риби

Избери зодия:

21 апр

неделя

За представителите на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при тях. Тук той се чувства като у дома си и ще подчертава всички качества на Рибите, може би за ужас на околните и за щастие на самите тях. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Добър, добър ден за решаване с критични бизнес въпроси. Увеличаване се издръжливостта и енергията ви, ще имате нови идеи и творческа изява. Ще се проявите като лидер сред приятели и колеги. Добри взаимоотношения на работното място. Използвайте този ден за решаване на рискови финансови операции и капиталови инвестиции.

Любов

Добър ден за решаване на проблемите и премахване на пречките в любовта и семейните отношения. Прилагането на някои усилия може значително да хармонизира  обстановката.Развлеченията и социалните събития създават усещане за свежест, чувство на незабравимо преживяване и добавят цвят там, където отношенията ви са избледнели. Ако образованието на децата и тяхното развитие ви създават проблеми, опитайте се днес следобед да практикувате игри с цел сплотяване на връзките с децата си.

 Здраве

Ден белязан от добри аспекти. Болните са с перспективата за възстановяване. Тези подобрения могат да бъдат използвани за справяне с важни въпроси. Ще забележите увеличаване на енергията, оптимизма, чувството за хумор, настроението, свежите идеи и яснотата на ума. Периодът е благоприятен за започване на лечение на различни сърдечни заболявания.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама