риби

Избери зодия:

15 юли

понеделник

За представителите на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при тях. Тук той се чувства като у дома си и ще подчертава всички качества на Рибите, може би за ужас на околните и за щастие на самите тях. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Служебните задължения ще са  удоволствие за вас. Това наистина е един от най-хубавите дни от годината. Ще бъдете в състояние да приложите много творчески инициативи и проекти, които ще имат дългосрочна и успешна реализация. Не пропускайте шанса си! Ще се увеличи желанието ви за лидерство и ще завоювате водещи позиции. Може да очаквате помощ, подкрепа и покровителство. Контактите с официални лица носят осезаеми резултати.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Приливът на сърдечност, добра воля и приятелско отношение ще ви помогне да се отървете от дългогодишен конфликт с близки или членове на семейството. Използвайте този ден за хармонизиране на отношенията със съпруга, децата или любим човек. Щастлив ден за забавления, приятно прекарване сред повече хора и участия в обществени мероприятия. Повишена сексуална активност.

 ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Ще почувствате хармонията на духа и тялото. Този следобед е подходящ за пречистване или (ако е необходимо) за започване на лечение - ще доведе до добри резултати. Увеличена жизненост, енергия, активност. Вземете участие в спортни и фитнес занимания. Общуването с децата и близките до голяма степен ще ви зареди с енергия и настроение.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама