риби

Избери зодия:

01 юни

понеделник

За представителите на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при тях. Тук той се чувства като у дома си и ще подчертава всички качества на Рибите, може би за ужас на околните и за щастие на самите тях. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Пазете се от проява на фалшиви гордост и егоизъм, диктатура и деспотизъм към подчинени и колеги, тъй като тези качества днес ще ви направят лоша услуга. Възможни са конфликти с врагове. Избягвайте участие в хазартни игри и лотария, тъй като вероятността да спечелите е много малка. Отложете  сключване на сделки или други рискови финансови операции. Сблъсъци с властите няма да ви направят популярни, а може да се отразят негативно на кариерата ви. Трудно ще намерите разбиране, подкрепа и покровителство.

Любов

Неблагоприятен период за справяне с партньора и проблемите в семейните отношения, както и с децата. Желанието да убедите половинката си в правотата на вашите възгледи само ще засилва настойчивостта му/й да отстоява своето мнение и това ще се отрази негативно на отношенията ви.

Здраве

Тревожност, понижено настроение, намалена жизненост, загуба на бдителност и подкрепа от близки, влошаване на текущо заболяване, а при здравите хора може да доведе до наранявания, злополуки. Желателно е хронично болните няколко дни преди този ден да преминат през поддържаща терапия, за да се избегне влошаване на заболяването. Повишена емоционалност и агресия, както и външно потискане могат да изиграят лоша роля в отношенията с другите и да ви разстроят още повече. През този ден е по-добре да останете вкъщи, без да пречите на околните. Макар и без надежда за бърз успех, все пак добър ефект имат пречистващите процедури, почивката, както и всички дейности, които ви осигуряват отдих.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама