скорпион

Избери зодия:

Горещото време, горещата любов, който е имал късмет да я срещна през горещите месеци, бавно преминават… но така е Слънцето се движи по график и там знаем, че няма привилегировани, на друго място го очакват с големи горещи надежди, които не трябва да разочарова.

През септември вие Скорпиони, ще сте под силното влияние на Меркурий и ще усетите неговата сила. Това ще ви даде възможност лесно да маневрирате при трудни обстоятелства, но трябва да избягвате  агресията и нетолерантността. Ще разчитате както винаги  на собствените си усилия особено в професионалната сфера. Творческият ви импулс ще се увеличи и ще ви отвори пътя към успеха, но за да  спечелите ще се наложи да положите големи усилия. Не се притеснявайте силната ви воля ще ви заведе в правилната посока, но понякога може да ви попречи на изпълнението на конкретни планове. В тези случаи ще трябва да намалите малко амбициите си за да имате успех.

В началото на септември за вас Скорпиони, е важно да контролирате емоциите си, за да избегнете нежелателни конфликти. Във всички области на живота ще имате успех ако насочвате правилно силата на волята си. Ако намерите начин да балансирате емоциите си, ще намерите подход към решаването на неотложните проблеми. През този период, ще разберете какви възможности за растеж имате в кариерата си, но определени обстоятелства биха могли да ви попречат да виждате точната информация в многото събития. Личните качества и способности, ще ви помогнат да се справите с всички негативни обстоятелства.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Скорпион. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама