козирог

Избери зодия:

10 дек

вторник

Силата и енергията са централни теми, независи­мо дали сте от даващата или получаващата страна. Бъдете инициативни, ако се чувствате хванати в капан в трудна ситуация у дома, на работата или в приятелство или романтична връзка, и не се поддавайте на ма­нипулация. Също така можете да използвате този аспект за позитивна лична трансформация, например като промяна на отношението и въз­гледите си, или за здравословен начин на живот, който включва хранителен режим, физически упражнения и позитивни разговори със самите вас.

Този транзит се характеризира със значително увеличаване на сексуалната енергия и желание. Това ще бъде водещ мотив за поведението ви в отношенията. Ще имате желание да завоювате водеща позиция и в личните взаимоотношения, и с приятелите си. Ще търсите приключения. Възможни са ревност и агресия, както и проява на други права на собственост във връзката. Може да усетите нова вълна в романтичните отношения и да промените старите отношения. Има възможност за раздяла, дори за развод. При жените има вероятност за криза в брака. Бъдете внимателни в общуването с деца: може да им въздейства положително. По-добре да се откажете от церемонии и обяснения във връзката. Има възможност за зачеване.

Повишена тревожност. Хора, които водят пасивен начин на живот нямат идея как да използват внезапно увеличилата им се енергия. Трябва да бъдат внимателни в ежедневието и в ситуации, свързани с обществения транспорт. Избягвайте криминални места и обстоятелства. Възможни са енергии с магически ефект, насочени към вас, а вашите лични енергии ще увеличат мощността си. Жените трябва да се пазят от сексуално насилие. Хората развиват огромен прилив на сексуална енергия и желание. Възможност за зачеване.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама