водолей

Избери зодия:

01 юни

понеделник

За представителите на най-нестандартната и свободолюбива зодия. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Вие и животът ви сте в синхрон. Отстоявайте себе си, намерете нови посоки за развитие на вашите таланти и сфери на дей­ност, които да съответстват на развиващите се у вас качества на водач. Преди всичко, това е етап на израстване, когато преоценявате приоритетите си и поставяте по-силен акцент върху вашите потребности и желания.

Любов

Приливът на сърдечност, добра воля и приятелско отношение ще ви помогне да се отървете от дългогодишен конфликт с близки или членове на семейството. Използвайте този ден за хармонизиране на отношенията със съпруга, децата или любим човек. Щастлив ден за забавления, приятно прекарване сред повече хора и участия в обществени мероприятия. Повишена сексуална активност.

Здраве

Ще почувствате хармонията на духа и тялото. Този следобед е подходящ за пречистване или (ако е необходимо) за започване на лечение - ще доведе до добри резултати. Увеличена жизненост, енергия, активност. Вземете участие в спортни и фитнес занимания. Общуването с децата и близките до голяма степен ще ви зареди с енергия и настроение.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама