везни

Избери зодия:

04 дек

понеделник

За представителите на най-балансиращата зодия, която търси красота и хармония във всички отношения, нещата от доста време са  трудни, тъй като пакостливите планети Уран и Плутон дават не леки уроци и това ще продължи и в следващите години. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Бъдете внимателни. Бързото темпо и чувството за неуязвимост са съвършеното съчетание за различни инциденти. Физическите упражнения или друга физическа активност могат да ви помогнат да неутрализирате влиянието на гнева, агресията и безсънието, както и да ви дадат допълнителна енергия, която да насочите към дейности за самоусъвършенстване и позитивни цели. Също така в такъв период е добре да цените мнението на другите и да бъдете осъзнати, че вашите неоспорими възгледи могат да са, но могат и да не са правилни.

Любов

Вие сте активни и енергични в търсенето на удоволствия и контакти с противоположния пол. Нуждата от секс се увеличава значително и ще се отдадете на сексуални приключения. Жените обаче трябва да се пазят от сексуално насилие. Импулсивните действия са тенденция, изясняването на нещата може да ви разочарова от гледна точка на поддържането на мира и хармонията в семейството и в интимните отношения. Избягвайте агресивните действия по отношение на децата.

Здраве

Този аспект се характеризира с главоболие, наранявания по главата и лицето (дори когато се бръснете). Бъдете особено внимателни, когато използвате пиърсинг остриета. Пазете се от наранявания, изгаряния, нападения, изнасилвания. Избягвайте битки, положете грижи и внимание. Този период е добър за спорт, тъй като се увеличава физическата активност. Понякога транзитът означава зъбна болка или необходимост от изваждане на зъб. Увеличава се и сексуалната активност.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама