козирог

Избери зодия:

04 юни

неделя

Представителите на най-авторитетната и консервативна зодия доста дълго ще са под влияние на най-стресиращата планета Плутон, но разбира се, нещата отново зависят от духовното равнище на човека. За някои това е ново начало, за други е изпитание. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Възможни са опити от страна на ваши неприятели да ви оказват активно въздействие. През периода са актуални отношенията на много равнища. Колкото по-бързо потушите проблемите  в сферата на бизнеса – толкова по-добре. Възможни са материални загуби. Ще имате сблъсък с волеви, активни хора – внимавайте. Бъдете внимателен при поява на обществени места.

Любов

Този транзит се характеризира със значително увеличаване на сексуалната енергия и желание. Това ще бъде водещ мотив за поведението ви  в отношенията. Ще имате желание да завоювате водеща позиция и в личните взаимоотношения, и с приятелите си. Ще търсите приключения. Възможни са ревност и агресия, както и проява на други права на собственост във връзката. Може да усетите нова вълна в романтичните отношения и да промените старите отношения. Има възможност за раздяла, дори за развод. При жените има вероятност за криза в брака. Бъдете внимателни в общуването с деца:  може  да им въздейства положително. По-добре да се откажете от  церемонии и обяснения във връзката. Има възможност за зачеване.

Здраве

Повишена тревожност. Хората, които водят пасивен живот нямат идея как да използват внезапно увеличилата им се енергия. Трябва да бъдат внимателни в ежедневието и в ситуации, свързани с обществения транспорт. Избягвайте криминални места и обстоятелства. Възможни са енергии с магически ефект, насочени към вас, а вашите лични енергии ще увеличат мощността си. Жените трябва да се пазят от сексуално насилие. Хората развиват огромен прилив на сексуална енергия и желание. Възможност за зачеване.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама