телец

Избери зодия:

30 ное

понеделник

Периодът е благоприятен за привличане на внимание към себе си на светски и влиятелни лица. От тях може да очаквате разбиране и подкрепа, включително финансова и материална. Не е изключено обвързване с офис романс. Вашите доброта и оптимизъм ще ви помогнат за решаване на много бизнес проблеми.

Получавате радост от общуването с близки и роднини. Този ден може да се използва успешно за хармонизиране на отношенията с противоположния пол, да се установи мир и хармония в семейството или в партньорските отношения. Един добър ден за ангажименти, сватби, изразяване на чувства и привързаност. Склонни сте към любовни приключения, внимавайте за изневяра.

В този период се повлиява силно здравето. Засилване на смелостта и психическата сила, но и на стреса, както и натрупаните негативни емоции. Идете на концерти, изложби, театри и развлечения. Опитайте се да получите максимално удоволствие, но трябва да се избегнат преяждането и големите разходи. Това е добър ден за започване на дейности, свързани с отдих и пътешествия.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама