телец

Избери зодия:

Вече сме приети успешно в лятото и при някои то е в разгара си. Дори най - горещите дни предстоят през юли. Само климатика може да ни спаси. Мислим си за морето с всичките му подробности. Някои от родените под знак Телец вече може да си джапат във водата, други, останали по работните места тайно им завиждат, но какво става горе в небето и какви възможности дават звездите.

През юли, Вие Телци, бъдете готови да отделите повече време и усилия, за решаване на текущите въпроси. Възможно е да има забавяне в развитието на някои важни събитията. Не е необходимо да хабите излишни нерви, ако не може да свършите нещата в срок. Сега е момента да се отпуснете и да изчакате по активно време, но все пак не се увличайте и не чакайте твърде дълго. Желанието Ви да решите веднага проблемите, само ще влоши ситуацията. В момента е важно да поддържате вътрешното си равновесие и да използвате времето си пълноценно. Ако проявявате самодисциплина, ще се справите успешно дори и с неочаквани на пръв поглед непреодолими ситуации. Опитът ще Ви помогне да избегнете много грешки, както в професионалната сфера, така и в личните взаимоотношения.

В началото на юли, бъдете готови за събития, свързани с професионалното Ви развитие, но не се настройвайте за големи успехи, тъй като не всичко ще стане, както сте очаквали. Парадоксално е, че в този период ще имате възможности, за които дори не сте мечтали, но въпреки това, изпълнението на големите проекти няма да доведе до нови професионални перспективи. Не се изненадвайте, ако някои от инициативите Ви бъдат възпрепятствани на самия финала. Не винаги ще сте в състояние да влезете в конструктивен диалог, както няма и да приемате критики. За да избегнете евентуални конфликти, звездите Ви съветват да не участвате в сериозни спорове, както и в изясняване на лични взаимоотношения на работното място.

Отново искам да напомня, че това е обща тенденция за зодия Телец за месец юли. Водещи в живота на всеки човек са личните транзитни аспекти, а те се активират от чувствата ни.

На добър час

Астролайф

Лични Хороскопи

реклама