стрелец

Избери зодия:

Месец май, най - хубавия месец на годината. Всичко се е раззеленило…Цъфнали цветя, дръвчета, жужат пчелички, добро настроение…

За Вас, Стрелци, ретроградния Плутон в Козирог, ще повлияе силно на волята и характера Ви. През май ще бъдете много устойчиви и упорити в постигането на своите цели, което ще Ви даде възможност лесно да постигнете желания резултат. Вашите стрели ще проникват във всички сфери на живота и ще  ударите точно целта. През този период, ако проявите инициатива, нещата ще се развият във Ваша полза, но въпреки това трябва внимателно да преценявате възможностите. Ако възникнат проблеми няма да се откажете от намеренията си, а с още по-голям ентусиазъм ще работите по случая. Звездите Ви съветват, да не се ръководите само от желанията си и да сте по - умерени в амбициите. Ще бъдете в състояние да намерите точната цел в живота, ако упорите търсите отговора на този въпрос.

В началото на месеца, този период може да се нарече творчески, защото изцяло ще бъдете погълнати от професионалната си дейност и там ще покажете изключителен талант. Това е добър момент за тези от Вас, които се занимават с изкуство: архитекти, дизайнери, модни дизайнери, фризьори, художници, писатели, поети, занаятчии. Независимо от възможните успехи, периода е доста сложен и трябва да се опитате да завършите всичко започнато, само тогава може да разчитате на финансова и морална подкрепа. Тези от Вас, които не могат да завършат нещата в срок, ще трябва да помолят за помощ, така ще намерят изход от всяка трудна ситуация.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Стрелец. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама