овен

Избери зодия:

03 дек

неделя

Повишава се доверието към вас на работното място. Ще се утвърдите сред колегите си, може да получите похвала или подкрепа от влиятелни хора. Активно ще влияете върху мнението на партньорите в бизнеса. Ще проявявате смелост, решителност, физическа активност, инициативност, самочувствие. Всичко това ще оказва решаващо значение в решаване на бизнес проблеми.

Вие сте активни в общуването, в изказването на мнение и изразяване на интереси, така че този транзит може да има смесено въздействие върху вашето семейство, отношения и въобще в любовта. Участвайте в спортни или развлекателни дейности с членове на семейството или някой, когото обичате, играйте с децата, това ще ги развива. Ще се почувствате по-силни и ще разкриете нови аспекти на връзката ви. Може да получите новина, която ще повдигне самочувствието ви и ще укрепи връзките ви в обществото.

Участие в спорт, отдих и обществено полезен труд по време на този период значително ще разшири възможностите ви за по-добро здраве, особено за сърдечно-съдовата система. Въпреки това хората със слаби сърца трябва да я пазят. Също така полезни са упражнения на открито, слънчеви бани. Ще имате значително по-големи сексуални потребности и енергия.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама