овен

Избери зодия:

15 юли

понеделник

За представителите на най - смелата зодия, които не се страхуват да правят пъртини през зимата, да тичат запъхтени в цъфналата ръж през лятото, да изкачват Еверест през пролетта, или да минават там, където не е стъпвал човешки крак през есента, днес за тях звездите вещаят:

Бизнес

Увеличени мисловни процеси, обостряне на психичното възприятие, повишена памет и интуиция. Бизнес нюх ще ви помогне за решаване на много бизнес проблеми. Благоприятен момент за сключване на сделки, договори, подписване на важни документи и работа с документи. Активни връзки с обществеността, ще намерите нови полезни контакти. Един добър ден за брифинги и конференции, за спектакли, които да влияят върху съзнанието.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Вие се чувствате спокойни и изразявате чувствата и интересите си, можете успешно да влияете върху съзнанието на партньора, съпруга и членовете на семейството. Използвайте този ден, ако е необходимо, за подобряване на отношенията с братята, сестрите и по-младите си роднини. Също така е подходящ за ангажименти, подписване на брачен договор, за устно споразумение с партньор или съпруг. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Този транзит няма значително влияние върху здравето. Подобряване отбелязват пациенти с хронични заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища, астма. Говорите уверено, повишаване на настроението. Възползвайте се от този период  за разходки, пътувания и  дихателни упражнения.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама