - от пръв поглед. Не забравяйте, че любовта към приключенията и аферите с непознати партньори, може да доведе до болести, предавани по полов път.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

През този период ще почувствате добро настроение, увеличена умствена и физическа енергия, прилив на жизненост, която, разбира се, е с благоприятен ефект върху здравето, дори при много болни хора. Периодът е благоприятен за закаляващи процедури, лечение на настинка, гърлото и ставите, както и на половите органи и бъбреците. Подходящи са всички видове дейности за отдих, умело съчетани със забавление и фитнес, лечебни интервенции. Ултравиолетовите бани дават естествен тен и много здраве в този момент. Изключително благоприятен период  за зачеване. По време на полов акт трябва да внимавате за болести, предавани по полов път.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама