риби

Избери зодия:

02 окт

неделя

Повишена възможност от конфликт, сблъсък на идеи и мнения, проблеми в общуването, невъзможност да изразите своите интереси и възгледи. Неблагоприятен момент за бизнес. Но ако сте в състояние да ограничите  гордостта и арогантността, може да намерите повече възможност за  контакт с бизнес партньори, колеги и началници. По-добре е да не търсите контакти с шефовете, отложете пътувания и командировки. Като се събуди духа на противоречието, може да кажете неща, за което по-късно да съжалявате.

Желанието да не отстъпвате от своите становища, мнения, интереси и идеи, ще направи лоша услуга на личните и семейните ви взаимоотношения. Този ден е по-добре да се откажете от по-голямата част от контактите си и да останете сами. По този начин ще си спестите последиците от караници, скандали, недоразумения и прибързани обещания. Вие сте склонни да влизате в спорове за дреболии и конфронтация с близки и роднини.

Възникващи конфликти допринасят за нервна умора. По-добре да се откажете от разходки и дихателни упражнения. Възможност за наранявания на ръцете.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама