водолей

Избери зодия:

29 фев

четвъртък

 Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система, гледани от Земята, образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои, например Венера и Меркурий, отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите - десет. Затова може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци /с изключение на лунните/ и възможностите, които те дават продължават също толкова дълго. РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това колко точен е съвпадът на аспекта с лична планета.   

За представителите на най-нестандартната и свободолюбива зодия. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Пазете се от разрешаване на конфликти чрез сила и избягвайте битки. Егоизмът и повишено състояние на конфликт ще ви пречи при обсъждане на проекти, сделки и договори, по време на посещението на началници. Отложете посещенията. Неразумни финансови транзакции по-късно могат да доведат до загуби.

Любов

Повишен конфликт в личните и семейни отношения. Избягвайте прояви на агресия. Жените трябва да пазят от случайни сексуални контакти, тъй като е възможна агресия. За мъжете се увеличава сексуалното желание и това може да бъде източник на проблеми и неприятности. По-добре да се ограничат социалните посещения и общуването с децата, които могат да бъдат засегнати от вас. Обикновено този транзит се характеризира с кавги в семейството или двойката.

Здраве

Избягвайте битки и физическо насилие. Възможност за телесна повреда, злополука, нараняване на работното място и у дома. Бъдете внимателни с огън, ръбове, различни инструменти и химикали. Агресивното сексуално поведение на мъжете може да бъде източник на неприятности, а жените трябва да се пазят от сексуално насилие. Физически стрес и емоционално насилие може да доведе до физическо и емоционално изтощение. Особено внимателни да бъдат хората със слабо сърце - опасност от инфаркти и инсулти!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама