риби

Избери зодия:

Горещото време, горещата любов, който е имал късмет да я срещна през горещите месеци, бавно преминават… но така е Слънцето се движи по график и там знаем, че няма привилегировани, на друго място го очакват с големи горещи надежди, които не трябва да разочарова.

През септември, за вас Риби, е благоприятен период в професионалната сфера. Вашите способности и таланти ще са ярко изразени и оценени от шефовете ви. Поетите отговорности и инициативи през този период ще бъдат подсилени от интуитивните ви способности, които ще продължават да играят важна роля в развитието ви във професионален план. Не се изненадвайте, ако много от вашите идеи, бъдат реализирани като с магическа пръчка. Дипломатическите ви качества ще ви позволят лесно да реализирате взаимноизгодни споразумения с партньорите си и в края на месеца, да реализирате добра печалба.

В началото на септември ще бъдете много ентусиазирани. Първоначално може да останете с впечатление, че бизнес живота е като непроходима джунгла, но въпреки това, ще сте в състояние да съсредоточите вниманието си върху най-важните точки и да направите за себе си някои полезни изводи. Ако се осланяте на разума, резултатите няма да са изцяло от очакваните, за това е важно да не губите високия си енергиен потенциал и да решите нещата чрез пословичната си интуиция.  В този период няма да бъдете готови за рутинни действия, а ще предпочитате по - свободния стил на работа, така по - лесно ще преодолеете всички препятствия по пътя си.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Риби. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

 

Лични Хороскопи

реклама