телец

Избери зодия:

25 ное

събота

Днес творчеството, интуицията и визуализацията са много силни и ако редовно използвате тези техники, ще получите учудващи резултати. Медитацията може да ви помогне за връзка с вътрешния ви глас, а сънищата ви може да са пророчески. Добро време да започнете да се развивате на вътрешно ниво.

Денят дава още възможност за повишена комуникация, чувствителност, близост в отношенията с близките ви. Ще изживеете незабравими мигове в общуването с любимия човек или семейството ви у дома. Можете да се забавлявате заедно, но не злоупотребявайте с алкохола и не пренебрегвайте духовните си ценности. 

Възможна е появата на нова романтична връзка. Тези дни сте склонни до голяма степен да идеализирате партньора си или съпруга/та и вашите отношения. Твърде оптимистичен поглед върху тях може да доведе до разочарование в бъдеще. Отделете време на децата, защото сега е добро време за насаждане на културни, религиозни и духовни възгледи. Перфектен ден за зачеване, както и за годеж, сватби, семейни тържества.

Хармония, изостряне на възприятията и благоприятен психологически фон. В тези дни се подобрява обмяната на веществата в организма.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

реклама

Лични Хороскопи

10156