риби

Избери зодия:

28 яну

събота

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система, гледани от Земята, образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои, например Венера и Меркурий, отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите - десет. Затова може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци /с изключение на лунните/ и възможностите, които те дават продължават също толкова дълго. РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това колко точен е съвпадът на аспекта с лична планета.   

За представителите на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при тях. Тук той се чувства като у дома си и ще подчертава всички качества на Рибите, може би за ужас на околните и за щастие на самите тях. Днес звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от  10 - 20 март.

Бизнес

Оптимизмът може да стимулира най-доброто от вас сега, защото вие искате да го направите и да го осъществите. Ако се заемете само с това, което можете да свършите, и после да предоставите това, което сте обещали, ще пожънете големия успех, който този аспект активира. Солидните усилия и практичният подход са начин да проявите своя късмет. Този аспект също така подпомага учението, ако знанието е вашата мотивация.

Любов

Ден на конфликт и разногласия. Ваши любими хора са ви обидили чрез проява на лицемерие, егоизъм и пренебрежение на чувствата. Вие ще се стремите тихо да наблюдавате дома и любимите хора и най-чувствителните ще реагират на това по адекватен начин.

Здраве

Влошаващо се здравословно състояние. Може да има дискомфорт в черния дроб. Претоварването му може да повлияе на функцията на сърдечно-съдовата система. Трябва да се избягва преяждане, ограничавайте и пиенето. При пациенти с хронични заболявания на черния дроб и жлъчните пътища е възможно да бъде достигната критична точка. Да не се влиза в ситуации, опасни за живота. Пазете се от злополуки и пожари.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама