овен

Избери зодия:

Месец ноември по принцип за всички огнени зодии не е подходящ период. Водната стихия не е от приятелските знаци на Овена, но както знаем  в колелото на животните т.е зодиака не се състои  само от огнени животни. При Овните може да настъпи една сивота подходяща за времето навън. Уран  още е в Овен, но е тръгнал в ретро – движение, което напомня за кармичините ви опашки. А Плутон / който поне в астрологията е планета и не е никакво джудже  – няколко зодии  могат да потвърдят това ядейки му попарата / продължава да подлага на изпитание родените във вторите десет дена на зодията. Да… ако нямате някои лични благоприятни аспекти представителите на зодия Овен може да изпаднат дори и в депресия, което си е много характерно за тях…

И така през ноември , вие Овни ще бъдете доста непредсказуеми. Околните няма да са сигурни в реакциите ви, това ще се дължи на честите промени в настроението ви. Изобщо, през целия месец ще чувствате  вътрешно напрежение, но това няма да попречи на творческото и професионално ви развитие. Напротив, не се страхувайте бъдете откровени и покажете чувствате си, това не само няма да ви навреди, но ще изиграе положителна роля в живота ви.

През ноември ще се повиши интуицията ви, което означава, че може да действате без да се позовавате на конкретни факти, а разчитайте повече на взаимното доверие в отношенията. Не се изненадвайте ако бизнес проектите през месеца се забавят.  През периода ще имате успех само ако проявявате творчество във всяко отношение. Това ще има благоприятен ефект върху взаимоотношенията както в семейството така и в бизнес отношенията. През първата седмица на ноември нещата може да не се развият както сте очаквали, но това не бива да ви притеснява. В началото на месеца е благоприятен момент да планирате мащабни проекти, чийто резултатите ще ви доведат до нови професионални успехи. Звездите предупреждават да не проявявате предубеденост, да отпуснете сърцето си, да приемете всичко като дар от Вселената. Опитайте се да решавате противоречията по  мирен път. Избягвайте да участвате в  сериозни спорове, както и в безсмислени конфронтации.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Овен. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама