телец

Избери зодия:

Ето вече сме във владение на Малък Сечко. За представителите на зодия Телец началото на месеца е свързано с много противоречиви енергии и доста изпитания.

Вие Телци, като представители на най - целенасочения знак през февруари ще бъде в състояние да намерите своята цел в живота. През този период, няма да действате шаблонно, а ще търсите творчески и интелектуален начин за решаване на проблемите. Ще имате много възможности на разположение и със сигурност ще ги използвате по най - благоприятния за вас начин. Нещата ще се случват без да влагате големи усилия и енергия и ще имате реални резултати. Вродената дипломатичност ще ви помогне за установяване на дългосрочни бизнес контакти и сключване на взаимноизгодни сделки. По този начин звездите ще ви открият пътя към обещаващо професионално бъдеще. Вие не трябва да създавате допълнителни пречки, чрез съмнения и колебания.

В началото на февруари е възможно да подновите контакти със стари колегите или организации. Вашият успех в някаква степен зависи от благоприятния психологически климат в екипа в който работите, а вие ще бъдете ключът за добрите отношения в заобикалящата ви бизнес среда. Ще покажете високи интелектуални способности, които ще ви осигурят развитието, но за да се случи всичко както вие желаете, добре е да се подсигурите и да вземете навременни превантивни мерки. През този период ще виждате перспективи, дори и в неблагоприятни ситуации, в които ще се адаптирате лесно и бързо ще взимате важни решения. Що се отнася до личните взаимоотношения, там нещата може да се забавят, ако имате амбициозни лични планове, решението им е по–вероятно да се отложи във времето.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Телец. Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

Лични Хороскопи

реклама