стрелец

Избери зодия:

28 яну

събота

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система, гледани от Земята, образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои, например Венера и Меркурий, отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите - десет. Затова може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци /с изключение на лунните/ и възможностите, които те дават продължават също толкова дълго. РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това колко точен е съвпадът на аспекта с лична планета.   

Представителите на най–оптимистичната и щедра зодия в кръга на животните в следващите две и половина години ще изпитат влиянието на Сатурн. Може би оптимизмът и безгрижието  им ще влязат в нормални граници, което за хората около тях ще изглежда почти като депресия, но за по-напредналите в духовно отношение е възможност за ново начало. Днес звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от  12 - 22 декември.

Бизнес

Не изпадайте в неловко положение. Премерените рискове са приемливи; слепият оптимизъм не е, защото късметът стига дотук. Дори в този случай аспектът може да дава знак за нещо хубаво, което иначе изглежда като нещо трудно, а също така може да показва макси­мално добър късмет, когато е сред група от трудни аспекти.

Любов

Дисхармония в личните и семейните отношения, раздор с другите. По принцип дисхармонията е причинена от прекомерните ви претенции по отношение на признанието на вашата личност и качества. Избягвайте прояви на догматизъм и ограничения в отношенията, обърнете внимание на детайлите. През този период може да се разочаровате от липсата на дипломация в отношенията с вашия партньор.

Здраве

Влошаващо се здравословно състояние. Може да има дискомфорт в черния дроб. Претоварването му може да повлияе на функцията на сърдечно-съдовата система. Трябва да се избягва преяждане, ограничавайте и пиенето. При пациенти с хронични заболявания на черния дроб и жлъчните пътища е възможно да бъде достигната критична точка. Да не се влиза в ситуации, опасни за живота. Пазете се от злополуки, пожари, битки, избягвайте сблъсъци с органите на реда.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама