телец

Избери зодия:

05 юни

понеделник

Представителите на най - стабилната зодия, някои от които търсят красотата в живота, а други пари... Каквото решат го постигнат, с малко или повече инат, но днес звездите вещаят.

Бизнес

Любопитството подобрява вашите комуника­ционни умения, което е предимство във всичко - от ежедневните раз­говори до срещите и интервютата. Сега е подходящо време за подписване на договори, за пазаруване или за поправка на електрони уреди, както и да сложите ред в личната си документация.

Любов

Днес ще преживеете общуването с децата и с близките си не само като интелектуално удоволствие, но и ще откриете дълбок смисъл в него. Добър ден, за да демонстрирате своите интелектуални способности. На този ден, можете да разрешите спорове или разногласия с партньорите чрез преговори.

Здраве

Този транзит няма голям ефект върху здравето. Хората с нестабилна нервната система може да почувстват треперене или дискомфорт в ръцете. Периодът е добър за дихателни упражнения, за започване на лечение на белодробни заболявания и заболявания на дихателните пътища.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама