рак

Избери зодия:

07 юли

вторник

За представителите на най – грижовната зодия, пакостливите планети Уран и Плутон, през цялата година ги провокират, но специално днес нещата може да бъдат такива:

Бизнес

Използвайте този ден за сключване на сделки и договори, откриване на нови предприятия и структурни реорганизации на старите. Вашите колеги и шефове ще чувстват вашата бизнес проницателност и надеждност. Ще имате желание  да давате мнение по бизнес въпроси, въпреки че е възможно, да срещнете съпротива. Благоприятен момент за посещения на официални институции, преговори. 

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Вие сте активни в общуването, в изказването на мнение и изразяване на интереси, така че този транзит може да има смесено въздействие върху вашето семейство, отношения и въобще в любовта. Участвайте в спортни или развлекателни дейности с членове на семейството или някой, когото обичате, играйте с децата, това ще ги развива. Ще се почувствате по-силни и ще разкриете нови аспекти на връзката ви. Може да получите новина, която ще повдигне самочувствието ви и ще укрепи връзките ви в обществото.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Участие в спорт, отдих и обществено полезен труд по време на този период значително ще разшири възможностите ви за по-добро здраве, особено за сърдечно-съдовата система. Въпреки това хората със слаби сърца трябва да я пазят. Също така полезни са упражнения на открито, слънчеви бани, но се пазете от прегряване и слънчеви изгаряния. Значително по-големи сексуални потребности и енергия.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама