овен

Избери зодия:

20 авг

понеделник

Бизнес

Имате повишена бизнес амбиция, лична отговорност и ще подкрепяте практични идеи. Имате творческо вдъхновение и съчувствие към колегите,  което ще ви дава успех в бизнеса. Тези дни можете да очаквате похвала от своите началници, добра воля от влиятелни хора, намиране на поддръжници. Възможен напредък в материално отношение, но ще получите само това, което заслужавате, не повече. Един добър период за политици и професионалисти. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

На този ден са благоприятни отношенията в дома и с близките. Перфектен ден за изграждането на съвместни планове и решения на съвместни задачи. Особено успешни са отношенията с по-големи и по-възрастни партньори. Понякога транзитът преобразува обикновени отношения в близки и дори интимни. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Период на подобряване здравния статус на пациенти с хронични заболявания. На този ден е добре да се направят  изследвания и да се планира допълнително лечение и рехабилитация. В този период има най-малка вероятност от медицинска грешка или неправилно лечение. Денят не е съвсем удачен за началото на лечение или за развлекателни пътувания. Ако чувствате увеличаване на жизнените функции на тялото, можете да се доверите на това чувство и да увеличите натоварването си. Един добър ден за третиране, лечение и протезиране на зъбите.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама