стрелец

Избери зодия:

Ето вече сме в средата на зимата. Малък Сечко се е развихрил. Навън всичко се е свило от студ и бърза да се прибере на топло. За представителите на зодия Стрелец нещата са повече от много добри. Уран трайно си дава късмет на родените във второто и третото десетдневие на знака. На зодията благоприятно влияят  Слънцето и Марс. За това през февруари вие Стрелци, може да очаквате промени в живота, особено по отношение на личните взаимоотношения. Ще имате късмет в контактите с противоположния пол. Момента е благоприятен за сключвате на брак и раждане на деца. Ще се чувствате уверени, може да направите решителни стъпки, не само в личния живот, но също така и професионалната сфера. Ако до сега сте проявявали някаква предпазливост и сте проявявали търпение най-накрая ви чакат звездни часове и в един миг ще подобрите качеството си на живот.

В началото на февруари може да покажете упоритост и постоянство, но по този начин ще може да преодолеете дори и неочаквани препятствия. Може да бъдете прекалено емоционални, но  все пак бъдете по внимателни към чувствата на другите. Възможно е да имате желание за състезаване, това може да застрашава романтичните отношения в семейството. През този период, звездите ви препоръчват да запазите спокойствие и дори безразличие в някои напрегнати ситуации. Опитайте се да  потърсите за случващото се  причините в себе си. В бизнес живота, успех ще имат онези представители на вашия знак, които внимателно обмислят действията си.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Стрелец. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни

Лични Хороскопи

реклама