скорпион

Избери зодия:

24 апр

сряда

За представителите на най-шокиращата зодия, от които доста зодиакални знаци направо се страхуват и може би има защо. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Добър момент за важни речи, пътувания. Благоприятно време за комуникация с чужденци, за инвестиране в чуждестранни фирми и за търговски сделки в чужбина. Не е изключено да получите печалба от лотарии. Възможно е да се явят нови перспективи, да отворите нова фирма или дъщерно дружество, успешно да реформирате старите производства. Научните изследвания носят удовлетворение и отлични резултати. Периодът е добър за работа с важни документи.

Любов

Успешно развитие, хармонизиране на любовта и семейните отношения. Може да имате отношения с по-големи роднини или родителите на съпруга. Периодът е благоприятен за развитие на децата в училище, да им помогнете в образованието, за прием в колеж. Хобито ви носи удовлетворение и развлечение. Това е период на щастие и благоденствие, макар и не толкова дълъг, той изисква известно усилие от ваша страна. Периодът е благоприятен за зачеване.Много подходящ за любовни обяснения, за годеж, сватба. Общуването с приятели ще даде конкретни резултати. Вие ще се насладите на семейни тържества и чествания. Може да има нови романтични връзки или разговори. Можете да разчитате на помощ и подкрепа от съпруга си.

Здраве

Периодът е придружен от весел дух, физическа и психическа издръжливост. Трябва да се избягват преяждането и прекомерно търсене на удоволствия. Особено важно е в тези дни да не се претоварват черния дроб и сърцето. Пациенти с чернодробно заболяване получават облекчение, затова е добре този транзит да се използва за започване на лечение на заболявания на черния дроб. Обикновено, тези дни са проблемни за наддаване на тегло. Жените в напреднала бременност може да започнат минимализиране на дейностите. Периодът е благоприятен за зачеване.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама