стрелец

Избери зодия:

24 юни

понеделник

Представителите на най–оптимистичната и щедра зодия в кръга на животните в следващите две и половина години ще изпитат влиянието на Сатурн. Може би оптимизмът и безгрижието  им ще влязат в нормални граници, което за хората около тях ще изглежда почти като депресия, но за по-напредналите в духовно отношение е възможност за ново начало. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Ще проявявате прагматичен подход за решаване на бизнес проблеми. Внимание, хитрост и подценяване на състоянието на нещата няма да  се отразят благоприятно на бизнеса ви! Може да усетите невъзможност да се изразявате, да въвеждате прогресивни методи и идеи, да останете с впечатление, че някои хора и обстоятелства се опитват да изпитат вашето търпение, издръжливост и сдържаност.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Период, изпълнен с всякакви спънки и разочарования в семейството и личния живот. Чувствате желание за уединение, непоносимост към ежедневните ви контакти. Вашите професионални задължения пречат на развлеченията и обществения живот днес. В някои случаи, това може да означава прекъсване на романтични връзки, разделяне със съпруг или близък човек, развод. Но в някои случаи (особено за жените) може да означава появата на лична връзка с много по-възрастен мъж, както и укрепване на увлечение.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Тези дни са придружени от спад в жизнеността, издръжливостта и устойчивостта на тялото. Това е период на депресия и влошаване на много заболявания, особено тези, свързани с напредването на възрастта. Характерни са преследващи страхове и неразбираеми болки. Зъбите и тяхното лечение може да даде много неприятни изживявания и проблеми. Голяма вероятност за падане от високо, фрактури, рани и аварии. Може да станете жертва на злополука или природни бедствия. За жените този транзит може да означава също така всичко посочено по-горе по отношение на съпруг, баща, брат, шеф или любим човек.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама