овен

Избери зодия:

10 дек

вторник

За представителите на най - смелата зодия, които не се страхуват да правят пъртини през зимата, да тичат запъхтени в цъфналата ръж през лятото, да изкачват Еверест през пролетта, или да минават там, където не е стъпвал човешки крак през есента, днес за тях звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 1 – 10 април.

Бизнес

Възможни са опити от страна на ваши неприятели да ви оказват активно въздействие. През периода са актуални отношенията на много равнища. Колкото по-бързо потушите проблемите  в сферата на бизнеса – толкова по-добре. Възможни са материални загуби. Ще имате сблъсък с волеви, активни хора – внимавайте. Бъдете внимателен при поява на обществени места.

Любов

Критичен ден за лични и семейни отношения. Може да доведе до принудителна раздяла, загуба на съпруг или партньор, действия за развод. Възможно е да ви бъдат нанесени щети от задкулисни дейности и интриги. Усилват се сексуалните потребности, но комуникацията с партньора може да се отрови от ревност, подозрителност, както и от повишената агресивност. Има вероятност да се решават въпроси за наследството, издръжки. Може да проявите жестокост към децата или да установите нежелана бременност. Много характерно за този транзит е криза в брака.

Здраве

Кризисен ден. Влошаване на симптомите при хронични заболявания, по-специално тумори, отравяния, инфекции и други, свързани с радиационно увреждане. Здравите хора трябва да бъдат особено внимателни, когато с помощта на апаратура се провеждат опити на публични места, както и с такива свързани с транспорта. Жените трябва да се притесняват от непознати. Пазете се от чуждата енергия - магически ефекти. Възможни атаки, злополуки, наранявания, телесни повреди, причинени от аварии и природни бедствия. Заплаха за бременността.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама