стрелец

Избери зодия:

30 ное

понеделник

Увеличава се чара и физическата привлекателност, която може успешно да използвате в контакта с другия пол, независимо дали са партньори, началници, подчинени или колеги. Склонни сте да обръщате повече внимание на външния вид. Това дори може да ви отклони от бизнеса.

Периодът е благоприятен за въздействие върху обществеността, за увеличаване на популярността и влиянието. Вероятност за успех и извличането на печалба. Чувствайте се свободни да инвестирате капиталите си. Определена част от бюджета ще бъде изразходван за закупуване на красиви вещи, бижута, за развлечения. Поради това е възможно да превишите бюджета си.

Периодът е благоприятен за общуване с противоположния пол, ангажираност, сватби, тържества и семейни тържества. Привлечени сте от романтични партньори, възможно е и да са повече от един. Внезапна любов - от пръв поглед. Не забравяйте, че любовта към приключенията и аферите с непознати партньори може да доведе до болести, предавани по полов път.

През този период ще почувствате добро настроение, увеличена умствена и физическа енергия, прилив на жизненост, която, разбира се е с благоприятен ефект върху здравето, дори при много болни хора. Периодът е благоприятен за закаляващи процедури, лечение на настинка, гърлото и ставите, както и на половите органи и бъбреците. Подходящи са всички видове дейности за отдих, умело съчетани със забавление и фитнес, лечебни интервенции. Изключително благоприятен период  за зачеване. По време на полов акт трябва да внимавате за болести, предавани по полов път.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама