телец

Избери зодия:

Вие Телци, през януари не се изненадвайте ако попадате в екстремни и противоречиви състояния, което може да включва целия диапазон от радост до тъга, от смях до сълзи. Всичко това може да ви се случва дори в един ден. Не се притеснявайте, не само няма да бъдете ощетени, а това ще ви помогне за бързото ви развитие в духовно отношение. Това духовно развитие ще се отрази както в лично, така и  кариерно отношение. Ако успеете да си направите правилен извод за случващото се, това ще ви направи по-мъдри. Този период ще е доста кратък, за това бъдете нащрек, за да не пропуснете добрите възможности за духовно израстване. Ако сте вече от ангажираните Телци, не бъдете твърде взискателни към половинката си, тъй като това може  да провокира конфликти в отношенията ви. За да не си разваляте настроението и впечатлението един от друг, направете опит да загладите грубите ръбове и не изразявайте емоциите си по агресивен начин.

Не се изненадвайте ако още в началото на януари усетите мощен прилив на енергия. В този момент разчитайте повече  на интуицията си, тя няма да ви подведе. Въпреки това през този период, може да имате изострено чувство за практичност и подобряване на паметта. Възможно е да се реализират повече от вашите очаквания. Ще защитавате самоотвержено професионалните си убеждения и своята гледна точка и всички въпроси ще се решат от само себе си. Ще имате твърдо становище и това няма да ви позволи да направите фатална грешка. През януари ще живеете общо взето в хармония и не се очакват екстремни ситуации.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Телец. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама