козирог

Избери зодия:

21 апр

неделя

Представителите на най-авторитетната и консервативна зодия доста дълго ще са под влияние на най-стресиращата планета Плутон, но разбира се, нещата отново зависят от духовното равнище на човека. За някои това е ново начало, за други е изпитание. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Служебните задължения ще са  удоволствие за вас. Това наистина е един от най-хубавите дни от годината. Ще бъдете в състояние да приложите много творчески инициативи и проекти, които ще имат дългосрочна и успешна реализация. Не пропускайте шанса си! Ще се увеличи желанието ви за лидерство и ще завоювате водещи позиции. Може да очаквате помощ, подкрепа и покровителство. Контактите с официални лица носят осезаеми резултати.

Любов

Приливът на сърдечност, добра воля и приятелско отношение ще ви помогне да се отървете от дългогодишен конфликт с близки или членове на семейството. Използвайте този ден за хармонизиране на отношенията със съпруга, децата или любим човек. Щастлив ден за забавления, приятно прекарване сред повече хора и участия в обществени мероприятия. Повишена сексуална активност.

Здраве

Ще почувствате хармонията на духа и тялото. Този следобед е подходящ за пречистване или (ако е необходимо) за започване на лечение - ще доведе до добри резултати. Увеличена жизненост, енергия, активност. Вземете участие в спортни и фитнес занимания. Общуването с децата и близките до голяма степен ще ви зареди с енергия и настроение.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама