водолей

Избери зодия:

Месец май, най - хубавия месец на годината. Всичко се е раззеленило…Цъфнали цветя, дръвчета, жужат пчелички, добро настроение…

През май, за Вас Водолей, финансовото благосъстояние ще зависи от инициативата Ви и всеотдайност с която ще работите. През този период, ретроградният Плутон в Козирог ще има силно влияние върху бизнес делата Ви и са възможни много благоприятно и неочаквани събития. В някои ситуации ще трябва да покажете твърдост и постоянство, а резултата от усилията Ви ще се проявяват в рамките на няколко дни. Възможно е други хора да имат желание да Ви помогнат, но може да се покажете прекалено придирчиви и взискателни, и да не приемете помощта. Въпреки относителната сложност на периода, ще намерите точния начин как да извлечете  полза от събитията в живота си.

През първите десет дни на месец май, възможно е  изведнъж да проявите способности, които и Вие сами не сте очаквали. По -  упоритите от Вас ще имат възможност да се издигнат и дори да заемат  по - висока позиция в работата си. През този период, е важно да планирате обещаващи бизнес контакти, които да се превърнат в надеждна основа за взаимноизгодни отношения. Интуицията ще Ви даде възможност да увеличите контакта с другите хора. Яснотата в мислите и точното  формулиране на целите ще Ви позволяват да достигнете ново ниво в професионалните отношения.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Водолей. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама