скорпион

Избери зодия:

Вятърът разпилява жълти листата по земята. Щъркелите и пойните птички вече са в топлите страни. Може би някъде е малко тъжно без техните песни, но така е в природата… но все пак това е най- силния период за ровените в знака на Скорпион

През ноември, вие Скорпиони, ще сте под силното влияние на Юпитер, който току - що е влезнал във вашата зодия и ще усетите неговата сила. Това ще ви даде възможност лесно да маневрирате при трудни обстоятелства, но трябва да избягвате агресията и нетолерантността. Вие ще разчитате, както винаги  на собствените си усилия, особено в професионалната сфера. Творческият ви импулс ще се увеличи и ще ви отвори пътя към успеха, но за да спечелите ще се наложи да положите големи усилия. Не се притеснявайте силната ви воля ще ви заведе в правилната посока, но понякога може да ви попречи на изпълнението на конкретни планове. В тези случаи ще трябва да намалите малко амбициите си, за да имате успех.

В началото на месеца е важно да контролирате емоциите си, за да избегнете нежелани конфликти. Във всички области на живота ще имате успех, ако насочвате правилно силата на волята си. Ако намерите начин да балансирате емоциите си, ще намерите подход към решаването на неотложните проблеми. През този период, ще разберете какви възможности за растеж имате в кариерата си, но определени обстоятелства биха могли да ви попречат да виждате точната информация в многото събития. Личните качества и способности, ще ви помогнат да се справите с всички негативни обстоятелства.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Скорпион. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама