козирог

Избери зодия:

01 юни

понеделник

Представителите на най-авторитетната и консервативна зодия доста дълго ще са под влияние на най-стресиращата планета Плутон, но разбира се, нещата отново зависят от духовното равнище на човека. За някои това е ново начало, за други е изпитание. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Този аспект се съпровожда от блянове и желание да избягате от ежедневната отегчителна работа. Бъдете внимателни с алкохола и с лекарствата. Използван позитивно, този аспект може да увеличи вашата творческа активност и интуицията ви, а меди­тацията е добър начин да задвижите и двете. Сега, използвайки правилните думи, можете да очаровате почти всеки, но бъдете внимателни, защото другите могат да направят същото с вас.

Любов

Повишена комуникация, чувствителност, близост в отношенията с близките ви. Ще изживеете незабравими мигове в общуването с любимия човек или семейството ви у дома. Можете да се забавлявате заедно (особено успешна ще е почивката ви на море), но не злоупотребявайте с алкохола и не пренебрегвайте духовните си ценности.  Възможна е появата на нова романтична връзка. Тези дни сте склонни до голяма степен да идеализирате партньора си или съпруга/та и вашите отношения. Твърде оптимистичен поглед върху тях може да доведе до разочарование в бъдеще. Отделете време на децата, защото сега е добро време за насаждане на културни, религиозни и духовни възгледи. Перфектен ден за зачеване, както и за годеж, сватби, семейни тържества.

Здраве

Ще усетите психична хармония, изостряне на възприятията и благоприятен психологически фон, който би имал положително въздействие дори и при болни хора. В тези дни се подобрява обмяната на веществата в организма, така че свързани с това симптоми на различни заболявания са в период на подобрение (например бъбречни заболявания, хипертония, диабет и др.) Една чаша алкохол може да помогне за облекчаването на стреса, но при алкохолиците транзитът често съответства на поява на делириум.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама