везни

Избери зодия:

Месец май, най - хубавия месец на годината. Всичко се е раззеленило…Цъфнали цветя, дръвчета, жужат пчелички, добро настроение…

За Вас Везни, през май ретроградния Плутон в Козирог, силно ще въздейства върху професионалните и личните Ви качества. Навсякъде ще бъдете в центъра на вниманието, ще сте в състояние да постигнете голям бизнес успех. Няма да спирате нито за момент, така ще имате възможност да се утвърдите и ако имате желание да създадете  собствен бизнес или да разширите вече съществуващия, сега е момента. Ще демонстрирате отлични организационни умения, ще сте в състояние да се заобиколите с голям брой хора, лесно ще привличате около себе си не само колеги, но и конкуренти. Единственият недостатък на този период е прекалената емоционалност, но дори и в тези ситуации, ще се държите с достойнство.

В началото на май Нептун в Риби, за Вас Везни, ще бъде благоприятен момент за хармонизиране на мислите и чувствата. Ще  почувствате, че сте способни да помогнете на другите хора. Ще имате желание за контакти. Въпреки психологическата нестабилност, ще показвате постоянство, и ще успеете да намерите точния баланс в душата си. Може постоянно да се съмнявате във взетите решения, за това трябва да укрепите самочувствието си и по този начин ще отворите нови възможности за себе си. В професионалното отношение  ще покажете постоянство и търпение,  които ще Ви дадат възможност да се фокусирате върху решаване на най-важните проекти.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Везни. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама