овен

Избери зодия:

23 фев

петък

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система гледани от Земята образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои например Венера и Меркурий отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите десет. За това може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци с изключение на лунните и възможностите, които те дават. РАЗБИРА СЕ ВОДЕЩИ В ЖИВОТА СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко взависимост от това, колко точен е съвпада на аспекта с лична планета.  

За представителите на най - смелата зодия, които не се страхуват да правят пъртини през зимата, да тичат запъхтени в цъфналата ръж през лятото, да изкачват Еверест през пролетта, или да минават там, където не е стъпвал човешки крак през есента, днес за тях звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 5 – 15 април.

Бизнес

Повишена бизнес амбиция. Лична отговорност, ще подкрепяте практични идеи. Творческо вдъхновение и съчувствие към колегите, това дава успех в бизнеса. Тези дни можете да очаквате похвала от своите началници, добра воля от влиятелни хора, намиране на поддръжници. Възможен напредък в материално отношение, но ще получите само това, което заслужавате, не повече. Един добър период за политици и за професионалисти.

Любов

Добър ден за прекарване заедно със семейството. Денят е благоприятен за годеж и брак. Периодът може да се използва за стабилизиране на отношенията с децата, възпитаването им в дисциплина, трудолюбие, самочувствие и да обсъдите плановете за бъдещето.

Здраве

Период на подобряване здравния статус на пациенти с хронични заболявания. На този ден е добре да се направят  изследвания и да се планира допълнително лечение и рехабилитация. В този период има най-малка вероятност от медицинска грешка или неправилно лечение. Денят не е съвсем удачен за началото на лечение или за развлекателни пътувания. Ако чувствате увеличаване на жизнените функции на тялото,  можете да се доверите на това чувство и да увеличите натоварването си. Един добър ден за третиране, лечение и протезиране на зъбите.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

реклама

Лични Хороскопи

6232