козирог

Избери зодия:

24 юни

понеделник

Представителите на най-авторитетната и консервативна зодия доста дълго ще са под влияние на най-стресиращата планета Плутон, но разбира се, нещата отново зависят от духовното равнище на човека. За някои това е ново начало, за други е изпитание. Днес звездите вещаят:

Бизнес

Благодарение на вашата щедрост ще получите подкрепа от колеги, партньори, началници и високопоставени длъжностни лица. Повишава се доверието към вас, може да разчитате на възход и внимание. Един добър период за самостоятелна работа. Отделете средства за благотворителност, помогнете на нуждаещите се, на църквата, това ще ви се върне стократно. Щастливи дни за пътуване, отговорни изказвания, преговори, за сделки, договори, подписване на важни документи, за уреждане на юридически формалности, за отваряне на нови предприятия или преструктуриране на старите.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Любов

Благоприятно време за решаване на лични и семейни проблеми. Ще почувствате щедростта на партньора (съпруга) и членовете на семейството. По-стари роднини и родителите на съпруга ще реагират положително на действията ви и ще помогнат при решаването на проблеми. Този период е добър за обяснения, ангажименти, сватби, както и за семейни тържества и чествания. Вие ще се насладите разумно на развлечения и хобита. Отделете повече внимание на децата като им помагате в развитието им, в образованието и ги учите на добри маниери. Засилено търсене на романтични и сексуални партньори.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Периодът е придружен от весел дух, физическа и психическа издръжливост. Трябва да се избягват преяждането и прекомерно търсене на удоволствия. Особено важно е в тези дни да не се претоварват черния дроб и сърцето. Пациенти с чернодробно заболяване получават облекчение, затова е добре този транзит да се използва за започване на лечение на заболявания на черния дроб. Обикновено тези дни са проблемни при наддаване на тегло. Жените в напреднала бременност може да започнат намаляване на труда. Периодът е благоприятен за зачеване.

ПОРЪЧАЙТЕ ВАШИЯТ ПОДРОБЕН ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК!

Здраве

Любов

Късмет

Работа

Лични Хороскопи

реклама