лъв

Избери зодия:

24 юни

понеделник

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!За представителите на най-артистичната и великодушна зодия до средата на август годината е много благоприятна, тъй като планетата на щастието и добрите възможности Юпитер е на разходка напред-назад в техния знак и това подпомага решаването на проблемите им, но разбира се, не е достатъчно. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Повишена бизнес амбиция. Лична отговорност, ще подкрепяте практични идеи. Творческо вдъхновение и съчувствие към колегите, това дава успех в бизнеса. Тези дни можете да очаквате похвала от своите началници, добра воля от влиятелни хора, намиране на поддръжници. Възможен напредък в материално отношение, но ще получите само това, което заслужавате, не повече. Един добър период за политици и за професионалисти.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Добър ден за прекарване заедно със семейството. Денят е благоприятен за годеж и брак. Периодът може да се използва за стабилизиране на отношенията с децата, възпитаването им в дисциплина, трудолюбие, самочувствие и да обсъдите плановете за бъдещето.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Период на подобряване здравния статус на пациенти с хронични заболявания. На този ден е добре да се направят  изследвания и да се планира допълнително лечение и рехабилитация. В този период има най-малка вероятност от медицинска грешка или неправилно лечение. Денят не е съвсем удачен за началото на лечение или за развлекателни пътувания. Ако чувствате увеличаване на жизнените функции на тялото,  можете да се доверите на това чувство и да увеличите натоварването си. Един добър ден за третиране, лечение и протезиране на зъбите.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама