овен

Избери зодия:

Горещото време, горещата любов, който е имал късмет да я срещна през горещите месеци, бавно преминават… но така е Слънцето се движи по график и там знаем, че няма привилегировани, на друго място го очакват с големи горещи надежди, които не трябва да разочарова.

През септември  вие Овни, ще имате възможност да се изявите и да покажете максимално своите организационни умения, което ще ви помогне да се придвижите напред не само в професионалната сфера, но и личния живот. Бъдете готови, защото може да се появят нови възможности в живота ви. Сега е важно да се съсредоточите върху своите сили и способности, за да издържите на предизвикателствата. Ако не сте в състояние да пренебрегнете своите принципи при завладяване на новите хоризонти, самата съдба ще ви помогне и ще ви даде възможност за нови действия. Широки перспективи ще имате ако сте ангажирани в икономическите и финансови сфери на живота, тези от вас, които са дизайнери и художници също ще постигнат осезаеми резултати. Този месец е подходящ момент да започнете работата по обновяване на жилището и промяна качеството на живот, преход към нова работа или преместване в друга област.

В началото на септември високата ви работоспособност и възможността ви да  заобикаляте "острите ръбове" ще ви помогнат в решаване на важни делови въпроси с партньорите ви.

Меркурий в Дева ще подсили паметта и  логиката ви, което ще ви даде прилив на енергия за бързо движение в живота. Този месец нещата ще вървят много добре, ако сте от добре организираните и предприемчиви Овни. Ще установите добри бизнес контакти, дори може да ви предложат и лидерско място. Внимателно обмислете решенията си въпреки, че предложенията може да са по-добри от очакванията ви и  ще ви помогнат да решите много от проблемите си. В този период може значително да подобрите бизнеса си, да получите повишение или бонуси.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Овен. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама