рак

Избери зодия:

27 юни

понеделник

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!За представителите на най – грижовната зодия, пакостливите планети Уран и Плутон, през цялата година ги провокират, но специално днес нещата може да бъдат такива:

Бизнес

Новите начинания ще се развиват добре, ако сте ги планирали преди да действате, тъй като това не е подходящото време за импулсивни действия. Сега енергията и подвижността ви са високи, което може да е позитивно, ако внимателно ги насочвате в продуктив­ни изходи. Но намалете темпото, за да ограничите възможността от инцидент на пътя, в дома или на работното място. Също така направете всичко възможно да избягвате срещи и общуване с агресивни хора и отстъпете при първия знак за конфликт.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Вие сте активни в общуването, в изказването на мнение и изразяване на интереси, така че този транзит може да има смесено въздействие върху вашето семейство, отношения и въобще в любовта. Участвайте в спортни или развлекателни дейности с членове на семейството или някой, когото обичате, играйте с децата, това ще ги развива. Ще се почувствате по-силни и ще разкриете нови аспекти на връзката ви. Може да получите новина, която ще повдигне самочувствието ви и ще укрепи връзките ви в обществото.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!Здраве

Участие в спорт, отдих и обществено полезен труд по време на този период значително ще разшири възможностите ви за по-добро здраве, особено за сърдечно-съдовата система. Въпреки това хората със слаби сърца трябва да я пазят. Също така полезни са упражнения на открито, слънчеви бани, но се пазете от прегряване и слънчеви изгаряния. Значително по-големи сексуални потребности и енергия.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама