козирог

Избери зодия:

23 апр

вторник

Представителите на най-авторитетната и консервативна зодия доста дълго ще са под влияние на най-стресиращата планета Плутон, но разбира се, нещата отново зависят от духовното равнище на човека. За някои това е ново начало, за други е изпитание. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Вие сте щастливи, надеждни и ентусиазирани, го­тови да се възползвате почти от всяка възможност, която се изпречи на пътя ви. Но не изпадайте в неловко положение. Премерените рискове са приемливи; слепият оптимизъм не е, защото късметът стига дотук. Дори в този случай аспектът може да дава знак за нещо хубаво, което иначе изглежда като нещо трудно, а също така може да показва макси­мално добър късмет, когато е сред група от трудни аспекти.

Любов

Дисхармония в личните и семейните отношения, раздор с другите. По принцип дисхармонията е причинена от прекомерните ви претенции по отношение на признанието на вашата личност и качества. Избягвайте прояви на догматизъм и ограничения в отношенията, обърнете внимание на детайлите. През този период може да се разочаровате от липсата на дипломация в отношенията с вашия партньор.

Здраве

Влошаващо се здравословно състояние. Може да има дискомфорт в черния дроб. Претоварването му може да повлияе на функцията на сърдечно-съдовата система. Трябва да се избягва преяждане, ограничавайте и пиенето. При пациенти с хронични заболявания на черния дроб и жлъчните пътища е възможно да бъде достигната критична точка. Да не се влиза в ситуации, опасни за живота. Пазете се от злополуки, пожари, битки, избягвайте сблъсъци с органите на реда.

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама