овен

Избери зодия:

Вече сме приети успешно в лятото и то е в разгара си. Дори най -  горещите дни предстоят през юли. Само климатика може да ни спаси. Мислим си за морето с всичките му подробности. Някои от родените под знак Овен вече може да си джапат във водата, други, останали по работните места тайно им завиждат. По принцип юли до 23 -ти не е най - късметлийският момент в годината за Овните. Слънцето – главното Светило в хороскопа и действащо лице в живота ни, действа доста пакостливо на родените през вторите и третите десет дена на зодията и е възможно още от в началото на месеца ще го усетят. Но нещата в небето бързо се променят и от 23.07 късмета се усмихва за родените в началото на зодията.

Но въпреки това Вие Овни, през юли ще проявявате  гъвкавост на мисленето и способност бързо да се адаптирате към живота. За това не се изненадвайте, ако ситуациите, в които попадате се променят в момента. Звездите Ви съветват да не изчаквате и бързо да реагирате на случващото се, което не противоречи и на натурата ви, за да не пропуснете добрите възможности. Да, чудесно е да имате добри възможности, но за да успеете, е необходимо упорита работа и бързо да преценявате перспективите, които Ви се предоставят.

Много е важно, през юли да проявявате последователност, тъй като тя ще Ви позволи да формирате точно бъдещите си планове. В този период на стабилност ще имате възможност да си дадете сметка какво е необходимо да направите, за да реализирате плановете си. За да не бъдете изненадани от предстоящите промени в живота, обърнете специално внимание на личните взаимоотношения в средата на юли, за да избегнете отрицателните въздействия. В средата и края на месеца са възможни конфликти в работата. Звездите Ви съветват да си вземете отпуска и да прекарате периода на спокойствие със семейството и с хора, които обичате.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Овен за месец юли. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата.

Лични Хороскопи

реклама