риби

Избери зодия:

24 юни

понеделник

За представителите на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при тях. Тук той се чувства като у дома си и ще подчертава всички качества на Рибите, може би за ужас на околните и за щастие на самите тях. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Ограничете активността си. Сделки, преговори, отговорности, отчети в тези дни ще доведат до допълнителни проблеми и загуби. Избягвайте сблъсъци с властите и влиятелни хора. Отложете посещение на официалните власти, не търсете покровители. Събитията по време на работа може да се развият доста драматично.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Близките отношения с партньорите у дома могат да бъдат в тежест за вас. Тези няколко дни е по-добре да ограничавате личните контакти, тъй като има опасност да се сблъскате със спор с роднини, проява на безсърдечие, пристрастие, егоизъм и диктатура.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Понижена жизненост, издръжливост и устойчивост на тялото при видимо здрави хора, придружени от депресия и умора. Пациентите с хронични заболявания се влошават, особено тези с кожни заболявания и заболявания на опорно-двигателния апарат. Зъбите могат да припомнят за себе си. Денят е благоприятен за придобивки, но при всички случаи не е подходящ за лечение или протезиране. Да се избягва претоварването, защото съществува опасност от падане от височина и наранявания (особено фрактури). Може да станете жертва на злополука или природно бедствие. За жените този транзит може да означава също така всичко посочено по-горе, по отношение на съпруг, баща, брат, шеф или любим човек. Опасност от спонтанен аборт при бременните.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама