козирог

Избери зодия:

16 фев

събота

Искам да обясня какво представляват дневните транзити. Всеки момент в небето десетте планети в Слънчевата система, гледани от Земята, образуват ъгли помежду си. Тези ъгли са хармонични и нехармонични. Хармоничните ъгли дават добри възможности в живота ни, а нехармоничните - някакви изпитания. Всеки ден разглеждам какви ъгли сключват различните планети и какви влияния имат върху нас. Всяка планета отговаря за определен знак, но някои, например Венера и Меркурий, отговарят за два знака, тъй като зодиите са дванадесет, а планетите - десет. Затова може да има повторение в тенденциите при някои зодии. Аспектите продължават по няколко дена, седмици и дори месеци /с изключение на лунните/ и възможностите, които те дават продължават също толкова дълго. РАЗБИРА СЕ, ВОДЕЩИ В ЖИВОТА НИ СА ЛИЧНИТЕ ТРАНЗИТИ, но общата картина в небето влияе на всички ни повече или по–малко в зависимост от това колко точен е съвпадът на аспекта с лична планета.   

Представителите на най-авторитетната и консервативна зодия доста дълго ще са под влияние на най-стресиращата планета Плутон, но разбира се, нещата отново зависят от духовното равнище на човека. За някои това е ново начало, за други е изпитание. Днес звездите вещаят:

Аспекта влияе на всички родени в знака, но най - силно ще го усетят родените от 11 – 21 януари.

Бизнес

Весели, оптимистично настроени, не се колебаете, с желание за сътрудничество, правене на творчески планове. Успешен момент за шоу-бизнес, спонсорство, търсене на покровителство. Склонност към екстравагантност. Можете да разчитате на финансова помощ, подкрепа и разбиране от началници и колеги. Периодът е благоприятен за бизнес посещения и  откриване на нов бизнес.

Любов

По-добре да използва своята страст към красотата и желанието да се забавлявате като посещавате театри, изложби, концерти. Обърнете внимание и на децата. Вашият бюджет може да бъде намален от скъпа покупка, но можете да очаквате подаръци. Вие сте добър и внимателен към другите, и си отваряте врати във висшето общество. Ще имате нови любовни или бизнес контакти с противоположния пол. Този ден правите добро впечатление.

Здраве

През този период ще почувствате добро настроение, увеличена умствена и физическа енергия, прилив на жизненост, която, разбира се, е с благоприятен ефект върху здравето, дори при много болни хора. Периодът е благоприятен за закаляващи процедури, лечение на настинка, гърлото и ставите, както и на половите органи и бъбреците. Подходящи са всички видове дейности за отдих, умело съчетани със забавление и фитнес, лечебни интервенции. Ултравиолетовите бани дават естествен тен и много здраве в този момент. Изключително благоприятен период  за зачеване. По време на полов акт трябва да внимавате за болести, предавани по полов път.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама