риби

Избери зодия:

За представителите на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при тях. Тук той се чувства като у дома си и ще подчертава всички качества на Рибите, може би за ужас на околните и за щастие на самите тях. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Вие сте щастливи, надеждни и ентусиазирани, го­тови да се възползвате почти от всяка възможност, която се изпречи на пътя ви. Но не изпадайте в неловко положение. Премерените рискове са приемливи; слепият оптимизъм не е, защото късметът стига дотук. Дори в този случай аспектът може да дава знак за нещо хубаво, което иначе изглежда като нещо трудно, а също така може да показва макси­мално добър късмет, когато е сред група от трудни аспекти.

Любов

Ден на конфликт и разногласия. Ваши любими хора са ви обидили чрез проява на лицемерие, егоизъм и пренебрежение на чувствата. Вие ще се стремите тихо да наблюдавате дома и любимите хора и най-чувствителните ще реагират на това по адекватен начин.Търсенето на забавления днес ще създаде допълнителни трудности. Склонни сте да се отдадете на децата, които днес няма да спазват необходимата дисциплина. Избягвайте да показвате несериозно отношение към сериозна връзка.

Здраве

Влошаващо се здравословно състояние. Може да има дискомфорт в черния дроб. Претоварването му може да повлияе на функцията на сърдечно-съдовата система. Трябва да се избягва преяждане, ограничавайте и пиенето. При пациенти с хронични заболявания на черния дроб и жлъчните пътища е възможно да бъде достигната критична точка. Да не се влиза в ситуации, опасни за живота. Пазете се от злополуки и пожари.
 

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама