рак

Избери зодия:

22 май

неделя

За представителите на най – грижовната зодия, пакостливите планети Уран и Плутон, през цялата година ги провокират, но специално днес нещата може да бъдат такива:

Бизнес

Проблемите ви ще се решават бързо и успешно. Ще прилагате рационално придобитите знания и умения, ще придавате собствения си житейски опит и мъдрост на поколенията. Доверете се на приятели и колеги. Добър момент за благотворителност. Може да се наложи да играете водеща роля в решаването на въпроси, свързани с образование и култура. Може да получите подкрепата на властите, влиятелни хора, длъжностни лица и правоохранителните органи. Може успешно да участвате в  издателска дейност, рекламна кампания. Имате възможност за решаване на правни въпроси. Подходящ момент за сключване на договори, за инвестиции и дори разумни финансови спекулации.

Любов

Много подходящ за любовни обяснения, за годеж, сватба. Общуването с приятели ще даде конкретни резултати. Вие ще се насладите на семейни тържества и чествания. Може да има нови романтични връзки или разговори. Можете да разчитате на помощ и подкрепа от съпруга си.

Здраве

Периодът е придружен от весел дух, физическа и психическа издръжливост. Трябва да се избягват преяждането и прекомерно търсене на удоволствия. Особено важно е в тези дни да не се претоварват черния дроб и сърцето. Пациенти с чернодробно заболяване получават облекчение, затова е добре този транзит да се използва за започване на лечение на заболявания на черния дроб. Обикновено, тези дни са проблемни за наддаване на тегло. Жените в напреднала бременност може да започнат минимализиране на дейностите. Периодът е благоприятен за зачеване.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама