стрелец

Избери зодия:

21 май

събота

Представителите на най–оптимистичната и щедра зодия в кръга на животните в следващите две и половина години ще изпитат влиянието на Сатурн. Може би оптимизмът и безгрижието  им ще влязат в нормални граници, което за хората около тях ще изглежда почти като депресия, но за по-напредналите в духовно отношение е възможност за ново начало. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Днес сте активни и уверени. Увеличаване на  физическата мобилност. Имате склонност към импулсивност, прибързани решения, необуздани финансови амбиции. Надпревара (често не е много здравословна) както по отношение на висшестоящите, така и по отношение на колеги и сътрудници. Стремеж към съвършенство и високи амбиции могат да ви провалят. Вие сте самоуверени, рязко защитавате интересите си, може да постигнете много с малко енергия, но и да увеличите правомощията си.

Любов

Вие сте активни и енергични в търсенето на удоволствия и контакти с противоположния пол. Нуждата от секс се увеличава значително и ще се отдадете на сексуални приключения. Жените обаче трябва да се пазят от сексуално насилие. Импулсивните действия са тенденция, изясняването на нещата може да ви разочарова от гледна точка на поддържането на мира и хармонията в семейството и в интимните отношения. Избягвайте агресивните действия по отношение на децата.

Здраве

Този аспект се характеризира с главоболие, наранявания по главата и лицето (дори когато се бръснете). Бъдете особено внимателни, когато използвате пиърсинг остриета. Пазете се от наранявания, изгаряния, нападения, изнасилвания. Избягвайте битки, положете грижи и внимание. Този период е добър за спорт, тъй като се увеличава физическата активност. Понякога транзитът означава зъбна болка или необходимост от изваждане на зъб. Увеличава се и сексуалната активност.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама