овен

Избери зодия:

28 сеп

четвъртък

За представителите на най - смелата зодия, които не се страхуват да правят пъртини през зимата, да тичат запъхтени в цъфналата ръж през лятото, да изкачват Еверест през пролетта, или да минават там, където не е стъпвал човешки крак през есента, днес за тях звездите вещаят:

Бизнес

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето,   Един от неблагоприятните дни в годината. Пазете се от участие в борбата за власт - това не е вашият ден. Възможни са лични конфликти, сблъсъци с началници, с властите или с официални организации. Трудно ще намерите  подкрепа, закрила и разбиране от влиятелни лица, това може да ви  доведе до разочарование и чувство на неудовлетвореност. Не се съревновавайте със силни, енергични хора, няма да сте в равни условия. 

ОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето,  Повишен конфликт в семейството и в отношенията с човека, когото обичате. По-добре е да се опитате да изградите равноправни отношения и да прекарате деня в самота, без да пречите на другите, за да не се разочаровате. По-добре е да се отложат всички насрочени за този ден забавления и участия в социални събития, срещи и посещения, особено в интимен план. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, За хронично болните - дни на обостряния на състоянието, а за здрави хора - на влошаващо се здравословно състояние, физическа слабост, лоши настроения и липса на енергия. Опасност от телесни повреди и злополуки. Лечение, започнало през този ден, ще даде само временно облекчение. Най-добре за здравето е да се извършват пречистващи и възстановителни процедури, но също така е важно да не се прекалява.

.ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама