телец

Избери зодия:

28 юни

вторник

Представителите на най - стабилната зодия, някои от които търсят красотата в живота, а други пари... Каквото решат го постигнат, с малко или повече инат, но днес звездите вещаят.

Бизнес

Възможни са сблъсъци с длъжностни лица и правоприлагащи органи. Съвместни финансови операции и капитали, собственост, разпределението на печалбата и данъци, бизнес, мита и т.н. може да ви донесат допълнителни проблеми. Избягвайте финансовите спекулации.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Повишена конфликтност в семейството и личните отношения. Противопоставяне на интересите, вижданията и мненията на партньора (съпруга). Възможност от физически битки, кавги и скандали. Дрязгите възникват предимно по повод на разпределението на бюджета и поддържането му. Бъдете внимателни при работа с деца - те могат да страдат от вашата импулсивност. Днес те са склонни да излязат извън контрол като отстояват неразумни искания, затова имат нужда от цялата мъдрост на един възрастен човек.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Днес трябва да избягвате физически сблъсъци. Бъдете внимателни при работа с режещи инструменти, огън и химикали. Възможни са наранявания по време на работа  поради непредпазливост и безразсъдни действия. Хората със слаба нервна система, слабо сърце и нарушения на мозъка трябва внимателно да обмислят своите чувства. Значително се увеличава опасността от сърдечни удари и инсулти. Внимавайте за децата, има вероятност да се наранят при игри и спорт.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама