козирог

Избери зодия:

Вече ни приеха успешно в лятото и то по най - мързеливия начин – без наша заслуга… ей така, докато сме в нета...   Вече е горещо. Повечето Козирози търсят място  по-близо до вентилатори и климатици - това време не им е от най - комфортните. Затова мислят вече за море и как ще се разхлаждат… за всичките му мидички, вълнички. Някои от родените под знака вече може да си джапат във водата, други, останали по работните места тайно им завиждат, като мислят, че са по- щастливи от тях, но дали е така… какво става горе в небето и какви възможности дават звездите?

През юли, Вие  Козирози, трябва по – задълбочено да преосмислите работата си, ценностите си и изобщо добре е да се замислите за смисъла на живота. Обърнете внимание на  старите проекти, които не сте довели до своя логичен край. През този период ще се увеличат контактите Ви, няма да имате нужда от много усилия за бързо и качествено решаване на проблемите.  Възможно е нещата да не се решат веднага, а да има някакво забавяне, свързано с обработката на документи и преговори. Все пак, ако се придържате  твърдо към дисциплината, което не е трудно за Вас, значителна част от изненадите, могат да бъдат избегнати.

През първите десет дена на юли е благоприятен период за създаване на нови бизнес отношения, които ще Ви помогнат да разширите бизнеса и да се качите по стълбичката, която води към по - висока позиция. В началото на месеца е  благоприятен момент за предприемане на дълго пътуване, което да е свързано с подписване на изгоден договор, за обсъждане на непосредствените перспективи и поемане на нова посока. Финансовото Ви положение ще бъде стабилно. Може да имате възможност за връщане на стари дългове. Това не е благоприятен момент за  издатели, писатели и учители. Възможно е трудност при представянето на своите мисли, както устно, така и писмено, което може да доведе до сериозни грешки и липса на вдъхновение.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Козирог за месец юли. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти, а те се активират от чувствата ни.

На добър час

Астролайф

Лични Хороскопи

реклама