рак

Избери зодия:

10 дек

вторник

За представителите на най – грижовната зодия, пакостливите планети Уран и Плутон, през цялата година ги провокират, но специално днес нещата може да бъдат такива:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 5 – 15 юли.

Бизнес

Сега на преден план излизат проблеми с властта, дори да е трудно да определите защо се е появил сблъсък с егото. Анали­зирайте мотивите си, за да разберете дали вие сте източник на проблема, който може да се корени в самооценката ви, и избягвайте общуване с контролиращи хора. Също така използвайте здравия разум и стойте да­леч от места и потенциални ситуации, където можете да станете обект на физическо нараняване.

Любов

Труден ден за връзките ви от всякакъв вид. Криза в брака. Може да бъдете принудени да се отделите от близки, любими, възможно е началото на развод. Сексуални конфликти, които не можете да управлявате. Ще се  засегнат отношения с деца. Може да проявите неоснователна жестокост и агресия срещу тях поради желание да се поддържа дисциплина и уважение към родителите. Възможна импулсивност.Транзитът ще ви даде възможност за конструктивна промяна в личните ви взаимоотношения. Неблагоприятен периода на бременност, може да настъпи нежелана бременност.

Здраве

Критични дни. Не се изключват ситуации, опасни за живота и здравето, злополуки, наранявания. Изострят се хронични заболявания. Особено внимание трябва да се обърне при пациенти с вирусни заболявания, болести на дихателните пътища. Възможни са сериозни усложнения в следствие от безобидни настинки, които влияят на имунната система и гениталната област. По-добре е да се стои далеч от тълпите. Бъдете внимателни по улиците и при управлението на превозните средства. Жените трябва да се притесняват от непознати. Периодът е абсолютно противопоказен за операция, дори и за козметични процедури. Влошаване при пациенти с тумори и хора, страдащи от заболявания на сърдечно-съдовата система. Опасност от отравяне! Пазете се, защото лесно можете да станете обект на магия, енергийни въздействия. Заплаха за бременността.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама