скорпион

Избери зодия:

Вятърът разпилява жълти листата. Щъркелите и пойните птички вече са в топлите страни. Може би е малко тъжно без техните песни, но така е в природата… 

През октомври, Вие Скорпиони, може да смените начина си на действие. Много от Вас ще почувстват невероятен прилив на енергия, това ще Ви даде възможност да бъдете по-упорити в постигането на целите си. Други обратното, може да изпаднат в  летаргия и апатия и биха предпочели да бездействат. Този период е подходящ за внимателно планиране на бъдещето, както и преосмисляне на  грешки в миналото. Ако животът Ви не се развива както сте очаквали,  мислено се върнете и преосмислете минали значими ситуации. Направете си нужните изводи, за да не правите същите грешки. През този период трябва да поемете пълна отговорност за живота си. Трябва да вземете сами решения и да не разчитате на другите.

Първите десет дена на октомври, в професионалния Ви живот е възможен двусмислен период. Тези от Вас, които са на ръководни позиции, може да използват пасивни - агресивни методи за манипулиране на подчинените и бизнес партньорите си. Звездите не Ви съветват да го правите, защото рискувате да загубите доверието на другите, като справедлив лидер или коректен партньор. Ако разчитате на честната игра ще се проявяват нови проекти и тенденции. Вашите бизнес контакти и бизнес сделки обещават да се развиват доста успешно. Това също е добро време за творческите професии, здравни работници и учители.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Скорпион. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

На добър час от екипът на ASTROLIFE.BG!

 

Лични Хороскопи

реклама