рак

Избери зодия:

21 сеп

петък

За представителите на най – грижовната зодия, пакостливите планети Уран и Плутон, през цялата година ги провокират, но специално днес нещата може да бъдат такива:

Бизнес

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,Засилена умствена дейност и духовно израстване. Благоприятен период за съществени решения, за провеждане на делови срещи и всякакви контакти, за търговски сделки и преговори за съвместна работа. Възможни са кратки пътувания, съпроводени с нови контакти и запознанства. Може да бъде проведена успешна рекламна или агитационна кампания.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,Вие ще се чувствате спокойни и ще изразявате чувствата си свободно. Повишаване на разбирателството, мобилност. Подписване на брачен договор. Разчитате на ума, а не на чувствата на партньора си вкъщи. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето,Този транзит не оказва значително влияние върху здравето. Дихателни упражнения, разходки и развлекателни пътувания ще имат благоприятен ефект.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама