овен

Избери зодия:

Вятърът разпилява жълти листата. Щъркелите и пойните птички вече са в топлите страни. Може би е малко тъжно без техните песни, но така е в природата…  Наистина огнените зодии не се чувстват комфортно в този сезон. За тях е нужна топлина, страст, емоции, живот, истории…

През октомври, Вие Овни, може да почувствате умора и липса на желание за действие. Бизнес активността Ви може да бъде значително по-слаба, новите проекти са обречени на провал. Желателно е да започвате неща, за които не е необходимо  разход на енергия, тъй като, така ще избегнете пропуски. Звездите препоръчват да анализирате предварително нещата, да вземате навременни мерки и да не се правите на герои, защото е възможно да допуснете грешки. Този период най-добре е да използвате за вътрешна трансформация, срещи с добри приятели, а защо да не останете насаме със себе си. Не започвайте нови, рискови проекти, бъдете търпеливи и изчакайте по–активни времена.

В началото на октомври важна роля в съдбата Ви ще има, ако се върнете към миналото и не планирате нови начинания, скоро, ситуацията ще се промени и тогава може свободно да се движите към целите си. Трудно е да се говори за късмет в професионален план, по-лесно е да си кажем, кое няма да Ви донесе късмет.  Ако се занимаване с търговия, счетоводство, журналистика и телевизия, бъдете с повишено внимание. В тези области не може да очаквате развитие на кариерата! Опитайте се да останете в сянка и бъдете внимателни.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Овни. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

На добър час от екипът на ASTROLIFE.BG!

Лични Хороскопи

реклама