телец

Избери зодия:

16 фев

събота

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система гледани от Земята образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои например Венера и Меркурий отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите десет. За това може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци с изключение на лунните и възможностите, които те дават. РАЗБИРА СЕ ВОДЕЩИ В ЖИВОТА СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко взависимост от това, колко точен е съвпада на аспекта с лична планета.  

Представителите на най - стабилната зодия, някои от които търсят красотата в живота, а други пари... Каквото решат го постигнат, с малко или повече инат, но днес звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 11 – 21 май.

Бизнес

Работният ден може да е съпроводен от скандали недоволство, различни трудности и препятствия. Могат да възникнат неочаквани загуби. Възможни са прекалени разходи! Пазете се от нараняване на работното място. Въпреки това, ако успеете да намерите конструктивен начин на изразяване, може да имате и добри резултати.

Любов

Денят е белязан от спорове с близки и приятели, понижено либидо, емоционално нестабилни настроения. По-добре е да останете сами. Избягвайте прекомерните удоволствия и страсти,  любовните афери. Няма да бъдат изключени кавги и скандали, раздяла и чувство на неудовлетвореност.

Здраве

Тревожност, понижено настроение, намалена жизненост, загуба на бдителност и подкрепа от близки, влошаване на текущо заболяване, а при здравите хора може да доведе до наранявания, злополуки. Желателно е хронично болните няколко дни преди този ден да преминат през поддържаща терапия, за да се избегне влошаване на заболяването. Повишена емоционалност и агресия, както и външно потискане могат да изиграят лоша роля в отношенията с другите и да ви разстроят още повече. През този ден е по-добре да останете вкъщи, без да пречите на околните. Макар и без надежда за бърз успех, все пак добър ефект имат пречистващите процедури, почивката, както и всички дейности, които ви осигуряват отдих.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама