стрелец

Избери зодия:

25 ное

събота

Дава блянове и желание да избягате от ежедневната отегчителна работа. Бъдете внимателни с алкохола и лекарствата. Използван позитивно, този аспект може да увеличи вашата творческа активност и интуицията ви, а меди­тацията е добър начин да задвижите и двете. Сега, използвайки правилните думи, можете да очаровате почти всеки, но бъдете внимателни, защото другите могат да направят същото с вас.

Този ден дава възможност за повишена комуникация, чувствителност, близост в отношенията с близките ви. Ще изживеете незабравими мигове в общуването с любимия човек или семейството ви у дома. Можете да се забавлявате заедно, но не злоупотребявайте с алкохола и не пренебрегвайте духовните си ценности. 

Възможна е появата на нова романтична връзка. Тези дни сте склонни до голяма степен да идеализирате партньора си или съпруга/та и вашите отношения. Твърде оптимистичен поглед върху тях може да доведе до разочарование в бъдеще. Отделете време на децата, защото сега е добро време за насаждане на културни, религиозни и духовни възгледи. Перфектен ден за зачеване, както и за годеж, сватби, семейни тържества.

Денят се характеризира с хармония, изостряне на възприятията и благоприятен психологически фон, който би имал положително въздействие дори и при болни хора. Подобрява се обмяната на веществата в организма.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

реклама

Лични Хороскопи

10162