скорпион

Избери зодия:

Вече ни приеха  успешно в лятото и то без някакво специална заслуга. Дори най -  горещите дни предстоят през юли. Караме я повече на вентилатор, а който може – на климатик. Мислим си за морето с всичките му подробности. Някои Скорпиони и Скорпионки, може да си джапат във водата и добре, че си джапкат, защото това е подходящото време за море на всички водни знаци, но какво става горе в небето и какви възможности дават звездите?

През юли, Вие Скорпиони, ще имате благоприятни възможности за възстановяване на вътрешната хармония, както и да подновите стари връзки. В личните отношения може да очаквате стабилност, ако спазвате  съвета на звездите  да бъдете по-умерени в желанията си и да не преследвате мимолетни страсти. Настроението Ви ще е стабилно и останалите хора ще могат да разчитат на Вас. През целия месец може да очаквате творчески и професионални успехи. Повишеният Ви оптимизъм ще Ви помогне бързо да решите и най-сложните проблеми. Разкриване на творческия Ви потенциал ще има благоприятен ефект върху взаимоотношенията в обществото и семейството. В стремежа си да угодите на другите, внимавайте да не загубите индивидуалността си. Трябва  да бъдете по-практични, а не само да мечтаете да реализирате творческите си идеи в действие.

В началото на юли, финансовите Ви възможности ще бъдат стабилни. Това ще Ви даде възможност да инвестирате в бизнес проекти и интересни идеи. Това е добър период за сключване на дългосрочни договори и споразумения, които ще ви донесат добра печалба. В допълнение, може да имате приятна изненада под формата на бонуси или връщане на стари дългове.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Скорпион за месец юли. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти, а те се активират от чувствата ни.

На добър час

Астролайф

Лични Хороскопи

реклама