стрелец

Избери зодия:

10 дек

вторник

Възможни са материални разходи и загуби, голямо задлъжняване, които се дължат на вашата невъздържаност и нереалистично отношение към всичко. Въпреки това сте пълни с амбиция, но трябва да проявявате по-голяма отговорност. Ще се тревожите, че в живота ви има прекалено много дългове за плащане. Това е труден период за признаването на вашите постижения и напредък в кариерата, но с по–големи  усилия всичко е възможно.

Период, изпълнен с всякакви спънки и разочарования в семейството и личния живот. Чувствате желание за уединение, непоносимост към ежедневните ви контакти. Вашите професионални задължения пречат на развлеченията и обществения живот днес. Това може да означава прекъсване на романтични връзки, разделяне със съпруг или близък човек, развод. Но в някои случаи (особено за жените) може да означава появата на лична връзка с много по-възрастен мъж, както и укрепване на увлечение.

Тези дни са придружени от спад в жизнеността, издръжливостта и устойчивостта на тялото. Това е период на депресия и влошаване на много заболявания, особено тези, свързани с напредването на възрастта. Характерни са преследващи страхове и неразбираеми болки. Зъбите и тяхното лечение може да даде много неприятни изживявания и проблеми. Голяма вероятност за падане от високо, фрактури, рани и аварии. Може да станете жертва на злополука или природни бедствия. За жените този транзит може да означава също така всичко посочено по-горе по отношение на съпруг, баща, брат, шеф или любим човек.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама