лъв

Избери зодия:

14 окт

понеделник

За представителите на най-артистичната и великодушна зодия до средата на август годината е много благоприятна, тъй като планетата на щастието и добрите възможности Юпитер е на разходка напред-назад в техния знак и това подпомага решаването на проблемите им, но разбира се, не е достатъчно. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето. Неочакван успех, голяма победа и печалба от работата, на която разчитате. Може смело да рискувате в сделки и да вземате оригинални решения. Но внимавайте – възможно е съмнителен човек да ви предложи съмнителна сделка и вие трябва да решите да или не. Трябва сам да прецените това.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето. Успех в любовната сфера. Ще намерите романтични наслади и ще участвате в социални събития. Възможност за нестандартни приключения или отдаване на любовни приключения. Днес имате нужда от повече лична свобода, под внимание сте на приятелите си и искате да изпитате вълнуваща тръпка. Може да се срещнете с необикновени хора.

 ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето. Транзитът се характеризира с известно увеличение в дейността на различни системи на тялото, но и повишаване на чувствителността на нервната система. Характеризира се повишено настроение, дори и за тежко болни хора. Един добър ден за зачеване..

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама