водолей

Избери зодия:

20 яну

събота

За представителите на най-нестандартната и свободолюбива зодия. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Трудности в отношенията с висшестоящите, конфронтация с подчинени и колеги, всичко това може да навреди на вашия бизнес. Възможни са лични сблъсъци, прояви на амбиция, егоизъм, повишена емоционалност и агресивност, които  няма да ви помогнат в момента.

Любов

Трудности в отношенията с противоположния пол и в семейството. Всички конфликти са важни и изискват решение, но се постарайте да не сте агресивни и да не обиждате партньора. Възможно е да има спорове, скандали, включващи членове на семейството, разделяне на близки. Внимавайте - може да има разочарования и отчаяние.

Здраве

Труден период за хронично болни пациенти. Тежкото състояние се влошава от нервни изблици, депресия, психически стрес, вътрешни раздори, тревога за незначителни неща и бързо променящи се настроения. Небрежни действия и липса на бодрост могат да причинят наранявания, особено домакински злополуки. Пациентите с психически и емоционални проблеми са склонни към гняв и разочарование, дори когато им се оказват внимание и грижи. Притесняват ви стомашно разстройство, главоболие, неприятни усещания в различни части на тялото

Здраве

Любов

Късмет

Работа

реклама

Лични Хороскопи

5783