козирог

Избери зодия:

Месец ноември е добър период за зодия Козирог, независимо, че навън е доста тъжна картинка. Изпопадали листа… вятър вее… 

Но какво става през ноември при Козирозите? Много добър старт…

За представителите на зодия Козирог, независимо от студеното време навън, се чувстват като риба във вода. Те издържат на студ, ограничения и каквото ви дойде на ума.

Още от самото начало на ноември всички Козирози и Козирожки имат силната подкрепа на Слънцето и Юпитер. Там където Юпитер хармонично огрява, там има възможност за късмет.

Вие Козирози през ноември ще постигнете успех, но за това ще ви са наложи да положите много усилия, време и енергия. Най-важно за вас в този момент  „ не да хващате бика за рогата", не критикувайте случващото се колкото и да ви се иска, а да потърсите възможен компромис. Това не е невъзможно за вас, тъй като е основно качество на зодията ви. Въпреки препоръките, трябва да намерите мярката, за да не отидете в другата крайност и да пренебрегвате собственото си мнение, заради другите хора. Ако всичко е наред Юпитер, лесно ще ви даде престижна позиция и ще може да възстановите мира и разбирателството дори и в семейството.

В началото на ноември, обърнете внимание на здравето си, тъй като напрежението на което сте подложени, може да го разклати. Слънцето  е в знак Скорпион, което означава, че няма по-подходящ момент за това. Звездите ви препоръчват да отидете на фитнес, плуване, йога, но отново не изпадайте в крайности, за да избегнете силния физически стрес, защото това може да влоши състоянието на здравето, а е възможно да се стигне и до конфликт. В семейния живот ще надделее мира и взаимното разбирателство, което също ще ви помогне да се съсредоточите в работата си и да отпусне нервната ви система. Началото на ноември е добре да обърнете внимание за възстановяване реда в къщи и в мислите си. За вас през периода е изключително противопоказно влизате в спор с непознати.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Козирог. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама