козирог

Избери зодия:

28 юли

сряда

Представителите на най-авторитетната и консервативна зодия доста дълго ще са под влияние на най-стресиращата планета Плутон, но разбира се, нещата отново зависят от духовното равнище на човека. За някои това е ново начало, за други е изпитание. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Сега на преден план излизат проблеми с властта, дори да е трудно да определите защо се е появил сблъсък с егото. Анали­зирайте мотивите си, за да разберете дали вие сте източник на проблема, който може да се корени в самооценката ви, и избягвайте общуване с контролиращи хора. Също така използвайте здравия разум и стойте да­леч от места и потенциални ситуации, където можете да станете обект на физическо нараняване.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Този транзит се характеризира със значително увеличаване на сексуалната енергия и желание. Това ще бъде водещ мотив за поведението ви  в отношенията. Ще имате желание да завоювате водеща позиция и в личните взаимоотношения, и с приятелите си. Ще търсите приключения. Възможни са ревност и агресия, както и проява на други права на собственост във връзката. Може да усетите нова вълна в романтичните отношения и да промените старите отношения. Има възможност за раздяла, дори за развод. При жените има вероятност за криза в брака. Бъдете внимателни в общуването с деца:  може  да им въздейства положително. По-добре да се откажете от  церемонии и обяснения във връзката. Има възможност за зачеване.

 ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Повишена тревожност. Хората, които водят пасивен живот нямат идея как да използват внезапно увеличилата им се енергия. Трябва да бъдат внимателни в ежедневието и в ситуации, свързани с обществения транспорт. Избягвайте криминални места и обстоятелства. Възможни са енергии с магически ефект, насочени към вас, а вашите лични енергии ще увеличат мощността си. Жените трябва да се пазят от сексуално насилие. Хората развиват огромен прилив на сексуална енергия и желание. Възможност за зачеване.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама