стрелец

Избери зодия:

14 окт

понеделник

Представителите на най–оптимистичната и щедра зодия в кръга на животните в следващите две и половина години ще изпитат влиянието на Сатурн. Може би оптимизмът и безгрижието  им ще влязат в нормални граници, което за хората около тях ще изглежда почти като депресия, но за по-напредналите в духовно отношение е възможност за ново начало. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето. Денят е добър за сключване на сделки, подписване на договори и за оправяне на отношенията с влиятелни хора и институции. Може да възникнат нови  делови връзки, може да получите и финансова помощ за реализиране на нови проекти.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето. Успех в любовната сфера. Ще намерите романтични наслади и ще участвате в социални събития. Възможност за нестандартни приключения или отдаване на любовни приключения. Днес имате нужда от повече лична свобода, под внимание сте на приятелите си и искате да изпитате вълнуваща тръпка. Може да се срещнете с необикновени хора.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Един прекрасен ъгъл, който сключват планетите в небето. Транзитът се характеризира с известно увеличение в дейността на различни системи на тялото, но и повишаване на чувствителността на нервната система. Характеризира се повишено настроение, дори и за тежко болни хора. Един добър ден за зачеване.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама