козирог

Избери зодия:

14 окт

понеделник

Представителите на най-авторитетната и консервативна зодия доста дълго ще са под влияние на най-стресиращата планета Плутон, но разбира се, нещата отново зависят от духовното равнище на човека. За някои това е ново начало, за други е изпитание. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето,  Готови или не, промяната идва, наред с елемент на не­зависимост, който посочва промяна в светогледа ви. Дори и в хороскопа си да имате подчертаване на фиксираните знаци, най-добрият избор е да приветствате промяната и дори още по-добре, вие да я започнете. Това ще увеличи шансовете, които през този период ще бъдат предимно по­зитивни и просветляващи. Все пак направете така, че да вземете пред­пазни мерки, като контролирате характера си и избягвате инциденти.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Внезапно объркване в личния ви живот, в любовните и семейните отношения. Възможна е кавга с приятели. Може да настъпи внезапно желание за смяна на съпруга или партньора. Вие сте привлечени от ново усещане, романтични срещи и светски забавления.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Пакостлив ъгъл, който сключват планетите в небето, Много слаб ден. Прекомерна тревожност и излишни вълнения. Чувствата ферментират и това води  до превъзбуждане на нервната система и нарушения на сърдечния ритъм. Ще влияе отрицателно дори при здравите хора. Опасност от нервни припадъци, инфаркти и инсулти. Може да се появи нова болест или рязко да се влоши  вече налична. Трябва да бъдете много внимателни, защото съществува опасност от злополуки, наранявания, телесни повреди, токови удари и експлозии. Опасност от спонтанен аборт при бременните.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама