водолей

Избери зодия:

03 окт

понеделник

За представителите на най-нестандартната и свободолюбива зодия. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Бърза промяна на настроението, пречи на работата. Трудно ще намерите разбиране и подкрепа. Може да усетите съпротивата на подчинените или колегите си. Не сте в състояние правилно да формулирате задачите. Увеличение на разходите. Един от най-неблагоприятни периоди за финансови операции и  сделки. Като цяло по-добре си вземете свободен ден.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Трудно време за отношенията в семейството и с любимия човек. Възможни са конфликти и скандали. Прекратяване на романтичните отношения, тежко разочарование. Прекарайте деня сами.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Трудности в емоционалната сфера, нервност, тревожност. Проява на симптомите. Мързел, апатия, депресия, хипохондрия, стрес. Проблеми в промишления сектор или в областта на семейното право, разочарование. Любовта може да причини болки в стомаха, стомашно разстройство, болки в сърцето. Вътрешна борба, поради която настроението бързо се мени, ще създаде допълнителни трудности - могат да се изразят в леко неразположение, главоболие, простуда.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама