риби

Избери зодия:

21 сеп

петък

За представителите на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при тях. Тук той се чувства като у дома си и ще подчертава всички качества на Рибите, може би за ужас на околните и за щастие на самите тях. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, По-добре да намалите за известно време контактите. Ще почувствате, че творческата ви работа трудно върви, а  умствените ви усилия не могат да родят нищо ново. Може да е намалена паметта, концентрацията, способността да усвоявате материала. Отложете работа с документи, подписване на договори.  Сделките няма да са  във ваша полза. Не давайте необмислени обещания.

.ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Желанието да не отстъпвате от своите становища, мнения, интереси и идеи, ще направи лоша услуга на личните и семейните ви взаимоотношения. Този ден е по-добре да се откажете от по-голямата част от контактите си и да останете сами. По този начин ще си спестите последиците от караници, скандали, недоразумения и прибързани обещания. Вие сте склонни да влизате в спорове за дреболии и конфронтация с близки и роднини.

 ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Транзитното преминаване не е свързано със сериозно нарушение на здравето. Влошаване  чувстват само хора с хронични заболявания на белите дробове и горните дихателни пътища, увеличен недостиг на въздух при астматици. Внимавайте с гласните струни и гърлото. Възникващи конфликти допринасят за нервна умора. По-добре да се откажете от разходки и дихателни упражнения. Възможност за наранявания на ръцете. Треперене, чувство за несигурност на ръцете.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама