водолей

Избери зодия:

03 дек

неделя

Спазването на етичните норми в работата е в син­хрон с високата ви продуктивност и потенциалния напредък сега или в бъдеще. Това е благоприятно време за кандидатстване за работа или повишение. Същото се отнася и за сделките с недвижими имоти, по­добренията на дома, купуването на имоти или отдаването под наем. Общу­ването с възрастни хора е ползотворно, дори приповдигащо, тъй като увеличава търпението ви.

Този ден е добър за полагане на повече усилия за подобряване на отношенията в дома и с близките. Перфектен ден за изграждането на съвместни планове и решения на съвместни задачи. Особено успешни са отношенията с по-големи и по-възрастни партньори. Понякога транзитът задълбочава неангажиращите отношения и ги превръща в лични, дори интимни.

В този период има най-малка вероятност от медицинска грешка или неправилно лечение. Денят не е съвсем удачен за началото на лечение или за развлекателни пътувания. Ако чувствате увеличаване на жизнените функции на тялото, можете да се доверите на това чувство и да увеличите натоварването си. Един добър ден за третиране, лечение и протезиране на зъбите.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама