лъв

Избери зодия:

14 ное

сряда

За представителите на най-артистичната и великодушна зодия до средата на август годината е много благоприятна, тъй като планетата на щастието и добрите възможности Юпитер е на разходка напред-назад в техния знак и това подпомага решаването на проблемите им, но разбира се, не е достатъчно. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето,  ако не сте с повишено внимание пазете се от проява на фалшиви гордост и егоизъм, диктатура и деспотизъм към подчинени и колеги, тъй като тези качества днес ще ви направят лоша услуга. Възможни са конфликти с врагове. Избягвайте участие в хазартни игри и лотария, тъй като вероятността да спечелите е много малка. Отложете  сключване на сделки или други рискови финансови операции. Сблъсъци с властите няма да ви направят популярни, а може да се отразят негативно на кариерата ви. Трудно ще намерите разбиране, подкрепа и покровителство.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето,  ако не сте с повишено внимание дава трудно време за отношенията в семейството и с любимия човек. Възможни са конфликти и скандали. Прекратяване на романтичните отношения, тежко разочарование. Прекарайте деня сами.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето,  ако не сте с повишено внимание дава тревожност, понижено настроение, намалена жизненост, загуба на бдителност и подкрепа от близки, влошаване на текущо заболяване, а при здравите хора може да доведе до наранявания, злополуки. Желателно е хронично болните няколко дни преди този ден да преминат през поддържаща терапия, за да се избегне влошаване на заболяването. Повишена емоционалност и агресия, както и външно потискане могат да изиграят лоша роля в отношенията с другите и да ви разстроят още повече. През този ден е по-добре да останете вкъщи, без да пречите на околните. Макар и без надежда за бърз успех, все пак добър ефект имат пречистващите процедури, почивката, както и всички дейности, които ви осигуряват отдих.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама