овен

Избери зодия:

23 апр

вторник

За представителите на най - смелата зодия, които не се страхуват да правят пъртини през зимата, да тичат запъхтени в цъфналата ръж през лятото, да изкачват Еверест през пролетта, или да минават там, където не е стъпвал човешки крак през есента, днес за тях звездите вещаят:

Бизнес

Весели, оптимистично настроени, не се колебаете, с желание за сътрудничество, правене на творчески планове. Успешен момент за шоу-бизнес, спонсорство, търсене на покровителство. Склонност към екстравагантност. Можете да разчитате на финансова помощ, подкрепа и разбиране от началници и колеги. Периодът е благоприятен за бизнес посещения и  откриване на нов бизнес.

Любов

Периодът е благоприятен за общуване с противоположния пол, ангажираност, сватби, тържества и семейни тържества. Вие сте привлечени от романтични партньори, възможно е да са повече от един. Внезапна любов - от пръв поглед. Не забравяйте, че любовта към приключенията и аферите с непознати партньори, може да доведе до болести, предавани по полов път.

Здраве

През този период ще почувствате добро настроение, увеличена умствена и физическа енергия, прилив на жизненост, която, разбира се, е с благоприятен ефект върху здравето, дори при много болни хора. Периодът е благоприятен за закаляващи процедури, лечение на настинка, гърлото и ставите, както и на половите органи и бъбреците. Подходящи са всички видове дейности за отдих, умело съчетани със забавление и фитнес, лечебни интервенции. Ултравиолетовите бани дават естествен тен и много здраве в този момент. Изключително благоприятен период  за зачеване. По време на полов акт трябва да внимавате за болести, предавани по полов път.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама