риби

Избери зодия:

10 дек

вторник

Сила на волята, изобретателност и енергичност ще ви помогнат да решите много проблеми. Добър период за данъчна дейност, акции, застраховки и разпределение на печалби, за контакти с официални институции.

Подходящо време да се подобрят семейните отношения. Трябва да се разделите със всички остарели взаимоотношения и ако не го направите сами, обстоятелствата или  волята на други хора след 1-2 месеца, когато дойде квадратурата или опозицията на тези планети, ще го направи.

Това е добро време за обяснения, ангажименти, сватби, но и за начало на дългоочакван развод и разглеждане на въпроси за издръжката. Повишената сексуалната енергия може да изииграе благоприятна роля в романтичните отношения. Един добър период да обърнете внимание на децата. Възпитавайте ги в духовно, морално и физическо усъвършенстване. Този транзит може да се използва за всякакви промени, включително и ремонт или реконструкция на жилище.

Като цяло днес е един щастлив ден. Дори и тежко болни хора се чувстват заредени с енергия и жизненост, във връзка с което ще почувстват подобрение на симптомите. Здравите хора могат да попаднат нелепо в аварийни ситуации. Не е лош период за зачеване. 

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама