телец

Избери зодия:

Телец

Вятърът разпилява жълти листата. Щъркелите и пойните птички вече са в топлите страни. Може би е малко тъжно без техните песни, но така е в природата… 

За вас Телци, през месец октомври всичко ще се променя под влиянието на Венера. Тази планета Ви дава гъвкавост на мисленето и способност бързо да се адаптирате към живота. За това, не се изненадвайте, ако ситуациите, в които попадате се променят в момента. Звездите Ви съветват да не изчаквате и бързо да реагирате на случващото се, което може да противоречи и на натурата ви, за да не пропуснете добрите възможности. Да, чудесно е да имате добри възможности, но за да успеете, е необходимо упорита работа и бързо да преценявате перспективите, които Ви се предоставят, което не е трудно за вас.

Много е важно, през октомври да проявявате последователност, тъй като тя ще Ви позволи да формирате точно бъдещите си планове. В този период на стабилност ще имате възможност да си дадете сметка какво е необходимо да направите, за да реализирате плановете си. За да не бъдете изненадани от предстоящите промени в живота, обърнете специално внимание на личните взаимоотношения в средата на октомври, за да избегнете отрицателните въздействия. В средата и края на месеца са възможни конфликти в работата. Звездите Ви съветват да си вземете отпуска и да прекарате периода на спокойствие със семейството и с хора, които обичате.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Телец Водещи в живота на всеки човек са  личните транзитни аспекти. А те се активират от чувствата ни.

На добър час от екипът на ASTROLIFE.BG!

Лични Хороскопи

реклама