стрелец

Избери зодия:

22 май

неделя

Представителите на най–оптимистичната и щедра зодия в кръга на животните в следващите две и половина години ще изпитат влиянието на Сатурн. Може би оптимизмът и безгрижието  им ще влязат в нормални граници, което за хората около тях ще изглежда почти като депресия, но за по-напредналите в духовно отношение е възможност за ново начало. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Не търсете подкрепа и разбиране от влиятелни хора - вашата самоувереност може да се приеме като проява на  лош вкус. Избягвайте да показвате собствения си догматизъм и ограниченост, не търсете внимание и похвала, признание за вашите качества. Неподходящ момент  за  участие в политиката, стъпки за получаване на по-висок социален статус. Има вероятност от сблъсък със закона, в една или друга форма. Особено неблагоприятни са контакти и отношения с чуждестранни граждани и фирми.

Любов

Дисхармония в личните и семейните отношения, раздор с другите. По принцип дисхармонията е причинена от прекомерните ви претенции по отношение на признанието на вашата личност и качества. Избягвайте прояви на догматизъм и ограничения в отношенията, обърнете внимание на детайлите. През този период може да се разочаровате от липсата на дипломация в отношенията с вашия партньор.

Здраве

Влошаващо се здравословно състояние. Може да има дискомфорт в черния дроб. Претоварването му може да повлияе на функцията на сърдечно-съдовата система. Трябва да се избягва преяждане, ограничавайте и пиенето. При пациенти с хронични заболявания на черния дроб и жлъчните пътища е възможно да бъде достигната критична точка. Да не се влиза в ситуации, опасни за живота. Пазете се от злополуки, пожари, битки, избягвайте сблъсъци с органите на реда.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама