везни

Избери зодия:

Ето вече сме в средата на зимата. Навън всичко се е свило от студ и бърза да се прибере на топло. За представителите на зодия Везни това е  подходящ момент и изобщо не им влияе студеното време. Слънцето е в приятелската въздушна зодия Водолей и раздава добри възможности и късмет на всички родени през второто и трето десетдневие на знака. Но за съжаление Венера, Меркурий и Плутон са се съюзили в Козирог и саботират родените Везни по много неприятен начин. Все пак за , вас Везни, февруари може да създаде условия за значителни промени в професионалния ви живот и всички обстоятелства ще са благоприятни за това. Благоприятното положение на звездите ще омекоти събитията, които биха могли да бъдат пречка за вас и по този начин ще имате възможност да реализирате намеренията и плановете си. През този период ще бъдете в състояние да постигнете успех, но с уговорката, ако успеете да намерите подкрепа от ръководството или близките си. Всички решения, взети през този месец, трябва внимателно да обмисляте, в противен случай всички ваши планове може да не се реализират. Някои от вас, може да проявят упоритост и няма да спрат дори и да се натъкнат на непреодолими препятствия. Не се съмнявайте в своите способности, ще успеете да направите всичко дори и от първи път.

В началото на февруари вие Везни, открито ще се изправите срещу съперници и конкуренти, което ви доведе до реализация на целите ви. През февруари Слънцето е в зодия Водолей и вашата амбиция ще се увеличи. Ще имате възможност за лични постижения, повечето от това което правите ще има положителен резултат, това ще увеличи вашия авторитет и самочувствие. Няма да се колебаете дълго време, няма да се поддавате на съмнения, ще знаете че сте прави, ще бъдете уверени въпреки недоволството на другите. Благодарение на вашата воля и способности ще издържите на ветровете на живота, ще сте в състояние да реализирате за себе си нов живот, ново професионално направление и бързо ще реализирате своите цели във всички области.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Везни. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама