овен

Избери зодия:

24 юни

понеделник

За представителите на най - смелата зодия, които не се страхуват да правят пъртини през зимата, да тичат запъхтени в цъфналата ръж през лятото, да изкачват Еверест през пролетта, или да минават там, където не е стъпвал човешки крак през есента, днес за тях звездите вещаят:

Бизнес

Спазването на етичните норми в работата е в син­хрон с високата ви продуктивност и потенциалния напредък сега или в бъдеще. Това е благоприятно време за кандидатстване за работа или повишение. Същото се отнася и за сделките с недвижими имоти, по­добренията на дома, купуването на имоти или отдаването им под наем, ако и другите аспекти в хороскопа са благоприятни за тези дейности. Общу­ването с възрастни хора е ползотворно, дори приповдигащо, тъй като увеличава търпението ви.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

На този ден са благоприятни отношенията в дома и с близките. Перфектен ден за изграждането на съвместни планове и решения на съвместни задачи. Особено успешни са отношенията с по-големи и по-възрастни партньори. Понякога транзитът преобразува обикновени отношения в близки и дори интимни.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Период на подобряване здравния статус на пациенти с хронични заболявания. На този ден е добре да се направят  изследвания и да се планира допълнително лечение и рехабилитация. В този период има най-малка вероятност от медицинска грешка или неправилно лечение. Денят не е съвсем удачен за началото на лечение или за развлекателни пътувания. Ако чувствате увеличаване на жизнените функции на тялото,  можете да се доверите на това чувство и да увеличите натоварването си. Един добър ден за третиране, лечение и протезиране на зъбите.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама