водолей

Избери зодия:

22 юли

неделя

За представителите на най-нестандартната и свободолюбива зодия. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Вие сте фокусирани върху любовта, партньорство­то, хората и връзките като цяло. Съвпадът често е аспект, при който се сключва брак или става обвързване, но останалите трудни аспекти мо­гат да бъдат както позитивни, така и негативни, водещи до раздяла или до започването на сериозна връзка. Също така ще имате повишен ин­терес към красотата и модата; неразумното харчене на пари сериозно може да се отрази на бюджета ви.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Не чувствате увереност, но в този период сте доста привлекателни за противоположния пол. В този период се срещат връзки, обикновено мимолетни, сексуални и не носещи удовлетворение. Възможно е да имате чувство на неудовлетвореност и разочарование  в романтична връзка. Вашите текущи отношения може да бъдат сериозно засегнати, ако мислите, че желанията и нуждите на партньора ви не са приоритет, както и неговите интереси и становища. Децата ви ще изискват повече внимание. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Този транзит има слабо влияние върху тялото, но може да страдате от дисхармония в сферата на чувствата, сексуални неуспехи, липса на внимание от страна на противоположния пол. Влошаването на състоянието на пациенти с проблеми на щитовидната жлеза, бъбреците и репродуктивните органи. Противопоказни са козметични процедури и операциите. Погрижете се за гърлото и ставните връзки. Закаляващи процедури са противопоказани и могат да причинят вреда. Да не забравяме за съществуването на полово предавани болести. Пазете се от преяждане и не се отдавайте на лошите си навици.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама