рак

Избери зодия:

14 окт

понеделник

За представителите на най – грижовната зодия, пакостливите планети Уран и Плутон, през цялата година ги провокират, но специално днес нещата може да бъдат такива:

Бизнес

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето.  Когато този аспект е в сила, се долавя склонност към независимост, подтиква ви към безпокойство и желание да се освобо­дите от всички ограничения. Това е добра възможност, ако сте във ваканция, но не е най-добрият вариант, ако работата ви изисква внимание. Направете нещо за себе си: вземете си почивка или отидете на разходка. Може да се появи промяна или нещо неочаквано, което да изисква от вас да се адаптирате. Бихте могли да влезете в конфликт с приятели или някаква група.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Внезапно объркване в личния ви живот, в любовните и семейните отношения. Възможна е кавга с приятели. Може да настъпи внезапно желание за смяна на съпруга или партньора. Вие сте привлечени от ново усещане, романтични срещи и светски забавления.

.ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Много слаб ден. Прекомерна тревожност и излишни вълнения. Чувствата ферментират и това води  до превъзбуждане на нервната система и нарушения на сърдечния ритъм. Ще влияе отрицателно дори при здравите хора. Опасност от нервни припадъци, инфаркти и инсулти. Може да се появи нова болест или рязко да се влоши  вече налична. Трябва да бъдете много внимателни, защото съществува опасност от злополуки, наранявания, телесни повреди, токови удари и експлозии. Опасност от спонтанен аборт при бременните..

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама