лъв

Избери зодия:

27 сеп

сряда

За представителите на най-артистичната и великодушна зодия до средата на август годината е много благоприятна, тъй като планетата на щастието и добрите възможности Юпитер е на разходка напред-назад в техния знак и това подпомага решаването на проблемите им, но разбира се, не е достатъчно. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето,  Възможно е да  се отдавате на капризи, на прекомерни удоволствия, да забравяте за работата или отговорностите си. Може да ви липса усърдие и да имате екстравагантни импулси и желание за разточителство. Всичко това може да доведе до бизнес загуби, макар и незначителни. Нуждаете се от възхищение и изисквате максимално внимание към себе си. Ако  не спазвате обещанията си, ще пострада вашата популярност и отношенията ви с началниците. Възможни са боричкания с колеги, недоразумения, особено с партньори и служители на противоположния пол. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето,  Романтичните отношения и интимните срещи могат да доведат до разочарование и чувство на неудовлетвореност. Въпреки силното сексуално желание, може да откажете интимност - сега искате да се насладите само за себе си и егото ви може да бъде много болезнено за партньора и да навреди на отношенията ви. Периодът е неблагоприятн за зачеване. Пазете се от полово предавани болести, избягвайте моментен сексуален ентусиазъм с неподходящ партньор. Склонни сте незаслужено да изисквате по-голямо внимание и възхищение. Искате да направите промени и сте склонни да нарушавате социални табута и стандарти.

 ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,Въпреки че значителен здравен проблем не се наблюдава, може да се появи намаляване на зрението, което ще се отрази върху настроението ви. Погрижете се за гърлото, не започвайте лечение на щитовидната жлеза, бъбреците и репродуктивните органи. Откажете се от козметични процедури и операции. Повишените ви изисквания към другите ще се обърнат срещу вас, което ще ви изнерви, натъжи и ще ви развали настроението. Пазете се от полово предавани болести.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама