риби

Избери зодия:

Ето вече сме в средата на зимата. Навън всичко се е свило от студ и бърза да се прибере на топло. За представителите на зодия Риби, независимо от студеното време навън, се чувстват като риби във вода.

Още от самото начало на февруари всички Риби и Рибки имат силната подкрепа на Меркурий, Венера и Нептун, а Плутон не им пречи, напротив също им помага. А там където е Венера има възможност за късмет, за пари, любов и още нещо.

През февруари, вие Риби се пригответе за промени в живота, разбира се, това не може да стане без вашия ентусиазъм и решителност. През този период ще сте в състояние да завладеете и най - високите върхове в професионално отношение, в същото време ще намерите и дългоочакваното семейно щастие с половинката. Този месец, ще бъдете много взискателни към себе си и другите, но в същото време, твърдостта ви няма да бъде подкрепена от натрапено високо самочувствие и отрицателни емоции. Вие ще се стремите да подобрите качеството си на живот, като използвате ефективни методи за мир. Основното постижение през този месец ще бъде прочистването на съзнанието от вредни мисли и стари вражди.

През първите десет дни на февруари е добре да прекарате насаме с мислите си. Направете планове за бъдещето, набележете нова стратегията на завладяването на професионалните пространства. За вас няма да има граници, всяко препятствие на пръв поглед веднага се разпада, Вашата решителност и упоритост ще буди възхищение. Поради голямата ви ангажираност внимавайте с нервната система, но и това няма да се превърне в повод за особена тревога. Спокойния сън ще елиминира необходимостта от използване на успокоителни. Чрез търпение и постоянство ще постигнете още по-големи резултати, отколкото сте очаквали.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Риби. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

 

Лични Хороскопи

реклама