рак

Избери зодия:

04 юни

неделя

За представителите на най – грижовната зодия, пакостливите планети Уран и Плутон, през цялата година ги провокират, но специално днес нещата може да бъдат такива:

Бизнес

Сега на преден план излизат проблеми с властта, дори да е трудно да определите защо се е появил сблъсък с егото. Анали­зирайте мотивите си, за да разберете дали вие сте източник на проблема, който може да се корени в самооценката ви, и избягвайте общуване с контролиращи хора. Също така използвайте здравия разум и стойте да­леч от места и потенциални ситуации, където можете да станете обект на физическо нараняване.

Любов

Критичен ден за лични и семейни отношения. Може да доведе до принудителна раздяла, загуба на съпруг или партньор, действия за развод. Възможно е да ви бъдат нанесени щети от задкулисни дейности и интриги. Усилват се сексуалните потребности, но комуникацията с партньора може да се отрови от ревност, подозрителност, както и от повишената агресивност. Има вероятност да се решават въпроси за наследството, издръжки. Може да проявите жестокост към децата или да установите нежелана бременност. Много характерно за този транзит е криза в брака.

Здраве

Кризисен ден. Влошаване на симптомите при хронични заболявания, по-специално тумори, отравяния, инфекции и други, свързани с радиационно увреждане. Здравите хора трябва да бъдат особено внимателни, когато с помощта на апаратура се провеждат опити на публични места, както и с такива свързани с транспорта. Жените трябва да се притесняват от непознати. Пазете се от чуждата енергия - магически ефекти. Възможни атаки, злополуки, наранявания, телесни повреди, причинени от аварии и природни бедствия. Заплаха за бременността.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама