рак

Избери зодия:

18 май

събота

За представителите на най – грижовната зодия, пакостливите планети Уран и Плутон, през цялата година ги провокират, но специално днес нещата може да бъдат такива:

Бизнес

Периодът е благоприятен за привличане на внимание към себе си на светски и влиятелни лица. От тях може да очаквате разбиране и подкрепа, включително финансова и материална. Не е изключено обвързване с офис романс. Вашите доброта и оптимизъм ще ви помогнат за решаване на много бизнес проблеми.

Любов

Получавате радост от общуването с близки и роднини. Този ден може да се използва успешно за хармонизиране на отношенията с противоположния пол, да се установи мир и хармония в семейството или в партньорските отношения. Един добър ден за ангажименти, сватби, изразяване на чувства и привързаност. Склонни сте към любовни приключения, внимавайте за изневяра.

Здраве

В този период се повлиява силно здравето. Засилване на смелостта и психическата сила, но и на стреса, както и натрупаните негативни емоции. Идете на концерти, изложби, театри и развлечения. Опитайте се да получите максимално удоволствие, но трябва да се избегнат преяждането и големите разходи. Това е добър ден за започване на лечение, особено на бъбречни заболявания, щитовидната жлеза, гърлото, както и за всички дейности, свързани с отдих и пътешествия.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама