риби

Избери зодия:

22 юли

неделя

За представителите на най-чувствителната и интуитивна зодия доста дълго време Нептун – господарят на знака, ще бъде при тях. Тук той се чувства като у дома си и ще подчертава всички качества на Рибите, може би за ужас на околните и за щастие на самите тях. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Оставете интуицията да бъде вашият водач в това какво другите мислят и чувстват и предложете помощ на този, който се нуждае. Но не позволявайте другите да се облагодетелстват от отзив­чивостта ви, която този аспект активира, тъй като той ви насърчава да виждате само това, което искате да видите. Това е благоприятно време за романтика и творчество, като и двете добре се допълват от музика.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

През този период сте склонни твърде идеалистично да възприемате романтичните страсти. Увеличава се склонността ви за любовни афери с женени хора. Може да имате тайна любов, както и удоволствия и страсти, породени от алкохолни напитки. По-добре е да не мислите и да не си правите равносметка за любовните отношения,  защото песимистичното ви възприятие може да повлияе неблагоприятно и на двете страни, но най-вече на вашата психика. Връзките, възникнали в този период, обикновено завършват с разочарование. Могат да настъпят разочарования и във вече съществуващи отношения. Този транзит осигурява интуитивна психология върху децата и може да се използва с цел хармонизирането на отношенията ви с тях.

 ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Широко въздействие върху здравето по време на транзита не се наблюдава, но може да се проявят пристъпи на депресия и тревожност. За някои хора този аспект дава състояние на психологически комфорт, хармония и въодушевление и е възможно те да се чувстват, сякаш „летят в облаците”. Засилва се желанието за водни процедури. Възможно е подуване, свързано с влошаване на основното заболяване (например хипертония). Не е изключена нежелана бременност. Вероятно алкохолно отравяне или с препарати. Бъдете внимателни с агресивни среди!

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама