овен

Избери зодия:

03 окт

понеделник

За представителите на най - смелата зодия, които не се страхуват да правят пъртини през зимата, да тичат запъхтени в цъфналата ръж през лятото, да изкачват Еверест през пролетта, или да минават там, където не е стъпвал човешки крак през есента, днес за тях звездите вещаят:

Бизнес

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Може да ви предложат голяма сделка, но по-късно да съжалявате за това. Не бъдете лекомислени в бизнеса. Вашият инат и егоизъм могат да доведат до разваляне на добрите отношения с колеги и шефове. Финансовите затруднения днес може да окажат въздействие върху вашия бизнес в дългосрочен план.

ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Ден на конфликт и разногласия. Ваши любими хора са ви обидили чрез проява на лицемерие, егоизъм и пренебрежение на чувствата. Вие ще се стремите тихо да наблюдавате дома и любимите хора и най-чувствителните ще реагират на това по адекватен начин.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Влошаващо се здравословно състояние. Може да има дискомфорт в черния дроб. Претоварването му може да повлияе на функцията на сърдечно-съдовата система. Трябва да се избягва преяждане, ограничавайте и пиенето. При пациенти с хронични заболявания на черния дроб и жлъчните пътища е възможно да бъде достигната критична точка. Да не се влиза в ситуации, опасни за живота. Пазете се от злополуки и пожари.

.ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама