водолей

Избери зодия:

28 яну

събота

 Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система, гледани от Земята, образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои, например Венера и Меркурий, отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите - десет. Затова може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци /с изключение на лунните/ и възможностите, които те дават продължават също толкова дълго. РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това колко точен е съвпадът на аспекта с лична планета.   

За представителите на най-нестандартната и свободолюбива зодия. Днес звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от  21 - 31 януари.

Бизнес

Отстоявайте себе си, намерете нови посоки за развитие на вашите таланти и сфери на дей­ност, които да съответстват на развиващите се у вас качества на водач. Преди всичко, това е етап на израстване, когато преоценявате приоритетите си и поставяте по-силен акцент върху вашите потребности и желания.

Любов

Този ден определено е важен за вас. Повишената топлина, приятелство и енергия ще помогнат за разрешаване на конфликтите в семейството и романтичните отношения. Но за по-успешното им решаване, трябва да сдържате и неутрализирате собствените си егоистични амбиции в любовта и партньорството. Ще се насладите на романтични и интимни срещи, както и на развлекателни и социални събития. Вие сте щастливи и оптимистични. Служи като източник на радост и общуване с деца.

Здраве

Щастлив ден за почивка и забавление, но е важно да не се прекалява, особено при консумация на алкохол, тъй като този ден програмира здравето за следващата една година. Денят е благоприятен за детоксикация, лечение, участие в спорт. Действителното състояние на здравето на този ден зависи от това колко сте били старателни да го запазите през последната година. Затова, ако на този ден настинете или се появят по-сериозни болести, се дава указание за това, че трябва да се грижите повече за себе си. Възможно е намаляване на симптомите на текущите болести. Спорт и движение ще ви помогнат за един добър старт на тази година.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама